Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 minuty temu, hubertb napisał:

No zdjęcia nie wstawił, ale piszę że taką ma. 

Hubert wałek też jest .Już zawiozłem na miejsce docelowe.

@Bananek mi chodziło o teściową @Qwazi a nie o moją.

Na moją możesz jechać z czarnym humorem😁 @bratrolnika u mnie już rok jest taka studnia zrobiona 😁 

3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Może by się gdzie na goście udał 🤔 zgodnie z tradycją w przed dzień wigili jak jakiś obcy chłop wieczorem przyjdzie to może wyjsc dopiero po północy 🤔 Radek o której idziesz doić? 

Z daleka to może się tak wydawać że cienki bal.

Ogólnie Baliki 5 cm a podpory fachu 6 cm.

90% drewno   jesion tylko odeskowanie dachu sosna .

Po nowy roku ma być następna robiona taka studnia 

• Like 2
Opublikowano
2 minuty temu, Łolek napisał:

dość  już nerw 

Marku:

spacer.png

2 minuty temu, stempos1980 napisał:

Hubert wałek też jest .Już zawiozłem na miejsce docelowe.

@Bananek mi chodziło o teściową @Qwazi a nie o moją.

Na moją możesz jechać z czarnym humorem😁 @bratrolnika u mnie już rok jest taka studnia zrobiona 😁 

Z daleka to może się tak wydawać że cienki bal.

Ogólnie Baliki 5 cm a podpory fachu 6 cm.

90% drewno   jesion tylko odeskowanie dachu sosna .

Po nowy roku ma być następna robiona taka studnia 

Moi rodzice na taką polują, mi bardziej podoba się gabion i dach 4 spadowy na 4 słupach. 

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
gregor1284 napisał:

1 minutę temu, radekz200 napisał:

Pokażta mi 

Z tego co pisał to napewno bombki większe ma i dłuższy czubek, swtelek więcej też 🙄

nawet światełka dokupowałem bo myszy zżarły 🤦‍♂️

Opublikowano
Przed chwilą, slawek74 napisał:

Głodne te myszy u Ciebie, że się musiały za lampki zabrać 😜 

Opublikowano
Leszy napisał:

Przed chwilą, slawek74 napisał:

Głodne te myszy u Ciebie, że się musiały za lampki zabrać 😜 

nigdy na strychu w domu nie było a w tym roku przylazły 🥴 izolacjię z kabli opieprxyły 🙆‍♂️

hubertb napisał:

1 minutę temu, slawek74 napisał:

Taka bida że kable muszą wpieprzać?

już im poczęstunek rozdałem 🤭

Opublikowano
2 minuty temu, slawek74 napisał:

nigdy na strychu w domu nie było a w tym roku przylazły 🥴 izolacjię z kabli opieprxyły 🙆‍♂️

już im poczęstunek rozdałem 🤭

Opłatkiem się jutro z nimi podziel ;) 

Opublikowano

Banan, wczoraj Ci ładowarki wypozycjonowałem. Dziś mogłeś już błoto wypychać🤣

Opublikowano

Rok biedny, inflacja zapie... to i myszy się przystosowały do nowej sytuacji. 

• Haha 1
Opublikowano
hubertb napisał:

Rok biedny, inflacja zapie... to i myszy się przystosowały do nowej sytuacji. 

pewnie myszom suszowego nie dali ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v