Skocz do zawartości

Ceny bydła 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
10 godzin temu, soltys48 napisał:

Znowu? Co Ty będziesz robił z dolarami?

Napisz proszę -jesli wiesz . Dla kogo jest teraz zbierany ekstra towar?

jak ma bude z miesem to da drozej  za dobry towar , jeszcze niedawno poszukiwany był czysty herford pojedyncze sztuki na stragan do stolicy i chyba do białegostoku .

Opublikowano
16 minut temu, robi57362 napisał:

byki R/U propozycja 13.5 zl agrosar.co najlepsze dotychczasowy odbiorca jęczał by że niektore na r się nie złapią

Netto ?

Opublikowano
12 minut temu, takitamtuitam napisał:

powiedz mi jak przy 22 zł netto na wbc może wychodzić 12 netto za hfa który daje 52% wybicia ?

22 zł  ma największy pośrednik do Tarnowa a nie rolnik z Pierdzszewa Małego za jedną sztukę.

9 godzin temu, robi57362 napisał:

byki R/U propozycja 13.5 zl agrosar.co najlepsze dotychczasowy odbiorca jęczał by że niektore na r się nie złapią

Niech ta propozycja zostanie propozycją. Taka moja rada.

• Like 1
Opublikowano
24 minuty temu, takitamtuitam napisał:

powiedz mi jak przy 22 zł netto na wbc może wychodzić 12 netto za hfa który daje 52% wybicia ?

Ja też czytam to co inni piszą i sam ostatnio oddałem na Tykocin  wbc było 21.0 i szału nie  wyszły A tu piszą 13 .14 za kg u nas takich cen niema.

• Like 1
Opublikowano
Robkos75 napisał:

Ja też czytam to co inni piszą i sam ostatnio oddałem na Tykocin  wbc było 21.0 i szału nie  wyszły A tu piszą 13 .14 za kg u nas takich cen niema.

Ponoć Tykocin ostro poszukuje bydła od wczoraj/dzisiaj i są w stanie dać już 23 zł/kg. Trzeba by to sprawdzić bo znów się kilka łbów szykuje. 😉

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez AgroSikora
      Jakie ceny nasion kukurydzy za j.s na waszym terenie?

- KWS
      - Pionner
      - LG
      - Syngenta
      - Euralis

• Przez kuba24051
      pora zalozyc nowy temat. jak u was z cena?
      Michalczyk dzis 670+vat a cena od 640-670
    • Przez latka890098
      Orientuje się ktoś jakie są teraz ceny żywca za byka LM? (Województwo Lubelskie)
    • Gość
      Przez Gość
      Witam czy orientuję sie ktoś w cenie opryskiwaczy Bury Krukowiak czy agrotehnika . Opryskiwacz ciagany 1200l bez komputera belka 15 ??
    • Przez thomas015
      Witam, potrzebuje ceny Brony talerzowej Unia Cut Xl 3.2, chodzi mi o maszynę nową fabrycznie.
      Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi  
  • Dodaj nową pozycję...
v