Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Qwazi napisał:

3 minuty temu, Pafnucy napisał:

Jeszcze się pożyje... No przynajmniej póki przeciwbólowe działają.

Na szpital nie chciałem 

Oby szybko przeszło 

15 minut temu, slawek74 napisał:

co trzeba wiedzić to wiem 😉😁

No i więcej niż trzeba nie musisz😁. Nie wierz nigdy kobiecie😜... Nie wierz jej, nie ufaj jej... Chyba znasz te pieśni 🤔😜

a daj spokój nasze znaki zodiaku to najgorsze połączenie jakie może być 🙆‍♂️🤦‍♂️

Opublikowano
25 minut temu, Dziad932 napisał:

A co to jest i gdzie można kupić 🤔

Pułapka na kreta.

Tam wyżej podałem jaką 

Opublikowano
Przed chwilą, Qwazi napisał:

No napisz mu Piotrze o tych 7°, półmroku i wilgotności, niech wie, że ty też gospodarz😉

Jak się chłodniej robi to i u mnie z 4-5 stopni jest. Tyle, że póki co za bardzo się nie zmniejszy, bo tylko zasiatkowane okienko. Im ciemniej tym lepiej. A wilgotność to w sumie im więcej tym lepiej. O tych 90-95% piszą. 

Ja dziad a nie gospodarz. 

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Czytasz tam coś ciekawego? Skończyła mi się lektura ostatnio... Wiesz, coś historycznego, albo wschód albo zachód...

Dziś zakończyłem drugą ksiazke z cyklu Historia Bez Cenzury , pisze to gość który pokazuje się też na YT, mega fajnie opowiada 

Wcześniej wciągnąłem 500stron wspomnień zesłańców na Kołymę

A dosłownie w tej chwili zaczynam książkę, żona mi na urodziny kupiła, tytuł: Śmierć Frajerom, złota maska 

Screenshot_20221114-201522.png

Screenshot_20221114-201509.png

• Like 1
Opublikowano
25 minut temu, Krzak napisał:

Gospodarz,nie musowo mięć zaraz hektarów. Ja mam nie za wiele ale uważam się za gospodarza nie gorszego od Boryny 😜

No nie gadaj że wszystkie budy masz drewniane i strzechą kryte.

Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Jak się chłodniej robi to i u mnie z 4-5 stopni jest. Tyle, że póki co za bardzo się nie zmniejszy, bo tylko zasiatkowane okienko. Im ciemniej tym lepiej. A wilgotność to w sumie im więcej tym lepiej. O tych 90-95% piszą. 

Ja dziad a nie gospodarz. 

No i sam sobie zaprzeczyłeś. Żaden dziad z Ciebie😉. To poza🤔

Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

Dziś zakończyłem drugą ksiazke z cyklu Historia Bez Cenzury , pisze to gość który pokazuje się też na YT, mega fajnie opowiada 

Wcześniej wciągnąłem 500stron wspomnień zesłańców na Kołymę

A dosłownie w tej chwili zaczynam książkę, żona mi na urodziny kupiła, tytuł: Śmierć Frajerom, złota maska 

Screenshot_20221114-201522.png

Screenshot_20221114-201509.png

Z Kołymy to bardzo mi się kiedyś Szałamow spodobał. Taka seria opowiadań - "Opowiadania kołymskie". Ale ta historia bez cenzury może fajna być bo czasem oglądałem jego filmy, przynajmniej te, które mnie zainteresowały. "Śmierć frajerom" to chyba takie Grzesiukowe klimaty, jak w "Boso ale w ostrogach" tylko akcja się wcześniej dzieje?

Opublikowano
3 minuty temu, bratrolnika napisał:

Obejrzałem kilka jego produkcji.

Dobrze się słucha 

Opublikowano

Że czemu?

1 minutę temu, Dziad932 napisał:

Oczywiście ktetowi większej krzywdy  nie zrobi 😉

Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Przecież widziałeś na zdjęciu Pafnucego jaki kret zadowolony, odprężony i szczęśliwy.

No tak , zwłaszcza odprężony 😛

1 minutę temu, Pafnucy napisał:

Że czemu?

Kretowi

Opublikowano
27 minut temu, Dziad932 napisał:

A kto powiedział że jestem nie rozwojowy i mam ziemi nie kupować 🤔

Że nie rozwojowy to nie ja, a że ziemi to ja  bo jak masz 40 o ile je masz to zamiast tych dwóch ha  brałbym się za dom i kobitę przyprowadził, a nie stał w rozkroku pomiędzy gospo a mieszkaniem z wynajmu 

Te dwa hektary majątku ci nie przysporzą a  za 100 tyś coś z budową ruszysz trochę kredytu i za rok mieszkacie na swoim  to co za wynajem będziesz bulił to ratę kreski pokryje 

28 minut temu, DANDYS napisał:

k**wa musiałem coś zj***ć jak zwykle🤦‍♂️🤦‍♂️odtluszczone i olejem nie pluje sprezarka, a robią się takie kółeczka małe jakby czymś polał ta farbę 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

IMG_20221114_191550.jpg

IMG_20221114_194755.jpg

Zmywacz antysylikonowy lub do lakieru antysylikonowy dodać 

A jak nie to najpierw przykurz niech podeschnie i dopiero pełną warstwę 

Opublikowano
2 godziny temu, witejus napisał:

Nie wiesz co dobre, choćby dźwięk szóstki-poezja🤓

Tak ale tylko sw 400 😛

2 godziny temu, Kam78245 napisał:

Wieniec będzie? Próbowałeś czy dobrze skręcona?

Nadproże , chyba dobrze

2 godziny temu, konteno napisał:

to dużą czwórke jak u yacentego ci trzeba

pod co ? jaki wymiar strzemion i co ile cm a jaka będzie belka wymiarem w przekroju ? 

Nadproże na tym będzie odrobina cegły sylikat , strzemiona 9x13 co 17 cm 

Opublikowano
9 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Z Kołymy to bardzo mi się kiedyś Szałamow spodobał. Taka seria opowiadań - "Opowiadania kołymskie". Ale ta historia bez cenzury może fajna być bo czasem oglądałem jego filmy, przynajmniej te, które mnie zainteresowały. "Śmierć frajerom" to chyba takie Grzesiukowe klimaty, jak w "Boso ale w ostrogach" tylko akcja się wcześniej dzieje?

Jeszcze za bardzo nie zacząłem, ciężko mi się wypowiedzieć

8 minut temu, Pafnucy napisał:

Obejrzałem kilka jego produkcji.

Dobrze się słucha 

Z synem (9-latkiem) razem oglądamy, przynajmniej te które uważam że jest w stanie zrozumieć, wczoraj o czerwonym Baronie słuchaliśmy

IMG_20221114_203121_303.jpg

• Like 2
Opublikowano
44 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Zaistniał taki fakt, obiło mi się o uszy a raczej oczy swego czasu.

Ja jestem dziad nad dziady. Wygląd to ostatnia rzecz na jakiej mi zależy.

Nie! To ja jestem dziad nad dziady! 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v