Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czytaliście wywiad z panią Sporek? Jest na Interi.Kto ją wsadził do tego parlamentu? Wygląda na to że nasi krowiarze nas trója i doprowadzają do impotencji 😁

Opublikowano
3 minuty temu, Łolek napisał:

No  k**wa wydłubałem jebaniutkie 

IMG_20221112_095335.jpg

Dłubał dłubał no i wydłubał. 👃👆

Co żeś już popśiuł?🤔

Opublikowano
9 minut temu, marcin19071980 napisał:

Czytaliście wywiad z panią Sporek? Jest na Interi.Kto ją wsadził do tego parlamentu? Wygląda na to że nasi krowiarze nas trója i doprowadzają do impotencji 😁

Może trochę zaniedbana w tych sprawach i ma takie skojarzenia. 

• Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, PRIMO napisał:

Dłubał dłubał no i wydłubał. 👃👆

Co żeś już popśiuł?🤔

Wyciunk 😁

15 minut temu, marcin19071980 napisał:

Jak na nią patrzę to już nic więcej nie trzeba i  nawet  taczka wiagry nie poradzi

@PRIMOłożyska jeszcze DDR 

Opublikowano

czesci do kopaczki juz zamowilem -nikt sie nie odezwal..

44 minuty temu, Pafnucy napisał:

W sam raz ...do orania ogrodu warzywnego.

to zielone to ogrodek ?? u mnie to gorzej wyglada, jakies resztki badyli..

slonce wyszlo-trzeba sie do roboty brac..

Opublikowano
marcin19071980 napisał:

Za dużo w szyję daje, to i majaczy 🤭🤭🤭🤭🤭🤭

• Haha 4
Opublikowano
1 minutę temu, kris91 napisał:

Za dużo w szyję daje, to i majaczy 🤭🤭🤭🤭🤭🤭

Ewidentny brak "mięsa" w paszczu. 🙊🤣

Opublikowano
20 minut temu, jacus napisał:

czesci do kopaczki juz zamowilem -nikt sie nie odezwal..

to zielone to ogrodek ?? u mnie to gorzej wyglada, jakies resztki badyli..

slonce wyszlo-trzeba sie do roboty brac..

Łąka za ogrodem

Opublikowano
3 godziny temu, marcin19071980 napisał:

Wczoraj było zakończenie wycinki u jednego z gospodarzy który jeszcze zatrudniał Ukraińców.Tak się towarzystwo rozchulalo że policja przyjechała dwóch widlarzy zatrzymanych Tadziu w szpitalu że złamaną szczęka i palcami w prawej ręce.Poszlo o to że zaczęli dobierać się do żony gospodarza.Zawsze twierdziłem że alkohol jest dla mądrych ludzi a nie dla baranów.

Jeden nieopodal jak się dobierał do partnerki emerytowanego policjanta to skończył w dywanie z ucietymi stopami piłą motorową 

Opublikowano
1 godzinę temu, MonteChristo napisał:

Jeden nieopodal jak się dobierał do partnerki emerytowanego policjanta to skończył w dywanie z ucietymi stopami piłą motorową 

ale że co, stópki my wystawały, czy jak 🤔

Opublikowano (edytowane)
56 minut temu, HF86 napisał:

ale że co, stópki my wystawały, czy jak 🤔

Tak, chciał podrzucić zwłoki na działkę jakiejś kobiety i wrzucić do studni, pech chciał, że nie dał rady wrzucić to zosyawił w lesie, a na domiar złego na działce był monitoring i chłopina wpadł

Zbrodnia w Wierzchowiskach. Zabili i poćwiartowali człowieka https://www.fakt.pl/wydarzenia/zbrodnia-w-wierzchowiskach-zabili-i-pocwiartowali-czlowieka/c9hmm1q

Edytowane przez MonteChristo
Opublikowano
7 minut temu, tytanowyJanusz napisał:

Już za zimno na cabrio 

IMG_20221112_122823.jpg

2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Przyczep gdzie jakim drutem ten wskaźnik bo się przewód zaplącze i nieszczęście gotowe... 

a najlepiej to go wywal tam gdzie jego miejsce-do kosza 😂, ja juz kase zbieralem na remont silnika - gdy zalozylem porzadny zegar to cisnienie nagle wrocilo do normy

pogoda piekna -opryski od rana, slonce swieci jak w lecie

Opublikowano

Produkcja ruszyła, jakby ktoś był chętny zapoznać się z asortymentem to piszcie priv 😉

IMG_20221112_115657.jpg

Opublikowano

sztuczne choinki 🤦‍♂️

https://allegro.pl/kategoria/obsluga-akumulatorow-i-ukladu-elektrycznego-urzadzenia-rozruchowe-boostery-259645?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_mtrzcj_narzedzia_s&ev_adgr=DSA%20-%20Narz%C4%99dzia%20i%20sprz%C4%99t%20warsztatowy&ev_campaign_id=14473276729&gclid=Cj0KCQiApb2bBhDYARIsAChHC9t17a8Zx6pg3a6hlEu9l7SZhUKDMk2WBi0Chh-T6AA1Hg0NJwF5BDoaAtZvEALw_wcB używał ktoś czegoś takiego ? sprawdza się ?

Opublikowano
5 godzin temu, Chłoporobotnik napisał:

Oj Sławciu, policz sobie - czy za 20% wynagrodzenia utrzymasz kobitę? Wątpię. To już z dwojga złego niech zabierają to niż sam się użeraj.

Cała wypłata to malo

• Haha 1
Opublikowano
36 minut temu, slawek74 napisał:

żarówkę w toyocie zmieniałem 🤦‍♂️ a niech to chudy byk 🙆‍♂️🤯

Swego czasu zmieniałem w hondzie jazz .Po zakupie stwierdzono że postojowe przednie nie świecą .zderzak i nadkole trza odkręcać było ,dobrze że jest internet🙆‍♀️. Poprzedni właściciel raczej nie wiedział jak do tego jeża zabrać się . A spróbuj  to przy policji wymień 😐

1 minutę temu, malaczarna napisał:

Cała wypłata to malo

Jak się melepetę bierze😉

• Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v