Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
10 minut temu, Wędrowycz85 napisał:

Jakby wypacykowana wam na zakład wpadła to byście się pozabijali, który ma serwisować auto🤣

A tobie wystarczy zdjęcie 🤭

Opublikowano (edytowane)

k**wa dziurka w  korku bloku sie zrobiła , na połączeniu pompy wody i termsotatu sie leje, japierdole zawału dostane 

Edytowane przez DANDYS
  • Sad 1
Opublikowano
15 minut temu, gregor1284 napisał:

A ja pożyczam czynnemu 🤭

nie dokarmiaj. 

Opublikowano
4 minuty temu, DANDYS napisał:

@Aktywnyrolnik7245 a nie pamietam jaka ta simpa , tyle widziałem ze jak nówka :P

Czerwona czy zielona ?

Marcin już opisywał te transakcje z jakimś użytkownikiem af 🤔

Opublikowano
15 minut temu, Wędrowycz85 napisał:

Jakby wypacykowana wam na zakład wpadła to byście się pozabijali, który ma serwisować auto🤣

A powiem Ci że różnie to bywa, przyjeżdżają naprawdę piękne kobiety i jakoś nie ma parcia. To jest tak jakby dziś nie @marulekk składał propozycje wyrzucania gnoju tylko miss Polski. Chętnych by nie przybyło. 

Opublikowano
5 minut temu, HF86 napisał:

nie dokarmiaj. 

Temu to akurat można pomóc bo on w tej instytucji sam się nie odnajduje a i pomoże coś jak brak, po dachach nie boi się łazić, jak za handlem się pojedzie to jest w stanie coś upłakać 😉

Opublikowano
32 minuty temu, gregor1284 napisał:

Ciekawe czy byś wyżył z tej ich emerytury. 80% uposażenia bez premii przy dzisiejszych cenach?😂 

A z rolniczej wyżyjesz jeszcze odłożysz 😂

I cyk decyzja 

IMG_20221221_142831.jpg

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, hubertb napisał:

No i co to za zamiana, żona za 40 letnia babę? Tak jak by 20 letniego passata na 10 letniego zamienić. Różnica żadna a przebieg może nawet większy. 

Nie babę tylko kobietę, a przebieg wcale nie zależy od wieku, bo czasami taki 5 letni Passat może mieć większy niż 20 letni. 

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, Łolek napisał:

A z rolniczej wyżyjesz jeszcze odłożysz 😂

Znałem dziadka który tydzień śmiało przeżył za 30zl dwa lata temu, za prąd miał 17zl miesięcznie 🤷‍♂️ to i na co ten rząd chce podnosić te emerytury? 🤔 Strata pieniędzy lepiej by nam dali więcej suszowego 😍

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Znałem dziadka który tydzień śmiało przeżył za 30zl dwa lata temu, za prąd miał 17zl miesięcznie 🤷‍♂️ to i na co ten rząd chce podnosić te emerytury? 🤔 Strata pieniędzy lepiej by nam dali więcej suszowego 😍

Dostałeś suszowe to już nie jesteś dziad😁A poza tym ja nie dostałem suszowego tylko jeszcze zabrali by wam dać🤔😡

Edytowane przez stempos1980
Dopisanie
Opublikowano
7 minut temu, hubertb napisał:

I niby jak to możliwe? Skoro opłata stała jest wyższa. 

Dwa lata wstecz, albo i trzy bo na dniach rocznica ale która to nie pamiętam 

9 minut temu, stempos1980 napisał:

Dostałeś suszowe to już nie jesteś dziad😁A poza tym ja nie dostałem suszowego tylko jeszcze zabrali by wam dać🤔😡

Co Ci zabrali znowu, nic Twojego nie mam 

Opublikowano
26 minut temu, stempos1980 napisał:

Deszcz pada panowie🙄

Tak , a ja pszenice workuje jedyna szansa sprzedać w detalu za jako takie pieniądze , i muszę się szarpać przez to ukraińskie zboże 🤨

Opublikowano
4 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Tak , a ja pszenice workuje jedyna szansa sprzedać w detalu za jako takie pieniądze , i muszę się szarpać przez to ukraińskie zboże 🤨

Ktoś w cenach pszenicy wrzucił ceny mąki i powiem ci że to równie kusząca droga. Ciekawe jak ze zbytem ale pewnie nie było by problemu. 

Opublikowano
3 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Jak niewielka ilość, to tak, a weź i zworkuj 30 ton albo więcej. Dzwoniłem dziś o pszenżyto, to 1250 netto, ale do nowego roku nie biorą, a w nowym roku, to cena bliżej nieznana

Opublikowano
1 minutę temu, jacor73 napisał:

Nie babę tylko kobietę, a przebieg wcale nie zależy od wieku, bo czasami taki 5 letni Passat może mieć większy niż 20 letni. 

O to to baby to są w nosie 

Opublikowano
3 minuty temu, jacor73 napisał:

Jak niewielka ilość, to tak,

5 ton sprzedajesz w woreczkach resztę w hurcie i jesteś 2 tys do przodu. Liczę cenę worka około 1600-1700zł cena w hurcie 1100-1200zł. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v