Skocz do zawartości

Ceny bydła 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
47 minut temu, Bananek napisał:

Czyli w górę jedziem.

Powolutku ale tak

51 minut temu, pedro2 napisał:

To do d*py. Na początku września braciak sprzedawał to tyle było. 

W połowie września sprzedawałem po 21.90 R byki

Opublikowano
karol091193 napisał:

Powolutku ale tak

Koniec września 2szt po 21.00, teraz pojechały 2szt po 21.20. Zaraz w drugiej połowie listopada znów 2szt mam. Niech rośnie. Na przełomie 2022/2023 jeszcze 5szt mam do sprzedaży. Niech wraca cena sprzed kilku miesięcy. 😉

Opublikowano
2 godziny temu, Bananek napisał:

Czyli w górę jedziem.

Mógłbyś napisać jak wychodzą ci byki klasowo i  jakie masz wybicie  w Tykocinie i jakie to sztuki (mm,hf?). Aktualnie mam kilka mieszańców z Mo 750kg i się zastanawiam czy tam nie sprzedać 

Opublikowano
10 minut temu, Kaszub88 napisał:

dziś propozycja za Lm 13.50zł netto 🤔 myślałem że będzie coś lepiej... co myślicie?

Stały odbiorca z Kaszub ? Kupują wgl ? Bo słyszałem , że nie za bardzo chcą odbierać i pewnie stąd ta słaba cena 

Opublikowano
Cybulek17 napisał:

10 minut temu, Kaszub88 napisał:

dziś propozycja za Lm 13.50zł netto 🤔 myślałem że będzie coś lepiej... co myślicie?

Stały odbiorca z Kaszub ? Kupują wgl ? Bo słyszałem , że nie za bardzo chcą odbierać i pewnie stąd ta słaba cena 

tak. niby zejścia nie ma. krowa i jałówka chętnie a na byka długie zęby. teraz nie wiem czy czekać czy sprzedawać za chwilę koniec roku i handel pewnie zwolni🤔

Opublikowano
z tego co mi kierowca/klasyfikator mówił to jest problem ze zbytem mięsa i dlatego nie ma ceny. bydła nie ma ceny nie ma i tyle... przyjechać ma w czwartek pogadamy zobaczymy...
z tego co mi kierowca/klasyfikator mówił to jest problem ze zbytem mięsa i dlatego nie ma ceny. bydła nie ma ceny nie ma i tyle... przyjechać ma w czwartek pogadamy zobaczymy...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez AgroSikora
      Jakie ceny nasion kukurydzy za j.s na waszym terenie?

- KWS
      - Pionner
      - LG
      - Syngenta
      - Euralis

• Przez kuba24051
      pora zalozyc nowy temat. jak u was z cena?
      Michalczyk dzis 670+vat a cena od 640-670
    • Przez latka890098
      Orientuje się ktoś jakie są teraz ceny żywca za byka LM? (Województwo Lubelskie)
    • Gość
      Przez Gość
      Witam czy orientuję sie ktoś w cenie opryskiwaczy Bury Krukowiak czy agrotehnika . Opryskiwacz ciagany 1200l bez komputera belka 15 ??
    • Przez thomas015
      Witam, potrzebuje ceny Brony talerzowej Unia Cut Xl 3.2, chodzi mi o maszynę nową fabrycznie.
      Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi  
  • Dodaj nową pozycję...
v