Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 minuty temu, sadownik12 napisał:

Jutro to tam ch*j. W sobotę ma konkretniej i dłużej dmuchać... Dawno tak wietrznego okresu nie pamiętam. Z rana trochę kizerytu rozsiane. A teraz laba.

To siej poleci na 50 metrów za jednym przejazdem .

Opublikowano
5 minut temu, sadownik12 napisał:

Jutro to tam ch*j. W sobotę ma konkretniej i dłużej dmuchać... Dawno tak wietrznego okresu nie pamiętam. Z rana trochę kizerytu rozsiane. A teraz laba.

Dziś dam ci znać co chce. Poczytam o tych odmianach.

Opublikowano
6 minut temu, HF86 napisał:

też dziś te urwy dzwonili. dowiedziałem się że marnuje życie i pieniądze bez paneli 😪😔

Ja kiedyś powiedziałem "nie mam dachu" i nastała chwila ciszy bo nie wiedziała co powiedzieć 😂

• Haha 2
Opublikowano

Ja tam lubialem jak dzwonili, teraz to automat gada to nie ma zabawy, ale wcześniej można było się pośmiać 🤣

Przed chwilą, galan99 napisał:

Doczekam się .

A nie będzie wcześniej końca świata ? Wojny, zagłady, albo inwazji kosmitów ??

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, HF86 napisał:

też dziś te urwy dzwonili. dowiedziałem się że marnuje życie i pieniądze bez paneli 😪😔

znaczy przekonali? jutro zakładają?

Opublikowano

zbilem z tropu jak powiedziałem że 120 zl za prąd i nie długo na kartę będę miał licznik z pge za zaległości 🤭

Opublikowano

A ja też mam póki co może z dwa worki 30kg saletry, z tamtego roku :D. Się nie pali, jedynie jak będzie mus to na działkę sianą w listopadzie kupię drogiego azotu. Bo pasuje zasilić, póki co zboże w fazie szpilki. A tak to śluz, spokojnie do połowy marca można czekać. Może spadnie.  A jak nie spadnie to kupi się mniej i wsio.

Teraz to ja się zastanawiam jak by tu jakiś fajny stół do frezarki dolnowrzecionowej wykombinować 🤔

Opublikowano
3 minuty temu, witejus napisał:

A ja im na to wyp....ć

Do mnie w sobotę o 18 dzwonili to mówie niech spojrzy w kalendarz i na zegarek a nie mi dupe zawraca to ona na to że zawsze mógłbym kogoś obeznanego w temacie posłuchać i mówie że może być ciekawie bo do tej pory że 200 instalacji zalozylem i panienka się rozłączyła 

Opublikowano
1 minutę temu, szymon09875 napisał:

Ja tam lubialem jak dzwonili, teraz to automat gada to nie ma zabawy, ale wcześniej można było się pośmiać 🤣

Mi to się najbardziej śmiać chciało jak dzwonili z jakiś badań zdrowia mieszkańców województwa łódzkiego albo mazowieckiego... Głos pani bezcenny jak się dowiedziała, że nie mieszkam w tym województwie i skruszona przepraszała i się rozłączała.

Opublikowano

ale ja drugi etap miałem. Pan już dużo się naliczyl 

Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy napisał:

ale zdajeta se sprawę, że często z automatem gadata?

Jak gadasz z automatem to są podawane regułki bez odpowiedzi na twoje pytanie. Jak słyszysz zmieszanie w głosie i coraz większe zirytowanie to znaczy że człek siedzi po drugiej stronie.

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, TheraRolnik napisał:

A o "kredyty dla rolników" dzwonią ? 😂

nawet z mojego byłego banku przestali. A jakie zdziwienie że spłata przed terminem prawie 20 lat i wymowienie wszystkich rachunków i kont. 

Opublikowano
10 minut temu, szymon09875 napisał:

A nie będzie wcześniej końca świata ? Wojny, zagłady, albo inwazji kosmitów ??

Nie wszędzie automaty są 

Opublikowano
Przed chwilą, HF86 napisał:

nawet z mojego byłego banku przestali. A jakie zdziwienie że spłata przed terminem prawie 20 lat i wymowienie wszystkich rachunków i kont. 

Matka moja parę lat temu w Providencie pracowała, wziąłem u niej dwa razy kredyt żeby słupki się zgadzały, ostatnio im się o mnie przypomnialo i z uwagi na to że nasza współpraca się układała bardzo pomyślnie mają ofertę i chłop pytał o moje plany na nowy rok. Odpowiedź że znalezienie pracy bo mnie wyrzucili z pracy i z domu za to że wszystko przepijam zmieniła tory dyskusji i chłop powiedział że zadzwoni w innym terminie 🤣

• Haha 8
Opublikowano
2 minuty temu, HF86 napisał:

A czemusz to tak 🙊

W zeszłym roku to chyba z 10 razy dzwonili 

Raz babę zagadałem że marne zbiory, pogoda nie ciekawa, pogadaliśmy o tym podziękowała za rozmowę i się rozłączyła 🙊 chyba zapomniała o kredycie gadać 😂

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v