Skocz do zawartości

Ceny bydła 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
23 godziny temu, Marcin133 napisał:

Posiada ktoś takie cudo? Warto czy szkoda kasy

Screenshot_20220828-093131.png

Mam taką platformę 1,2x2,2 z bielskie wagi i polecam. Kupiona z myślą dospawania klatki ale ważę bez i jeszcze się nie trafił wariat którego by bez klatki nie zważył. Krowy i jałówki bez problemu. Bez klatki ważę wszystko, bele,bigbagi i wszystko co potrzeba. 

• Like 2
Opublikowano
8 minut temu, Dziad932 napisał:

Mietek , za bardzo napoiłeś przed sprzedażą 🤭 

No to teraz dzień przed sprzedażą nic nie daję jeść, pić i niech 8℅ wezmą na brut z byka a10℅ z krowy będzie pewnie ok. 

Opublikowano
12 godzin temu, Daro20 napisał:

Nie wyobrażam sobie łapać i ważyć kilka sztuk jak stoją luzem. Tylko i wyłącznie waga ogólna i nie żadne czarowanie że na WBC wyjdą lepiej.

Dwie solówki byka z pół godzinki,  bez używania liny , w dwie osoby wewnątrz kojca

Opublikowano (edytowane)
28 minut temu, 12345678900 napisał:

Cześć 

- Jaka cena uważ za cielaki do 4 tygodni? 

- Umnie Hf 500 zł - 800 zł, MM, Sm 800 - 1300 zł 

6 tygodniowe byczki 20 zł, jaloweczki 17, z tym że bez dolewu HF. Aktualnie nie mam, bo są za małe

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
6MaaJsTeR9 napisał:

Sprzedane trzy jałówki limuze waga brutto  749   786  i 776   7% potrącenia cena 13,2zł netto skupujący Brodnica

Miałeś już nie chować nic rogatego przecież?

Opublikowano

Panowie ja z takim trochę nietypowym pytaniem czy znacznie (najlepiej z własnego doświadczenia) jakąś substancje, która spowoduje że byki będą spokojniejsze? Może jakiś premiks z dodatkiem THC? 😅

Opublikowano

duża ilość magnezu je uspokaja podobno .

a najlepiej bj0 działa. 

Opublikowano
8 godzin temu, Pcheella napisał:

Panowie ja z takim trochę nietypowym pytaniem czy znacznie (najlepiej z własnego doświadczenia) jakąś substancje, która spowoduje że byki będą spokojniejsze? Może jakiś premiks z dodatkiem THC? 😅

Tlenek magnezu uspokaja trochę.

Opublikowano
9 godzin temu, Pcheella napisał:

Nie ma rady, tylko sprzedaż. Mogę Cię wybawić po 7zł/kg i jutro jestem. Pasi? 😉

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez AgroSikora
      Jakie ceny nasion kukurydzy za j.s na waszym terenie?

- KWS
      - Pionner
      - LG
      - Syngenta
      - Euralis

• Przez kuba24051
      pora zalozyc nowy temat. jak u was z cena?
      Michalczyk dzis 670+vat a cena od 640-670
    • Przez latka890098
      Orientuje się ktoś jakie są teraz ceny żywca za byka LM? (Województwo Lubelskie)
    • Gość
      Przez Gość
      Witam czy orientuję sie ktoś w cenie opryskiwaczy Bury Krukowiak czy agrotehnika . Opryskiwacz ciagany 1200l bez komputera belka 15 ??
    • Przez thomas015
      Witam, potrzebuje ceny Brony talerzowej Unia Cut Xl 3.2, chodzi mi o maszynę nową fabrycznie.
      Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi  
  • Dodaj nową pozycję...
v