Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tomek w punkt 👍

bratrolnika napisał:

Już ci powyzej napisałem, ale jak mniemam cztery linijki tekstu to za dużo dla ciebie, to pewnie znów nie przeczytałeś 

Skąd wiesz jaki to jest stan, po zdjęciach?? Ze ładny??? Ale łożyska i taśmy mają już ćwierć wieku 

To tak jak z bizonem za 100tys.zł

kupował będziesz 🤔 to co cie boli?

Opublikowano
1 godzinę temu, Grzechooo napisał:

ciekawe co na to żona🤔🤫

akurat kupisz

Dawaj 934 😉

1 godzinę temu, Łolek napisał:

Na pogodzie  fotki są 

Przelej kasę  na konto i już szukam

Dawaj konkrety moc stan i widełki  cenowe 

Marek to oznacz mnie bo nie chce mi się szukać 

Ursus 934 lub 932 , 80 km , 

Cena od 1zł do 60 tys

Ale kasy narazie nie przeleje :ph34r:

Jak znajdziesz  i kupię to 10 % od transakcji twoje😊

Opublikowano
12 minut temu, slawek74 napisał:

Tomek w punkt 👍

kupował będziesz 🤔 to co cie boli?

Sam jak zobaczysz że ktoś chce za ursusa czy Zetora czy też bizona dać większe pieniądze to o mało co jajka nie zniesiesz, że zachodni lepszy tańszy i w ogóle, ale przy kombajnie do ziemniaków który widziałeś tylko na zdjęciach pewnie to żeś się uparł że lepszego nie ma. 

Są lepsze, wygodniejsze, wydajniejsze, i kupisz je za tyle co za tą Anne cenią,i tyle

17 minut temu, 6465 napisał:

Jak za stare  40letnie przyczepy cenią po 30-40tys. To Co tu sie dziwić? 

Tak??? To weź mi taką pokaż 

Opublikowano

Przecież Tomek sam swoją remontował, i wyszła go podobnie cenowo do tej z aukcji, a jest dużo bardziej nowoczesna, z wszelkimi udogodnieniami, a nie stary pazdzioch pomalowany na nowo 

Tomek, sam powiedz, dałbyś tyle za tą z twojego linku??? 

Opublikowano
44 minuty temu, Dziad932 napisał:

Dawaj 934 😉

Marek to oznacz mnie bo nie chce mi się szukać 

Ursus 934 lub 932 , 80 km , 

Cena od 1zł do 60 tys

Ale kasy narazie nie przeleje :ph34r:

Jak znajdziesz  i kupię to 10 % od transakcji twoje😊

@Łolek szukaj jak najdroższego 

Opublikowano
bratrolnika napisał:

Przecież Tomek sam swoją remontował, i wyszła go podobnie cenowo do tej z aukcji, a jest dużo bardziej nowoczesna, z wszelkimi udogodnieniami, a nie stary pazdzioch pomalowany na nowo 

ani kombajnu ani przyczepy nie kupujesz to skąd ten ból 🤔

Opublikowano
59 minut temu, bratrolnika napisał:

Nie. Tak samo bym nie dał za tą anne.

• Thanks 1
Opublikowano
soltys48 napisał:

29 minut temu, jedrus2020 napisał:

kto moglby mi przewiez grubera z pomorskiego do lodzkiego (350km w jedna strone) w dobrych pieniądzach

Kiedy?

Jakieś wymiary i skąd dokąd

dokladnie ten gruber do EPI https://m.olx.pl/d/oferta/sprzedam-kultywator-CID757-IDQurLT.html?reason=observed_ad

a kiedy to moze byc przy okazji jak bedzie pasowało

Opublikowano

Poszukiwany rauch mds. 1500l+, 18m lub 24m plandeka oświetlenie mile widziane. Stan bdb bez wkładu.

Może ktoś coś???

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v