Skocz do zawartości

Ceny bydła 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, damianos95 napisał:

Zalezy od rasy czy to jakis mieszaniec czy hf czy sim ale zazwyczaj u mnie do max 24 miesiacy optymalnie 20-22

Czyli uważasz że powyżej 24 miesięcy staje się to nie opłacalne bez względu na rasę?

Opublikowano

Witam w ten nowy rok.  Życzę Wszystkim ciężkich byków i wysokich cen w skupie. 

Podpowie ktoś czy warto czy dać sobie d*py siana i szukać gdzie indziej

FB_IMG_1641225034862.jpg

Opublikowano

Rasy późno dojrzewające tak jak SIM czy CH  śmiało do 24msc a LM raczej 20msc max 22

6 minut temu, superfarmer02 napisał:

Ja bym od handlarzy nigdy nie kupował 

Nie w każdym przypadku zakup od rolnika jest możliwy

• Like 2
Opublikowano

Ja kupiłem nowy paszowóz , zaczepiłem do ursusa telefon w kieszeń i rura , wyleciał po drodze pewnie przejechany bo od razu milczał... Mam nowy i nową kartę ... Zauważyliście ile te małe Chińskie szpiegi akceptacji potrzebują przy uruchomieniu ?Ech...

Opublikowano

Handlarze w okresie okołoświątecznym przemawiają ludzkim głosem i nie kupują bo by poszli z torbami. Podobno po królach załącza im się nazad instynkt yebania...

Adam coś się nie odzywa, pewno też gdzieś na plaży doopke smaży 🤭 

Sprzedałem dzisiaj ostatnią pierwiastke po wycieleniu, 6200 netto i cielak mój. W tym roku do d*py interes 🙄 Chyba czas zakończyć zabawę i tylko opas. 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez AgroSikora
      Jakie ceny nasion kukurydzy za j.s na waszym terenie?

- KWS
      - Pionner
      - LG
      - Syngenta
      - Euralis

• Przez kuba24051
      pora zalozyc nowy temat. jak u was z cena?
      Michalczyk dzis 670+vat a cena od 640-670
    • Przez latka890098
      Orientuje się ktoś jakie są teraz ceny żywca za byka LM? (Województwo Lubelskie)
    • Gość
      Przez Gość
      Witam czy orientuję sie ktoś w cenie opryskiwaczy Bury Krukowiak czy agrotehnika . Opryskiwacz ciagany 1200l bez komputera belka 15 ??
    • Przez thomas015
      Witam, potrzebuje ceny Brony talerzowej Unia Cut Xl 3.2, chodzi mi o maszynę nową fabrycznie.
      Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi  
  • Dodaj nową pozycję...
v