Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 minut temu, konteno napisał:

czyli gdzie?  najlepiej to chyba być klawiszem w więzieniu dla kobiet 😜

Siedzieć w chałupie i żadnych kontaktów poza urzędowym kontaktem w pracy czy miejscu publicznym. 

Ostatni raz u zwierzów w tym roku był, coraz głośniej na zewnątrz. Jak w jakimś Stalingradzie... 

Opublikowano
Łolek napisał:

31 minut temu, Bananek napisał:

E, dokąd? 6000 proszę mi tu nastukać. Wtedy możecie iść.

I co jeszcze?

Michał wołaj i mnie  bo mogę się nie odnaleźć 

Mareeeeeeek!!!!!!!!

• Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, Bananek napisał:

Wiadomości oglądacie? Szkurła. Orlen zbawca obniżył ceny specjalnie dziś żeby nas chronić. Taki prezent od pisu pisu. Zara yebne w telewizor.

nie odważysz się. 

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Masz trochę perfumy czarny adidas pożyczyć? 

Brutala jedynie 🤣

A poza tym ja mechanik, żeby mieć jakies poważanie muszę śmierdziec starym olejem, wódka i papierosami 😉

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Siedzieć w chałupie i żadnych kontaktów poza urzędowym kontaktem w pracy czy miejscu publicznym. 

nie za bardzo z robotą zdalną u nas w okolicy , może by i coś znalazł ale albo się przekwalifikować trzeba albo freelancerem być w jakiejś dziedzinie a to nie dla mnie 

Opublikowano
11 minut temu, hubertb napisał:

Ostatnio chciałem cos kupić i szczerze mówiąc same gówna....

dzisiaj większość stacji ramówkę dostosowuje pod odbiorcę więc musi coś być w tym co piszesz 

Opublikowano
5 minut temu, konteno napisał:

nie za bardzo z robotą zdalną u nas w okolicy , może by i coś znalazł ale albo się przekwalifikować trzeba albo freelancerem być w jakiejś dziedzinie a to nie dla mnie 

To i nawet w normalnej robocie, pracowałem swego czasu w zakładzie gdzie też kobiety były, na dwie zmiany i jakoś nic specjalnego z tego nie było, trzeba było coś do nich dowieźć to się dowiozło i tyle, cześć - cześć i wsio. 

Opublikowano
Przed chwilą, HF86 napisał:

a Ty tylko o piniendzach 🥺

A ja tam lubię pieniążki 😁

Opublikowano
1 minutę temu, hubertb napisał:

Jest dwudziesta kto miał pójść to poszedł. 

Ja jeszcze nie poszedłem. Zaraz ruszam, ale jeszcze coś napiszę 😉

18 minut temu, gregor1284 napisał:

Z dnia na dzień jestem coraz gorszy 😴

Czarny charakter musi być🤔

• Like 1
Opublikowano

Chłopaki to uciekam , moja ukochana narobiła super przekąsek 😋 trza imprezować ,szampan już się chłodzi 🙂

Opublikowano
19 minut temu, Bananek napisał:

Wiadomości oglądacie? Szkurła. Orlen zbawca obniżył ceny specjalnie dziś żeby nas chronić. Taki prezent od pisu pisu. Zara yebne w telewizor.

Screenshot_2022-12-31-19-38-58-239_com.google.android.youtube.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v