Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

Przed chwilą, slawek74 napisał:

każdy kto ma inne zdanie od ciebie się ,,przypie***a,, 🤦‍♂️

Ty jesteś jedyny w swoim rodzaju. Drugiego takiego nigdzie się nie znajdzie, nawet Szymon choć wróg ma więcej oleju w głowie.

za to ja mam w bańkach sporo 🤭😉

Opublikowano
Przed chwilą, Rolnik1973 napisał:

Pa takoło będzim leżyc

IMG_20221205_094330.jpg

Możliwe, wtedy to już zero problemów, zresztą... I tak po mnie po 20 latach nie będzie miał kto opłacić i kogo innego wrzucą.

1 minutę temu, slawek74 napisał:

za to ja mam w bańkach sporo 🤭😉

Szkoda, że nie w głowie.

• Like 1
Opublikowano
gregor1284 napisał:

3 minuty temu, HF86 napisał:

ludzi robiom, kariery, majontki i tym w oczy biedny elektorat jarka kłując. 

ni majom a by chcieli i tu na szczęście jest Jarosław 🥳

Słyszałeś se auta odbierane pijanym kierowcom mają być dawane ukraińcom? 🤔 One im się poprostu należą! 

jaka Ty propagandę siejesz i głupoty wypisujesz już któryś raz z kolei

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, gregor1284 napisał:

Złoty palec 😂

Atmosfera świąteczna się nam zrobiła Adam mi życzy sraczki, Pjoter Sławkowi jakiej innej chory. 

Ehh kurna jedną sztuką w stadzie mi zachorowała... Chyba złamana noga 

czyli jest tak jak lubisz...

4 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Pa takoło będzim leżyc

IMG_20221205_094330.jpg

a dzie smartfon?

Opublikowano
1 godzinę temu, 6465 napisał:

Ja to bym chciał dużo. A jak się wystawi to ludzie wycenią. O spory remont rozgrzebales 

Dużo znaczy ile? Ciapek będzie z tym kompatybilny? Co do remontu to akurat tu widać światełko w tunelu bo zostały tylko hamulce do dokończenia ale 2 kolejne czekają w kolejce😂🙆

Opublikowano
2 godziny temu, slawek74 napisał:

tacy to powinni mieć zakaz jazdy wogóle wszystkim

a to czemu? Ty to mistrz kierownicy?

Opublikowano
10 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Możliwe, wtedy to już zero problemów, zresztą... I tak po mnie po 20 latach nie będzie miał kto opłacić i kogo innego wrzucą.

To może lepiej kremacja i popioły po polach porozżucać? Teraz niby nie wolno, ale może się przepisy zmienią.   

Opublikowano
Pafnucy napisał:

2 godziny temu, slawek74 napisał:

tacy to powinni mieć zakaz jazdy wogóle wszystkim

a to czemu? Ty to mistrz kierownicy?

mistrz nie jestem ale nie raz widzę niedzielnych kierowców ....

Opublikowano
9 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

I tak po mnie po 20 latach nie będzie miał kto opłacić i kogo innego wrzucą.

zbieraj kasę , upoważnij Monikę po swojej śmierci to  załatwi i opłaci ceremonię pogrzebowa 

Opublikowano
49 minut temu, bratrolnika napisał:

Jaki remont, tyle co hamulce odpowietrza 😁

No w sumie jo 😂😂🤷🏻‍♂️

49 minut temu, bratrolnika napisał:

Jaki remont, tyle co hamulce odpowietrza 😁

No w sumie jo 😂😂🤷🏻‍♂️

• Like 1
Opublikowano

Odnosnie starych ludzi i jazdy pojazdami, w szczegolnosci ciagnikami i samochodami. Najczesciej Ci starzy myślą ze jezdzą lepiej od mlodszego. Mnie to denerwuje,starszy refleksu takiego juz nie ma,czas reakcji jest dluzszy,malo to razy widzialem jak stary dziadek z babką w tyl samochodu wjezdzają?bo za pozno zareagował. Tacy ludzie prawo jazdy zdawali lata temu,byly inne warunki jazdy,inne pojazdy. A nawet przepisy sie zmieniają przeciez. Tacy powiedzmy 65+ powinni przechodzic kurs "przypominający" i juz wtedy nie byloby tak kolorowo. Wielu by egzaminow nie pozdawala bo jezdzą na pamiec i tylko tymi trasami ktore znają. Ja mam w domu zywe przykłady. Tesciowa jak ma jechac do miasta to samochodem nie jedzie tylko autobusem. Stary to juz wogole,jego trzeba zawiezc bo tez po mieście nie potrafi. Kiedys na rondzie zagapił sie i nie zobaczyl ze z lewej strony wjezdza w nas samochod. W ostatniej chwili na srodku ronda wyhamowal i jeden i drugi,tlumaczenie ze nie widzial,nosz k**wa ale wytlumaczenie. Dlatego powinni kierowac takich ludzi na kursy. Inna rzecz,taki dziadek jadąc ciagnikiem z przyczepą czesto bez hamulcow,nie wyhamuje przed skrzyzowaniem i wpakuje sie w inny pojazd to nie dosc ze ktos moze zginac to jeszcze maszyny szkoda. 

• Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie, ja nie chcę skończyć jak więźniowe w obozie. Normalnie do dziury. 

całe szczęście tobie wtedy będzie już wszystko jedno a będą rządzić ci co zostaną 

Opublikowano
Przed chwilą, Belaruss820 napisał:

Odnosnie starych ludzi i jazdy pojazdami, w szczegolnosci ciagnikami i samochodami. Najczesciej Ci starzy myślą ze jezdzą lepiej od mlodszego. Mnie to denerwuje,starszy refleksu takiego juz nie ma,czas reakcji jest dluzszy,malo to razy widzialem jak stary dziadek z babką w tyl samochodu wjezdzają?bo za pozno zareagował. Tacy ludzie prawo jazdy zdawali lata temu,byly inne warunki jazdy,inne pojazdy. A nawet przepisy sie zmieniają przeciez. Tacy powiedzmy 65+ powinni przechodzic kurs "przypominający" i juz wtedy nie byloby tak kolorowo. Wielu by egzaminow nie pozdawala bo jezdzą na pamiec i tylko tymi trasami ktore znają. Ja mam w domu zywe przykłady. Tesciowa jak ma jechac do miasta to samochodem nie jedzie tylko autobusem. Stary to juz wogole,jego trzeba zawiezc bo tez po mieście nie potrafi. Kiedys na rondzie zagapił sie i nie zobaczyl ze z lewej strony wjezdza w nas samochod. W ostatniej chwili na srodku ronda wyhamowal i jeden i drugi,tlumaczenie ze nie widzial,nosz k**wa ale wytlumaczenie. Dlatego powinni kierowac takich ludzi na kursy. Inna rzecz,taki dziadek jadąc ciagnikiem z przyczepą czesto bez hamulcow,nie wyhamuje przed skrzyzowaniem i wpakuje sie w inny pojazd to nie dosc ze ktos moze zginac to jeszcze maszyny szkoda. 

Senior samochodem nie jechał już za kierownicą 30 lat. Odkąd kupił traktor to auta nie wsiadał za kółko. Zatrzymał się na dużym fiacie.

Opublikowano

Kurna jedna lodówka u syna na piętrze i co tydzień okradają go z żarcia. Prawdopodobnie biedne dzieci zza wschodniej granicy.

Mają małe gospodarstwa po 600ha😤

Nie wolno mieć swojej lodówki w pokoju. Zobaczymy, trzeba pogadać może się uda wychowawcę przekonać .

2 tyg temu poradziłem synowi by zostawił kilka plastrów wędliny z niespodzianką. Zginęła, ciekawe czy smakowała🤭🤮

Opublikowano
18 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Ty jesteś jedyny w swoim rodzaju. Drugiego takiego nigdzie się nie znajdzie, nawet Szymon choć wróg ma więcej oleju w głowie.

Aż się zarumienilem 🤗🤗Dawno mi nikt tak nie słodził 😳 

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, konteno napisał:

całe szczęście tobie wtedy będzie już wszystko jedno a będą rządzić ci co zostaną 

W tym jest największy problem. Nie ma nikogo kogo można do tego upoważnić. Zresztą w sumie niech robią co chcą, ja tego widział nie będę.

Przed chwilą, szymon09875 napisał:

Aż się zarumienilem 🤗🤗Dawno mi nikt tak nie słodził 😳 

Obaj jesteście nie powiem jacy ale Sławek gorszy żeby nie powiedzieć inaczej.

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Belaruss820 napisał:

Też może będziem stare nie ma co bata kręcić.

Nie wiadomo czy się dozyje i jaka starość będzie ale nie powinni robic ze nie mozna jechać.

Jak się czuje na siłach to jezdzić

Opublikowano
7 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Ty tak robisz? Co potem sąsiad na to? Powinien z powrotem do Ciebie i jeszcze łopatą po grzebiecie machnąć.

do somsiada tylko wode z pola wylewa😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v