Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, Karol6130 napisał:

Porównanie cen na giełdzie i markecie nie uderzy w market tyko w osiedlowy sklep. 

Żeby dotrzeć do ludzi z przekazem i zrobić to tanio to trzeba wykupić drogą reklamę w telewizji. 

Jemu raczej nie, ale normalnemu mieszkańcowi tak. 

Co go obchodzi że Ty masz nowy  ciągnik w kredycie, skoro on ma starego pasata też w kredycie, i też mu źle 

Mi gul nie skoczył masz rację. Passata też nie mam. Jestem biedny, leniwy i jeszcze się coś zaraz dowiem co ze mną nie tak 😂

• Haha 1
Opublikowano

Temperatura spadła trochę, ale już 4 koszulka mokra. W tv nic nie ma :o moze też złote łany sobie włączę :o

1 minutę temu, Ursus932 napisał:

A orientujesz się przeciwko czemu ten protest ?

Pisał wczoraj.

Opublikowano
13 minut temu, daron64 napisał:

Pierwsze, co pomyślałem, jak zobaczyłem powiadomienia - k**wa coś po pijaku napisałem, czy co 😅

Dołączam się do życzeń wszystkiego najlepszego 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Leszy napisał:

Nie każdy jest tu na bieżąco. ;) 

Ale pie🤬 głupoty to jesteś na bieżąco .🤭

Opublikowano
7 minut temu, mirro napisał:

Bo ludzie w miescie dalej myślą. że na wsi nadal stada dzieciaków biegają boso w porwanych koszulinach, a ich ulubionym zajęciem jest pasanie krowy na miedzy i poganianie jej wierzbową witką. 😂 Takiej wsi  szukają, a jak się przeniosą na wieś to mają pretensje do jej mieszkańców że nie serwują im takich doznań.🤣

A ja myślałem że u was na wschodzie tak jeszcze jest 🤭

Opublikowano
7 minut temu, Ursus932 napisał:

Ale biedy nie widać na takich pokazach ,później zdziwienie jak to ludzie w mieście odbierają rolnika że taki drogi sprzęt a oni mają jeszcze czelność  strajkować  , zapomniałem że pan bardziej biznesmen 🤷‍♂️

W fabrykach też mają drogi sprzęt, normalnie  go nie widać a strajkują. Ten sprzęt służy do roboty a nie do brylowania w towarzystwie. A że wygląda dobrze, to znaczy że ma właściciela. W PGRze juz dawno tak by nie wyglądał. 

Przewracam tę glebę tak samo jak Ty. Więc jednak utożsamiam się z tymi problemami bo tez mnie dotyczą. Chcesz się wyzywać od biznesmenów? Czy tylko okazujesz mi pogardę?

Opublikowano
2 minuty temu, szymon09875 napisał:

Marcin akurat jest

O nie , zaglądam od czasu do czasu ,  wczoraj byłem bardziej w znaleziene na allegro 😛

Opublikowano
1 minutę temu, PRIMO napisał:

Ty jak dzisiaj się śpieszyłeś na ten protest, to w głowę się nie uderzyłeś wchodząc do traktora?  

• Like 2
  • Haha 2
Opublikowano
8 minut temu, gregor1284 napisał:

Mi gul nie skoczył masz rację. Passata też nie mam. Jestem biedny, leniwy i jeszcze się coś zaraz dowiem co ze mną nie tak 😂

No jesteś leniwy, Merlin jeszcze 500 nie bierze 😂

Opublikowano
Przed chwilą, Leszy napisał:

Ty jak dzisiaj się śpieszyłeś na ten protest, to w głowę się nie uderzyłeś wchodząc do traktora?  

Siedź w domu na du**e i czekaj aż miłościwie nam panujący coś ci skapną żebyś z głodu nie zdechł. 

18 minut temu, Ursus932 napisał:

Ale biedy nie widać na takich pokazach ,później zdziwienie jak to ludzie w mieście odbierają rolnika że taki drogi sprzęt a oni mają jeszcze czelność  strajkować  , zapomniałem że pan bardziej biznesmen 🤷‍♂️

Miastowy to tępy leniwy robol który patrzy jak się poopierdalać w robocie i do weekendu przetrwać. 

Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał:

W fabrykach też mają drogi sprzęt, normalnie  go nie widać a strajkują. Ten sprzęt służy do roboty a nie do brylowania w towarzystwie. A że wygląda dobrze, to znaczy że ma właściciela. W PGRze juz dawno tak by nie wyglądał. 

Przewracam tę glebę tak samo jak Ty. Więc jednak utożsamiam się z tymi problemami bo tez mnie dotyczą. Chcesz się wyzywać od biznesmenów? Czy tylko okazujesz mi pogardę?

Przepraszam nie pogardę ani wyzywienie, tylko jest o wiele łatwiej prowadząc biznes i coś tam orać🤷‍♂️ , podkreśliłem tylko Pana wyższość 😉 

Opublikowano
Ursus932 napisał:

7 minut temu, mirro napisał:

Bo ludzie w miescie dalej myślą. że na wsi nadal stada dzieciaków biegają boso w porwanych koszulinach, a ich ulubionym zajęciem jest pasanie krowy na miedzy i poganianie jej wierzbową witką. 😂 Takiej wsi  szukają, a jak się przeniosą na wieś to mają pretensje do jej mieszkańców że nie serwują im takich doznań.🤣

A ja myślałem że u was na wschodzie tak jeszcze jest 🤭

raczej w ,,łódzkim,, u tych co im ciulowo za mleko płacą 🤭🤪

Opublikowano
5 minut temu, Leszy napisał:

On jak Kaczyński w stanie wojennym , zaspał 🤭 a teraz będzie jak to strajkuje 😛

Opublikowano
1 minutę temu, slawek74 napisał:

W sedno Sławek w sedno. 👍🏼👍🏼👍🏼🍺🍺🍺

Opublikowano
3 minuty temu, slawek74 napisał:

Bo u nas jest przemysł a nikt rolnictwem się nie przejmuje 

Opublikowano

A płaca ciulowo bo leniwe i dupy im ruszyć się nie chce 🤪😉

Ursus932 napisał:

Bo u nas jest przemysł a nikt rolnictwem się nie przejmuje

ale są tacy co ruszyli cztery litery i cenę mają

Opublikowano
11 minut temu, PRIMO napisał:

Przemek co ci się taki agresor załączył ochłoń trochę 

Byłem na protestach przeciw 5ce prezesa i więcej nie jeżdżę co nie znaczy że jestem przeciwny 

Zamiast ulic w mieście, zablokować wiazdy na parkingi do marketów 

Wiazdy i wyjazdy do Anwilu czy Puław, utrudnić dojazd do lotnisk w proteście przeciw ociepleniu klimatu ito miało by lepszy wydźwięk społeczny, ale co ja tam wiem 

• Like 3
Opublikowano
11 minut temu, PRIMO napisał:

Siedź w domu na du**e i czekaj aż miłościwie nam panujący coś ci skapną żebyś z głodu nie zdechł. 

Miastowy to tępy leniwy robol który patrzy jak się poopierdalać w robocie i do weekendu przetrwać. 

🤦🤦🤦🤦

Opublikowano
6 minut temu, slawek74 napisał:

A płaca ciulowo bo leniwe i d*py im ruszyć się nie chce 🤪😉

ale są tacy co ruszyli cztery litery i cenę mają

Sławek ale wtedy na co będe narzekał 😛

Opublikowano
szymon09875 napisał:

11 minut temu, PRIMO napisał: Siedź w domu na du**e i czekaj aż miłościwie nam panujący coś ci skapną żebyś z głodu nie zdechł.  Miastowy to tępy leniwy robol który patrzy jak się poopierdalać w robocie i do weekendu przetrwać.  🤦🤦🤦🤦

Szymon ale wiesz że to czasem trochę i nie żadko prawda 😀

Ursus932 napisał:

Sławek ale wtedy na co będe narzekał 😛

taki narzekacz jak Ty zawsze powód znajdzie 😛

Opublikowano

Była już jedna grupa zawodowa co rządy przed nią trzęsły portkami. Zaraz jej nie będzie. 

W Polsce już się nie zmieni nic. 

Jest dwie grupy ludzi w centrum, i po jednej z lewa, i z prawa. 

Popierając tego pana nie osiągnie się nic. 

Promowanie dwóch rolników, i wizyty działaczy tej organizacji w tamtym gospodarstwie, powinny dać do myślenia. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v