Skocz do zawartości

Ceny bydła 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Liczę że  jest jak następne🐂 dorosna

8 minut temu, Cybulek17 napisał:

I oczywiście zawsze byczki ze zdjęcia 😄

Te że  zdjęć to po trzech komentarzach już  sprzedane 😂

Opublikowano

weź głęboki oddech i poczekaj dwa tygodnie. a jak masz czas to zawsze ssanie między świętami a 3 króli. 

Opublikowano
16 minut temu, livebird napisał:

k**wa panowie jakaś szansa że skoczy do góry cena? Bo hamdlorze dzisio po pisiont groszy na kg żywca  opuscili 

Nie wiem z skąd jesteś ale centrum podobno takie ssanie że nie ważne co byle było 

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, Szu15000 napisał:

Ab, rozmawiałem teraz z KRK, 100-120kg cena 2500zl, dostępność już po tygodniu podobno

Jak SM to ja bym brał ze 20 szt 😉

Jak się trafi belg to z automatu masz i rp w parti 😎

Opublikowano

U nas nie koniecznie choć jeden ma podjechac na wycene ale cały dzień sie cosik pier**li taki ch*jowy dzien to jesce na wieczor k**wa dzwonie cena spadła ch*j mie szczyli w cwortek mieli jechac

Opublikowano
6 minut temu, HF86 napisał:

weź głęboki oddech i poczekaj dwa tygodnie. a jak masz czas to zawsze ssanie między świętami a 3 króli. 

Rok temu akurat staniało w tym okresie.... Wiec to leteria jest i tyle... 

• Like 2
Opublikowano
5 minut temu, HF86 napisał:

Wziołem jak Lewandowski strzelał i nie pomogło😁

• Haha 2
Opublikowano

Ja mam info ze niby ma skoczyć cena... Ale kilka sztuk opchalem w tym tygodniu  bo miejsce potrzebne było żeby z wybiegu wstawić do obory ... Zostało kilka do sprzedaży.... Zobaczymy jak będzie... W tamtym roku zostawiłem i cena spadła to sprzedałem aż w lutym jak cena wrocila... 

Opublikowano
4 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

Rok temu akurat staniało w tym okresie.... Wiec to leteria jest i tyle... 

krach nastąpił po 10 tym jak się wszyscy rzucili bo cyna na święta będzie i przelew jeszcze zdąży dojść. 

parę dni wcześnie się udało cenę złapać, a po 10tym taniutko niedorosty odkupić. 

tydzień był krach, bo naród jeszcze w gorszą panikę popadł, bo gargamedon, cyna spada, trzeba wypychać, bo jak tak dalej pójdzie to będzie trzeba dopłacać żeby zabrali 🤣

Opublikowano
15 godzin temu, Azor07 napisał:

Sporo na wadze trzeba okroić ,aby tyle za niego wyszło przy tej cenie na Sokołowie . Chyba że oddajesz na inną ubojnie ,a nie przez Brzegowego🤔 😁

Kupuję na własne potrzeby 2 szt/miesiąc   pow Staszowski

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez AgroSikora
      Jakie ceny nasion kukurydzy za j.s na waszym terenie?

- KWS
      - Pionner
      - LG
      - Syngenta
      - Euralis

• Przez kuba24051
      pora zalozyc nowy temat. jak u was z cena?
      Michalczyk dzis 670+vat a cena od 640-670
    • Przez latka890098
      Orientuje się ktoś jakie są teraz ceny żywca za byka LM? (Województwo Lubelskie)
    • Gość
      Przez Gość
      Witam czy orientuję sie ktoś w cenie opryskiwaczy Bury Krukowiak czy agrotehnika . Opryskiwacz ciagany 1200l bez komputera belka 15 ??
    • Przez thomas015
      Witam, potrzebuje ceny Brony talerzowej Unia Cut Xl 3.2, chodzi mi o maszynę nową fabrycznie.
      Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi  
  • Dodaj nową pozycję...
v