Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
7 minut temu, sadownik12 napisał:

Tego jeszcze nie próbowałem 🤔. Trzeba się będzie przy okazji wizyty na GOPie rozglądnąć.

Teraz możesz kupić wszędzie, bo jest w biedrze na tygodniu śląskim :D

Opublikowano
3 minuty temu, jajonasz napisał:

Teraz możesz kupić wszędzie, bo jest w biedrze na tygodniu śląskim :D

A rzadko w tym markecie jestem. Ale zapamiętam 😧

Opublikowano

to i ja zdrówko. chiba tylko sianka dostaną na kolację bo najlzejsze. I faktycznie sznurek w belach to zguba ludzkości 😉

16446873586003676363307122468937.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał:

E, nie przesadzajmy...

Podziwiam cię za zapał bo nie znam nikogo kto by na takim areale chciał tak pracować z pasją i jeszcze z tego czerpać korzyści. Tak trzymaj .

Opublikowano

gwiazda zrobiła legowisko i trzeba iść ten gnoj z pryzmy dawać 😔

1644688246433191094853878336288.jpg

1644688246433191094853878336288.jpg

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, stempos1980 napisał:

Pójdzie do ogonów to jeszcze zgwałci jaka krowine 🙄

Jak by kozy hodował to szybciej  a może dlatego tak późno chodzi 

Edytowane przez Łolek
  • Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, sadownik12 napisał:

No, dzień odbębniony. Można się poobijać. Palikota jako polityka nie lubię, ale reaktywacja browaru w Tenczynku mu wyszła 💪

IMG_20220212_172236.jpg

Butelka jak od plynu hamulcowego 

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Butelka jak od plynu hamulcowego 

akurat po tym często hamulce puszczają 🤭

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Ja bym wolał bez tych spodni 😂

idź Ty lepiej Merlin się zajmij zanim ktoś w dzierżawę weźmie 🤭

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v