Skocz do zawartości

Ceny bydła 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, Mieciu24 napisał:

Powiedz gdzie wstawiasz bydło w łódzkim. To ci powiem czy tam🤔

Raczej nie tam bo moje jeździ przez kogoś do wuja B. Kiedyś również do MC Keena

Edytowane przez zbitom793
Opublikowano
6 godzin temu, Mieciu24 napisał:

Skąd ten słaby jest? Bo ja nie mam gdzie bydła sprzedać. Tylko waga moją i proszę kasę. 

Dziś chyba problemów ze sprzedażą nikt nie ma. Polecam mojego kupca jak wymagasz wagę i kasę od ręki.  I to tyle bo będzie ze naganiacz 😂 

Opublikowano
Dnia 24.01.2022 o 21:56, takitamtuitam napisał:

Patrz dalej na te cenniki w cenniku podnieśli 10 groszy a dla pośrednika zdjęli 50 i wymóg 25% krów w dostawie do byków lub jałówek a cena na krowa śmiech na Sokołowie.

Czyli jakbym chciał sprzedać dwa byki to pośrednik mi jeszzcze musi wyciągnąć krowę ze stajni ?😂

• Haha 1
Opublikowano
7 godzin temu, PartyzantTK napisał:

Dziś chyba problemów ze sprzedażą nikt nie ma. Polecam mojego kupca jak wymagasz wagę i kasę od ręki.  I to tyle bo będzie ze naganiacz 😂 

Skąd masz tego kupca? Daj namiar. 

Opublikowano

wczoraj sprzedane 2 szt

850  i  830  kg  średniej budowy mieszańce 24 mies poszły po 11,5  waga i ceny brutto

pow.lubelski lokalny kupiec

Opublikowano
AdamRo napisał:

Bartek , chcesz mieć czyste sumienie ? Nie idź tą drogą. Naganiacz to dobra fucha ale na krótką metę.

Mam kolejną wizję :)

Nie mam zamiaru być naganiaczem tylko pisze co zaproponował, i jaka jest cena na dzień dzisiejszy za bydło mięsne, bo piszą tu na forum ze bydlo stanialo a wręcz przeciwnie zdrożało

• Like 1
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez AgroSikora
      Jakie ceny nasion kukurydzy za j.s na waszym terenie?

- KWS
      - Pionner
      - LG
      - Syngenta
      - Euralis

• Przez kuba24051
      pora zalozyc nowy temat. jak u was z cena?
      Michalczyk dzis 670+vat a cena od 640-670
    • Przez latka890098
      Orientuje się ktoś jakie są teraz ceny żywca za byka LM? (Województwo Lubelskie)
    • Gość
      Przez Gość
      Witam czy orientuję sie ktoś w cenie opryskiwaczy Bury Krukowiak czy agrotehnika . Opryskiwacz ciagany 1200l bez komputera belka 15 ??
    • Przez thomas015
      Witam, potrzebuje ceny Brony talerzowej Unia Cut Xl 3.2, chodzi mi o maszynę nową fabrycznie.
      Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi  
  • Dodaj nową pozycję...
v