Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, PRIMO napisał:

Rysiek ty to naprawdę jesteś j**nięty. 🤦‍♂️

Wina drogowców że droga nienależycie odśnieżona. 

Przede wszystkim wina chłopa że ciągnął dwie w takich warunkach 

• Like 4
Opublikowano
Przed chwilą, Karol6130 napisał:

Przede wszystkim wina chłopa że ciągnął dwie w takich warunkach 

A może wcześniej był niespełna sprytny kierowca osobowego i do tego doprowadził a sobie pojechał dalej🤔 

• Like 2
Opublikowano
2 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Za to zeby wójt z lopatą do czynu społecznego mie wołał.

A takich leserów jak Ty TO powinni jeszcze batem zagonić do odśnieżania dróg. 

Opublikowano
1 minutę temu, stempos1980 napisał:

A może wcześniej był niespełna sprytny kierowca osobowego i do tego doprowadził a sobie pojechał dalej🤔 

Może, ale tu widać górki, wtedy wystarczy że się jedna ślizgnie 

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, konteno napisał:

minerały > lizawki , dokarmianie> siano lub sianokiszonki na łąki , może troche qq z treściwymi po wierzchu ciężejszą zimą , ogólnie to bale grazing wskazany bo z traw posianych na gruntach ornych dość szybko zrobi fajne łąki ale takie rzeczy najlepiej tylko na dużych kawałkach 

woda to tylko dowóz latem a zimą chyba też  , poidło niezamarzające + paletopojemnik ocieplić i grzać wode jakimś panelem fotowoltaicznym i małym wiatrakiem 

a rozród to już nie moja głowa , specjaliści z wieloletnim stażem mają z tym problem 

Ja cie kręcę czemu ty z taką wiedzą bogatym opasowcem nie jesteś 

Za dużo yt oglądasz 

• Like 1
Opublikowano
11 minut temu, radekz200 napisał:

Kiedyś nie mieli kiszonków na pryzmach za stodolo 😛

Oj nie bylbym tego taki pewny. U rodzicow kiszonka z liści z burakow cukrowych,wyslodki. Takie byly kiszonki,z traw czy kukurydzy nie robili. Sam pamietam w lutym 2014 jak spadlo jeszcze wiecej sniegu jak na tym zdjeciu. Turami i koparkami,nawet fadroma odsniezala bo innymi wyzej sie nie dalo sniegu wywalać. 

Opublikowano
10 minut temu, Łolek napisał:

Myślę Przemek że hamulce nie zapięte 

6 minut temu, gregor1284 napisał:

Raczej przyczepy bez hamulców i poskładało go 

Raczej hamulce były 

Jakieś węże do ciągnika ma podpięte 

No i widać że przyczepa zrywała śnieg pod kolega i przyjrzyjcie się, jest napchane górka śniegu pod kołem 

IMG_20221213_093759.jpg

Opublikowano
19 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Ursus w unikalnym stanie pójdzie do muzeum jako zabytek PO moim zyciu.

To szanuj się aby i twój wygląd pozostał w stanie nienagannym to później odpowiednio cię zakonserwuja i jako wzorowego właściciela postawią obok niego 🤭

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Łolek napisał:

Ja cie kręcę czemu ty z taką wiedzą bogatym opasowcem nie jesteś 

Za dużo yt oglądasz 

Mam podobne wrażenie. Czytam i chciałbym coś odpisać ale nie wiem jak😳

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
2 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Raczej hamulce były 

No i widać że przyczepa zrywała śnieg pod kolega i przyjrzyjcie się, jest napchane górka śniegu pod kołem 

IMG_20221213_093759.jpg

Znając życie to pewnie wyjechał mu jakiś dziadyga w Volvo. 🤭

Opublikowano
26 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Ursus PO soli nie jezdzi

Spokojnie zięć PO twoim życiu zrobi sPISek i odda za grosze do obory aby podgartał gówna krowie 😂😂

26 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Ursus PO soli nie jezdzi

Spokojnie zięć PO twoim życiu zrobi sPISek i odda za grosze do obory aby podgartał gówna krowie 😂😂

• Haha 2
Opublikowano
3 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Raczej hamulce były 

IMG_20221213_093759.jpg

IMG_20221211_143222.jpg

• Haha 3
Opublikowano
4 minuty temu, Roki212 napisał:

To szanuj się aby i twój wygląd pozostał w stanie nienagannym to później odpowiednio cię zakonserwuja i jako wzorowego właściciela postawią obok niego 🤭

Jak Lenina 🤭

• Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, marulekk napisał:

W testamencie zapisze na pis

A zieć do gnoju niech germańca kupi

• Haha 3
Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

IMG_20221211_143222.jpg

Ale tam nima brzozy.🤷‍♂️

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v