Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
V12 napisał:

no skoro poprawiałes ,mi nazwę to w sumie nie wiem o co chodziło ... tak jak bys twierdził że ja przekręciłem jedna litere w nazwie 😝

Bo poprawiłeś to co było napisane wcześniej z NAX na NAC. Rysiek ma NAX. Ja mam NAC.

Opublikowano
1 minutę temu, HF86 napisał:

i wcześniejsze emerytury. np 5tego już na koncie 

albo niższe raty kredytu, np co tydzień płatne 😂

Wybitny specjalista. Ułożysz nam program wyborczy po taniości? 

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Wybitny specjalista. Ułożysz nam program wyborczy po taniości? 

albo dobrze, albo tanio. 

problem że tym pisiorom ostatnio za dużo podpowiedzialem, ale oni raczej nie rozumieli 😂

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Bananek napisał:

Bo poprawiłeś to co było napisane wcześniej z NAX na NAC. Rysiek ma NAX. Ja mam NAC.

Dobra juz kumam , nie sledze tak za bardzo tematu , a ktos pytał o opinie na temat pił  z PRC to sie wtrąciłem 

:)😉

Edytowane przez V12
Opublikowano

Jakoś mnie te chińskie piły nie pasują... Łapy bolą.od nich ze szok. Wczoraj się dowiedziałem że do tej mojej Husqvarny wpinam moduł, rejestruje się na stronie i w telefonie mam informacje ile czasu pracowała, śledzenie GPS, kiedy ostatni serwis był, kiedy następny. 

3 minuty temu, HF86 napisał:

albo dobrze, albo tanio. 

problem że tym pisiorom ostatnio za dużo podpowiedzialem, ale oni raczej nie rozumieli 😂

Wyślę Ci swój pustak i pół ołówka to będzie choć trochę taniej? Czy wprost wymagasz jakiegoś stanowiska za to? 

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, gregor1284 napisał:

Łapy bolą.od nich ze szok. 

normalka , brak amortyzacji i wyważenia ,  , to tego cięzka i paliwożerna ale do amatorki styka 

jak kupowałem w 2011  to kasa smieszna pewnie teraz w miecha wiecej na jakies głupotki przetrace , a tu piła już na moje potrzeby działa 11 laT  ,

to samo kosy nie ma tych krzorów mega duzo to sie człek jakos nie na męczy , 

grunt to bezpieczeństwo czyli dobry łańcuch i prowadnica 

Edytowane przez V12
Opublikowano

Ale mu pytanie zadałeś. Raczej bez zgody żony lub partnerki nie odpowie

Opublikowano
7 minut temu, HF86 napisał:

dużo rzniesz?

już pisałem co bym chciał. 

Teraz to mniej. Te stanowisko byś dostał to jeszcze łomot naszemu rysku byś spuścił 🤔

5 minut temu, V12 napisał:

normalka , brak amortyzacji i wyważenia , ale do amatorki , jak kupowałem w 2011  to kasa smieszna pewnie teraz w miecha wiecej na jakies głupotki przetrace , a tu piła już na moje potrzeby działa , to samo kosy nie ma tych krzorów mega duzo to sie człek nie na męczy 

A daj spokój, szkoda zdrowia. Kosę też mam jakas chińska ale tyle co spod drutu wykaszam na pastwisku 

Opublikowano

każdemu komu się należy za branie za co się nie należy 🤭

Opublikowano
2 minuty temu, HF86 napisał:

każdemu komu się należy za branie za co się nie należy 🤭

Kurna jeden z ukraincow chce taniej ten zawód wykonywać, oferował że za darmo by mógł to robić 😂 drugi za to chciał skremowac za darmo te towarzystwo 

Opublikowano
Drewnopoulos napisał:

no.

poczytajcie co działo się w bloku w jarocinie. nie będę opowiadał ale mrozi krew w żyłach są nawet nagrania dzwięków. było tez na polsacie o tym.

kiedyś patrzę pies sra acgówno nie leci i co ty na to 🤔

szymon09875 napisał:

Dobry towar mieli 🤣 teraz ciężko o taki efekt bez domieszek jakiegoś syfu 🙄 tak słyszałem

tera nie robią już takiej trutki na szczury 😉😁👍

Opublikowano

A obywatelstwo to chociaż mają 🤔

A tego dużo do wyplenienia to i tak regionalnych dużo trzeba. I czy nie pazerne one i nie podatne na przekupstwo 🤔

Opublikowano

Mają obywatelstwo bo oni przez swoje incydenty nazwani ukraincami, a gdzie tam pazerne ja do nich grosza nie dokładam przez całą zimę. Nie licząc wyżywienia czy bimberku dla jednego. W tej kwestii to oni nie dadzą się przekupić. 

Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Ja kiedyś spotkałem kosmitę i też do śmiechu mi nie było. Dopóki nie dowiedziałem się że to lesniczy 

Dziadek też jak był na złodzieje w lesie i coś go wystraszyło . Rzucił siekiera w drzewo i mówi do mojego taty ,, jakby ktoś tam był to już by nie żył ,,

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, Uziu92 napisał:

widać że paliwo mocno staniało bo jakiś sebix piłuje 6 cylindrową beemke na ulicy.

Marnuje paliwo i jeszcze kogoś przejedzie

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v