Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
5 minut temu, Bogdan_ja napisał:

A to nie ty mnie od oszustów wyzywasz w innym temacie i twoi koledzy czasem madralo... Masz na to dowody synu? 

Bo jesteś oszust, tlen niepotrzebnie marnujesz i nie chcesz się przyznać do tego 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Desperado napisał:

Nie potrzebujecie sekundanta?    :P

Pafnucy miał mnie brać na sekundanta ale ten drugi narobił w gacie ze strachu i tyle było z tego. 

Opublikowano
3 minuty temu, Pafnucy napisał:

no i awatar ma fajny!

No baaaa, kiedyś chciałem Ją nominować do Miss AF, ale konkurs się nie odbył, ja zapomniałem kogo miałem nominować i tak to się rozeszło.  :P

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Bo jesteś oszust, tlen niepotrzebnie marnujesz i nie chcesz się przyznać do tego 

co ty godasz... Masz na to dowody.... 🤣

Dawaj nr i adres i zobaczym czy udowodnisz to w sądzie 😜

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał:

ja zapomniałem kogo miałem nominować

to i Ty już tak masz? echchch...

Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał:

No baaaa, kiedyś chciałem Ją nominować do Miss AF, ale konkurs się nie odbył, ja zapomniałem kogo miałem nominować i tak to się rozeszło.  :P

a jakie jeszcze kandydatki były? 😀

Opublikowano

no co tam by było, ale już lepij kamieniami, niż Ty byś miał w takim pojedynku ładować. no wybacz, ale to widać ... jak by to było...

Opublikowano
9 minut temu, DANDYS napisał:

@Agrest a powiedz mi :D co tma dajesz na t1

A zaszalałem. Zamówiłem Unix,  jest jeszcze  prochlo... z ubiegłego roku, zamówione tebu

Opublikowano
19 minut temu, radekz200 napisał:

Dawid ty to jednak możesz być spokojny o powołania 😂 nikt o zdrowym rozsądku nie da ci broni do ręki 😂

uważaj , przy jego doświadczeniu i umiejętnościach pirotechnicznych to pewnie na Langustę jeszcze go posadzą😆 

Opublikowano
Przed chwilą, TheraRolnik napisał:

Szkolna 17 

Białystok

Zapraszam 😉😉

A co to posterunek tam? 🤔

5 minut temu, Desperado napisał:

@lemik się zajmuje archiwizacją, ja nie mam do tego głowy.   xD

Łon to na pamięć się uczy z tego archiwum.. 😂

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, konteno napisał:

łańcuchy na koła dorób

Opony z tyłu jeszcze z ladnym bieżnikiem, myślę że łańcuchy niepotrzebne 

1 godzinę temu, Bananek napisał:

Ty wiesz jakiego piętra miałem co ranka wchodząc do stodoły wtedy co te imigranty przez granicę szły? A wiadomo co takiemu do łba strzeli.

Michał, przecież przez sadełko nie tak łatwo się przebić 

1 godzinę temu, konteno napisał:

hvj z tych podwyżek jak i więcej w sklepie zostawisz , chociaż mając 2x taką wypłate co ja i tak 

Myślę że lepiej dostać trochę, jak nie dostać nic. W maju udało mi się ugrać +10%, teraz sami dają +8%, nie jest źle

Aby do maja, i znów idę się upomnieć o parę groszy 

1 godzinę temu, 6465 napisał:

Jest czego się obawiam to jak ja do roboty dojadę z tej mojej wiochy 🤔

Coś sie martwisz, płacą ci od trzaśnięcia drzwiami, wsiadasz i trzy godziny próbujesz wujechac z podwórka 

1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Jaki leczony psychiatrycznie azylant? 

Nie wiem, nie znam

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, konteno napisał:

daje rady ? znajomy gada że u niego 724 do 271 na styk by na usługach na pryzmy QQ sie wdrapywać a u siebie i w PGR i tak drugim traktorem wciąga bo wysoko

Nie dawał, co prawda tylko przy oborniku ale miał bardzo ciężko. 

W tigerze 3 osiowym budowlanym chodził dość długo przy gnoju. 

1 godzinę temu, TheraRolnik napisał:

Ooo już fajerwerki w Dino 🙉 trzeba coś zakupić i odpalić 

Sąsiad przed chwilą zjeby dostał za to 

Opublikowano
2 minuty temu, konteno napisał:

uważaj , przy jego doświadczeniu i umiejętnościach pirotechnicznych to pewnie na Langustę jeszcze go posadzą😆 

Jak się dowiedzą ze jest oporowcem i jeździł forszajem to mogą chcieć i na abramsa go wsadzić 😂😂

Opublikowano
Przed chwilą, szymon09875 napisał:

Ale chyba do 31 jeszcze daleko ;)

Na prywatnym terenie można strzelać cały rok od 6 rano do 22 

Chyba że strzelasz, robisz pokaz np. przy restauracji itd na jakiejś imprezie wtedy najlepiej załatwić pozwolenie ze straży itd i sprzedasz bez strachu że psiarnia przyjedzie 

Opublikowano
Przed chwilą, TheraRolnik napisał:

Wtedy to nawet bym do tego wojska poszedł aby się strzelać nauczyć i zastrzelić takiego... Tylko jak to się mówi, zastrzelisz ścierwo a siedzisz jak za człowieka...

• Like 3
Opublikowano
1 minutę temu, TheraRolnik napisał:

czyli strzelać lubisz?... 🤔

Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Wtedy to nawet bym do tego wojska poszedł aby się strzelać nauczyć i zastrzelić takiego... Tylko jak to się mówi, zastrzelisz ścierwo a siedzisz jak za człowieka...

Piotruś! przesadzasz! jak słowo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v