Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, Krzak napisał:

Dzisiaj brzoskwinia będzie gryziona:D

a jutro znowu będziesz beczał?

Opublikowano

Ja dzisiaj byłem w zakładzie energetycznym troche w innej sprawie- to ludzi bardzo dużo -jak pod agencją z suszowym .Już nie obsługiwali rolników tylko przedsiębiorców i rolników vatowców .Mega zamieszanie i kombinowanie np koleś gada  ma dwa liczniki .Złożyć można na jeden a koleś to  że na siostre przepisze 2 bo inwalidka .To trzeba umowy zmieniać istny cyrk tam sie dział .

Opublikowano
3 godziny temu, gregor1284 napisał:

Przed robotą małpka, w robocie małpka i przed snem małpka. Oj wezmą się za takich, po nowym roku te kurduple mają nawet po 14zl być 😅

"Panie ja nie pije, ja normalnie rano małpka w robocie po śniadaniu małpka i przed snem małpka, ale nie że odrazu pijak "

• Haha 3
Opublikowano
3 godziny temu, stempos1980 napisał:

Od pewnego wpisu twojego to teraz zawsze będe cię wkurzał😁

Od którego 😛

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, superfarmer02 napisał:

Pany prosił bym żeby ktoś powiedział co trzeba złożyć na to zamrożenie cen do PGE. Wiem że już było wałkowane ale nie zapamiętałem wszystkiego 

https://www.agrofoto.pl/articles/prow-2014-2020/publikujemy-wzory-pism-o-tanszy-prad-do-najwiekszych-polskich-dostawcow-energii/

Masz wnioski dostawców.

Właśnie wypełniłem i wydrukowałem. Jutro będę w Ostrowcu, zajadę i zapytam, jeśli się dopcham.

Uwaga, sprawdzić dane jeśli występują polskie znaki w nazwisku, miejscowości, Może wina oprogramowania ale mi cuda wydrukowało. Musiałem te pola ręcznie wypełnić

https://www.agrofoto.pl/media/uploads/oswiadczenie_o_spenianiu_warunkow_pozwalajacych_na_uznanie_za_odbiorce_uprawnionego__pge.pdf

Edytowane przez Agrest
Opublikowano
49 minut temu, Qwazi napisał:

Tak się domyślam. @Krzak weź no chwyć się za jaja i zrób z tym w końcu porządek jak facet, a nie gwiazdorzysz jak małe dziecko, które chce być w centrum uwagi. Raczej głupi nie jesteś i sobie z tym bez trudu poradzisz tylko trzeba chcieć. To, że Ci się zdarzyło to nie jest koniec świata. Trzeba wytrzeźwieć i zrobić z tym porządek, a dokładnie wiesz jak to zrobić😡😖

Ja właśnie jestem po wizytacji🤭

Czego 🤔

49 minut temu, Qwazi napisał:

Tak się domyślam. @Krzak weź no chwyć się za jaja i zrób z tym w końcu porządek jak facet, a nie gwiazdorzysz jak małe dziecko, które chce być w centrum uwagi. Raczej głupi nie jesteś i sobie z tym bez trudu poradzisz tylko trzeba chcieć. To, że Ci się zdarzyło to nie jest koniec świata. Trzeba wytrzeźwieć i zrobić z tym porządek, a dokładnie wiesz jak to zrobić😡😖

Ja właśnie jestem po wizytacji🤭

Czego 🤔

Opublikowano
Przed chwilą, Łolek napisał:

Czego 🤔

Czego 🤔

No wizyta od wizytacji różni się tym, że jak ja jadę do mamy to jest wizyta, a jak mama do mnie to wizytacja😉. I właśnie mama mnie nawiedziła 😁

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał:

Mama. Mamusia, znaczy szanowna teściowa zamieszkuje na codzień😜

Mama to mama. Mamusia to kochana teściowa😁

A zapytam Ty ten dobry przysłowiowy zięć? Żonę raz...🤭🤭🤭

Opublikowano
6 minut temu, Agrest napisał:

Dej spokój 😝. Ty mnie tu o takie rzeczy nie podejrzewaj. Ja jestem ten niedobry trzeci i najmłodszy zięć, jak z kawału o testach teściowej, który z trzech zięciów jej nie kocha😂🤣

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Łolek napisał:

@Qwaziopowiadaj dowcip bo nie znam 

To szło tak: miała teściową trzech zięciów i postanowiła sprawdzić, który ją naprawdę kocha. Najpierw upilnowała najstarszego, gdy był sam w domu i skoczyła do studni. Zaczęła wzywać pomocy. Najstarszy zięć stanął nad studnia i pomyślał: " teściową też człowiek, co mi szkodzi pomogę, nawet ze mną nie mieszka" i wyciągnął teściową ze studni. Następnego ranka obudził się i za oknem zobaczył nowego poloneza z kartką za szybą" dla kochanego zięcia od teściowej".

Za jakiś czas upilnowała teściową średniego zięcia kiedy był sam w domu i chyc do studni i woła ratunku. Średni zięć pomyślał " najstarszy dostał poloneza, ja też na pewno dostanę" i wydobył teściową. Następnego dnia rano pod oknem znalazł nowego malucha z taką samą kartką.

Minął znowu jakiś czas i teściową upilnowała najmłodszego zięcia kiedy był sam w domu. Tradycyjnie skoczyła do studni i wzywa pomocy. A najmłodszy zięć stanął nad cebrowina, popatrzył w dół i mówi do teściowej " najstarszemu kupiłaś poloneza, średniemu malucha, a mnie może rower kupisz. Nie chcę tego roweru, wystarczy, że dłużej nie będziesz u mnie mieszkać". Teściową się utopiła. Pogrzeb, a następnego dnia po pogrzebie najmłodszy zięć zobaczył pod swoim oknem nowiutkiego mercedesa z kartką w środku " dla kochanego zięcia od ... Teścia"

Opowiedziałem ten kawał swojej teściowej zaraz po ślubie 🤣😂. Zrobiłem to tylko dlatego, że nie jest obrażalska 😉

Edytowane przez Qwazi
  • Like 1
  • Haha 3
Opublikowano
24 minuty temu, Agrest napisał:

Nie mierz każdego swoją miarką

24 minuty temu, Agrest napisał:

Nie mierz każdego swoją miarką

Opublikowano
3 godziny temu, Agrest napisał:

A żeby ch*jowi pasek rozrządu pękł i korba bokiem wyszła. sk***iel zrył całe pole w zdłuż i wszerz.  Miejscami koleiny na 15cm

20221124_145534.jpg

20221124_145557.jpg

Tak było? 😂 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v