Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

Wy tylko o takich laseczkach A ktoś musi kochać takie 

Widać że zdrowe nie jakieś zeglodzone 

Screenshot_20221226_191924_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg

nikt ich do tego nie zmusza

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

E ta dzisiejsza młodziej to to ulane takie albo anorektyczki 🙄

A jest fajna i poważniej wygląda jak rówieśnicy i ze wsi mojej to by co przygarnął

Opublikowano
Przed chwilą, mf362 napisał:

dobrym ginekologiem byś był . Kobiety przynajmniej by się nie krępowały przy dotykaniu i badaniu. 

Brzydziłbym się. Jakoś wyciąganie flaków z kurczaków na mnie nie działa odrzucająco a tu sama myśl... Kurła, aż mi ciarki przeszły, dobrze, że kohol obok. 

Opublikowano
4 minuty temu, Łolek napisał:

Wy tylko o takich laseczkach A ktoś musi kochać takie 

Widać że zdrowe nie jakieś zeglodzone 

Screenshot_20221226_191924_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg

W takich kobietach też nie ma nic gorszego 😊

A o tym jak taka kobieta grzeje w nocy to chyba nie musze mówić 😉

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, mf362 napisał:

Pioter ciebie musiała by taka laska odurzyć tabletka gwaltu i dodatkowo tabletkę na potencję . 

klątwę rzucić albo hipnoza

Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Brzydziłbym się. Jakoś wyciąganie flaków z kurczaków na mnie nie działa odrzucająco a tu sama myśl... Kurła, aż mi ciarki przeszły, dobrze, że kohol obok. 

No co Ty, grzebanie w zimnym mięsie jest dla Ciebie spoko, a swieże ciepłe wilgotne mięsko jest dla Ciebie fuuu? 🤨

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Weźta już z tymi tłustymi babami przestańta Toc to zemdlić może 

Nie gadaj, a taka Joanna Liszowska trochę ma ciała, ale dla mnie to sex bomba

Opublikowano
15 minut temu, gregor1284 napisał:

Nie życzył bym Tobie żeby małżonek tak siedział pod spódnicą jak ja, jak nie masz tyle cierpliwości co ta moja Merlin to już byś była jak to dziś pisali tą "kwoką z kurczakiem" 

Cierpliwa i pamiętliwa jestem. Już ułożony jest. Jak pod spódnicę się jeszcze pcha po tylu latach to uważam że dobrze 

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, tytanowyJanusz napisał:

No co Ty, grzebanie w zimnym mięsie jest dla Ciebie spoko, a swieże ciepłe wilgotne mięsko jest dla Ciebie fuuu? 🤨

A jak. Skubanie zwłaszcza to jedna z moich ulubionych prac, patroszenie też nie najgorsze. Porcjowanie. Ogólnie lubię się tym zajmować. 

Opublikowano
1 minutę temu, malaczarna napisał:

Cierpliwa i pamiętliwa jestem. Już ułożony jest. Jak pod spódnicę się jeszcze pcha po tylu latach to uważam że dobrze 

czasem trzeba udobruchać kobitkę, jak sie troszkę nadszarpnięty nerwy to znowu na chwile pod spódnocę i tak w kółko

Opublikowano
Przed chwilą, tytanowyJanusz napisał:

Czyli klasyczne milfy też lubisz, a nie tylko nastki 😉

No zawsze miałem dobry kontakt z takimi nauczycielami czy to w technikum czy na studiach 😊 mam słabość do kobiet, kocham wszystkie 😂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v