Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Mogła jeszcze zawinić obsługa sygnalizacji świetlnej 🤔

ja mógłbym w tej komisji zasiadać. mam dużą wiedzę i puste konto 🤫

Opublikowano
1 minutę temu, witejus napisał:

To zrób użytek z tej wiedzy a nie będziesz musiał ręcami roboty szarpać.

Jak ta wiedza bezużyteczna to nie bardzo z niej zrobić użytek 🤔

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, slawek74 napisał:

kwit pokaż 🤔🤭

Na reklamówkę pod stołem?🙆‍♂️

Opublikowano
Przed chwilą, slawek74 napisał:

kwit pokaż 🤔🤭

Oooo Kolego wy macie kwity, my mamy kwity, wszyscy mają kwity. Ale tu chodzi o robienie polityki a nie wytykanie kto ma kwity i na kogo... 

2 minuty temu, HF86 napisał:

ja mógłbym w tej komisji zasiadać. mam dużą wiedzę i puste konto 🤫

No to witamy na pokładzie! Yyyyy 

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, HF86 napisał:

ta jest dobra. 

kasiura się sypie, lud się cieszy 🤭

Nawet beton przestał w to wierzyć 

Tam na miesięcznicach zawsze ci sami aktorzy 

Nawet z sądów się śmieją, po tym jak Jarek musi zapłacić ponad 700 za przeprosiny widać ile było warte gadanie zbycha 

Szkoda tylko że Jarek nie dostał nakazu zrobienia tego w wiadomościach 😂

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Nie przeszkadzaj teraz Panu prezesowi. On chyba przeszedł na zdalne jak jeden z naszych forumowych kolegów 🤔

a bo prosi tych ludzi na sali o spontaniczne pytania, a oni zadają spontanicznie pytania i to nie te ze zbiorów spontanicznych pytań 🤣

Opublikowano
1 minutę temu, HF86 napisał:

a bo prosi tych ludzi na sali o spontaniczne pytania, a oni zadają spontanicznie pytania i to nie te ze zbiorów spontanicznych pytań 🤣

I denerwują biednego starego człowieka... A jak coś mu się stanie przez te nerwy to kto będzie kierować krajem i wskazywać nam drogę którą mamy kroczyć ... No kto ??? 

Opublikowano
4 minuty temu, HF86 napisał:

A mogli zgłosić nieprzygotowanie i by nie byli pytani... 

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, stempos1980 napisał:

Rysiu jak ty tak za tym chorym PiSem to pewnie już masz w domu ołtarz zrobiony a na nim zdjęcie mości panującego Jarosława🤔🤔🤔🤔

Przy obiedzie zawsze jedno dodatkowe nakrycie, a mus Jarek wpadnie na obiad 

• Haha 6
Opublikowano
2 minuty temu, stempos1980 napisał:

Rysiu jak ty tak za tym chorym PiSem to pewnie już masz w domu ołtarz zrobiony a na nim zdjęcie mości panującego Jarosława🤔🤔🤔🤔

Dopiero jak swiętym zostanie to postawię

Narazie bez ołtarza.

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

A mogli zgłosić nieprzygotowanie i by nie byli pytani... 

oni wszyscy wiecznie nie przygotowani 🤣

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

@TheraRolnik Ty tak nie smieszkuj bo mamy materiały i na Ciebie a jak zobaczy to któryś z twoich przyszłych teściów to lekko nie będzie

Z pewną taką... nieśmiałością 😳...wtrącę...że widziałem 🤭

Opublikowano
1 minutę temu, TheraRolnik napisał:

a jakby zbłąkany Tusek zaszedł 🤔

Opublikowano
HF86 napisał:

1 minutę temu, TheraRolnik napisał:

a jakby zbłąkany Tusek zaszedł 🤔

mógłby nie wyjść.... 🤭

Pigmei napisał:

1 minutę temu, slawek74 napisał:

kolek z lasu i liści nawieź i ociepl chałupę 🤭

U Ryśka cywilizacja zawitała, tam już styropian znają 😁

uja zna 🤭

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, HF86 napisał:

oni wszyscy wiecznie nie przygotowani 🤣

Komisja Arkadiusza też dobra

Elektryczne auto w budowie, Lublin elektryk Ursusa też kosztował 

Polski ład, kovid, teraz pobór do wojska a i tak wybory wygrają 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v