Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12 minut temu, TheraRolnik napisał:

Może lubi starsze 🤭🤭

Mam młodszą , nie lubię antyków 😉

Opublikowano
17 minut temu, jacor73 napisał:

Po co jak i tak  nie kupisz, a robisz sobie bekę z innych, dawaj linka, to dostaniesz odpowiedź

Nie robię beki , określiłem się i podaje że budżet do 12 tyś i ma być wywrotka do tyłu , żeby dało się ciągnąć szejsiontką i zetorem  , to wy mi za chwilę wymyślata jakieś drogie , wielkie ,UJ wie jakie 

18 minut temu, Karol6130 napisał:

Masz w UJ pola a za starymi  się rozglądasz 

Nie biorę żadnych dofinansowań 

Opublikowano
3 godziny temu, gregor1284 napisał:

Alem się uśmiał. Znajoma na FB wrzucała jakieś foty i podpisywała "tak się bawi elita" albo "szlachta" dziś w dino podchodzę do kasy a ona na kasie pracuje 😂 Chryste panie myślałem że to jakaś ważna persona a tu ekspedientka. Dajcie spokój myślałem że mnie z biedy wyciągnie a to jeszcze jej by trzeba pomoc 🤭😁

• Haha 3
Opublikowano
4 minuty temu, Karol6130 napisał:

Też nie biorę i mam połowę tego co Ty, pomimo to mogę sobie pozwolić na jakieś wydatki 

No tak Karol, ale masz tych mlecznic sporo, wydajność ,do tego lux mleczarnia to rozwój jest . To gdzie ja mam się z Tobą równać 

Opublikowano
12 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Nie robię beki , określiłem się i podaje że budżet do 12 tyś i ma być wywrotka do tyłu , żeby dało się ciągnąć szejsiontką i zetorem  , to wy mi za chwilę wymyślata jakieś drogie , wielkie ,UJ wie jakie

Toć Ci napisałem, że ta z linku co wstawiłeś jest odpowiednia dla Ciebie, to Ty znowu jakieś pretensje i Ci to nieodpowiada

Opublikowano
8 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

No tak Karol, ale masz tych mlecznic sporo, wydajność ,do tego lux mleczarnia to rozwój jest . To gdzie ja mam się z Tobą równać 

Ty w codziennym życiu też tak sobie pod górkę robisz ? 

Opublikowano
10 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Akurat ostatnio się poebało z krowami 

@Qwazi i @Łolek

Pomagają temat ogarnąć 

Ale z 3 nabytków trzeba było zrezygnować 

Niejednokrotnie wydawałem więcej na pasze obietościowe niż Ty chcesz wydać na te przyczepy 

Mleczarnie dawno Ci mówiliśmy żebyś zmienił

Opublikowano
1 godzinę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

No i co z tego 🙂

A jaka niby dla mnie jest odpowiednia 🤔 czekam na propozycje ?

Do gnoju to i dobra ale mi byłoby szkoda tyle kasy na te parę przyczep. Ja taka za 1900 chyba kupiłem 

Opublikowano
3 minuty temu, Karol6130 napisał:

@Qwazi i @Łolek

Pomagają temat ogarnąć 

Niejednokrotnie wydawałem więcej na pasze obietościowe niż Ty chcesz wydać na te przyczepy 

Nie zmieni bo ta jest dobra 🤣

Opublikowano
3 minuty temu, szymon09875 napisał:

Nie za te pieniądze. Na 99% bez dokumentu. 

Za 750 zł to jeszcze 🤣

@Łolek bo ja dobry chłopak jestem 

Ale ja o tym wiem 

14 minut temu, Agrest napisał:

Nie znudzilo wam się jeszcze 

@Aktywnyrolnik7245szukasz przyczepy do gnoju, to jest temat na dwa dni z przywozem tylko trzeba dupe ruszyć 

7 minut temu, Karol6130 napisał:

@Qwazi i @Łolek

Pomagają temat ogarnąć 

No po to są chyba koledzy  i to forum tylko szybko i konkretnie to lubię 

Opublikowano

Mi nie, bo śledzę olx i jak coś mi się spodoba lub wydaje w przystępnej cenie to mogę podlinkować.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v