Skocz do zawartości

Ceny bydła 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak płacą za Hf i Mm ? Ma ktoś kogoś godnego polecenia ze świętokrzyskiego wagę  mam swoją żeby nie było rozczarowań . Pozdrawiam 😉

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, FarmerDyzio napisał:

ile sztuk ? na cenyrolnicze za o klasę podają 18.5 netto. Z czego wynika ta różnica ?

Z tego że farmerydyzie mają 18,5 a handlarzedyzie mają 19,2.

A to że na AF więcej handlarzy niż farmerów więc podają ceny dla handlarza.

• Haha 1
Opublikowano

oj nie tylko. 

jak mocno potrzebne to i pieniądze się znajdą A ceny na stronach to i konkurencji niech nie stresuje bo się umowili żeby za wiele nie płacić 😂

Opublikowano
31 minut temu, Farpro napisał:

Jak płacą za Hf i Mm ? Ma ktoś kogoś godnego polecenia ze świętokrzyskiego wagę  mam swoją żeby nie było rozczarowań . Pozdrawiam 😉

Nie mów nikomu tylko głęboko schowaj😎

Opublikowano
3 minuty temu, Mieciu24 napisał:

Nie mów nikomu tylko głęboko schowaj😎

Stoi przy oborze widoczna niestety 😁 nie chce mi się szarpać z bykiem żeby później go wganiac bo brakuje 50 kg . Od kiedy mamy wagę wiem ile rzeczywiście ważą byki 😁 tylko 1 kupiec  został 🤔 

• Haha 1
Opublikowano

czego tej wagi tak się boją. I tak jest na czym zarobić. no chyba że agenty jak 1000 nie przytula to uj nie biznes. 😂

4 minuty temu, Karollorak93 napisał:

Osobiście uważam że co do ceny się możemy różnie dogadywać to kwestia negocjacji natomiast waga jest a w zasadzie ma być bezdyskusyjna. 

da się to wyprostować i kontrolować na szczeblu państwa tylko trzeba chcieć. ale to mało chwytliwy temat. lepiej gadać o pierdyliardow dla polskiej wsi 🤫😪

Opublikowano
29 minut temu, Karollorak93 napisał:

Kto to taki z ciekawości? Bo u mnie też w sumie jeden został no max 2 

Wysłał bym na priv ale nie da się coś masz zablokowane wiadomości .  nie będę robił reklamy firm 😁 napisz priv kto odbiera od Ciebie jeżeli odbierają na terenie świętokrzyskiego. 

Opublikowano

Dzwoniłem dziś do 2 odbiorców każdy w innym kierunku i do innych ubojni odstawiają ceny u jednego wyjściowe hf 10 jalowka hf9 krowa max 8.5 ceny netto inny byk hf 11 jałowka 10 hf krowa max 9 i tu ceny brutto tylko ten nie wie że mam wagę 

Opublikowano
50 minut temu, Berthold napisał:

Osi krowa na dziś O klasa powyżej 320 na haku 15,5 netto ... Co o tym sądzicie ? Od 260 kg 15 zł ... d*py chyba nie urywa ...

Lipa na tą chwilę.

22 minuty temu, Cybulek17 napisał:

Bida panie 

Cybulek. Co tam pan Rafał za byki oferuje ?

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez AgroSikora
      Jakie ceny nasion kukurydzy za j.s na waszym terenie?

- KWS
      - Pionner
      - LG
      - Syngenta
      - Euralis

• Przez kuba24051
      pora zalozyc nowy temat. jak u was z cena?
      Michalczyk dzis 670+vat a cena od 640-670
    • Przez latka890098
      Orientuje się ktoś jakie są teraz ceny żywca za byka LM? (Województwo Lubelskie)
    • Gość
      Przez Gość
      Witam czy orientuję sie ktoś w cenie opryskiwaczy Bury Krukowiak czy agrotehnika . Opryskiwacz ciagany 1200l bez komputera belka 15 ??
    • Przez thomas015
      Witam, potrzebuje ceny Brony talerzowej Unia Cut Xl 3.2, chodzi mi o maszynę nową fabrycznie.
      Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi  
  • Dodaj nową pozycję...
v