Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, Łolek napisał:

No jak kupił od polaka to bym nie odpuścił 

Chyba że sam przywiózł 

Trzeba było ode mnie Leona kupić też bardzo dobry wóz 

Przy okazji byliśmy w lublinie, nudziło jej się to sobie olx'a przyglądała i mówi zobaczymy i kupiony, nie był w plamach

Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

ojciec ma Up!a z 2014r, nie wiem czy ma tam więcej jak 30tys.km nakręcone, chyba raczej nie

przez pierwsze cztery lata 8500km zrobił

ja tak ludzi nie rozumiem kupić auto i prawie stoi, jego wartość nie wzrośnie od tego, wujek Warszawie coś ma jakiegoś opla małego z 2000 roku i ma 40k przejechane

Opublikowano
3 minuty temu, bratrolnika napisał:

ojciec ma Up!a z 2014r, nie wiem czy ma tam więcej jak 30tys.km nakręcone, chyba raczej nie

Znajomy ma z tego roku Twingo ,i uwaga przebieg  12 tys z groszem . Oczywiście kupił nówkę w salonie więc przebieg autentyczny 

Opublikowano
3 minuty temu, szymon09875 napisał:

@Łolek ale ty chociaż piłeś, mnie bez picia i tak baniak napie....a

Trzeba się pomału zbierać i wstać coś zjeść :o

Za dużo sexu i ciśnienie szaleje 😛

Opublikowano
10 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Od handlarza. Rozmawiałem z nim Problemy są 2. 

1. Trzeba do sądu, rzeczoznawce, adwokata itp. Wiadomo koszty.

2.Najlepsze-na fakturze cena 25 tys mniej niż zapłacił 🤣🤣🤣

No i tu się załatwił bo gdyby cena była realna tą handlarzyna by się osrał 

Opublikowano
11 minut temu, szymon09875 napisał:

@Łolek ale ty chociaż piłeś, mnie bez picia i tak baniak napie....a

Trzeba się pomału zbierać i wstać coś zjeść :o

Mnie ani głowa ani tym bardziej łeb nie boli 

Ale moc wraca kolega mi 2l Pepsi dowiózł to będę żył 

3 minuty temu, witejus napisał:

Taa, mnie też łeb od rana nap...a, może za mało?

Opublikowano
14 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Od handlarza. Rozmawiałem z nim Problemy są 2. 

1. Trzeba do sądu, rzeczoznawce, adwokata itp. Wiadomo koszty.

2.Najlepsze-na fakturze cena 25 tys mniej niż zapłacił 🤣🤣🤣

Pierwsze to nie jest żaden problem ale drugie przekreśla wszystko.

@Łolek Marek to urządzenie nie działa na zasadzie pomiaru spirometrycznego. Jak spadnie do 0 to dołóż jeszcze ze dwie godziny dla pewności. A bimber trzyma i jest zdradliwy w pomiarach.

@hubertb od 2 lutego 2016 do teraz moja żona nakręciła 124 tys i nawet do pracy nie jeździ. Ja tym samochodem jak zrobiłem 10 tys to jest wszystko i syn może też tyle. Reszta to są zakupy, fryzjerzy, przychodnie o szpitale z teściową 

• Thanks 1
Opublikowano
7 minut temu, szymon09875 napisał:

Wątpię. 

To nie wiem 

Opublikowano
4 minuty temu, Łolek napisał:

kolega mi 2l Pepsi dowiózł to będę żył 

Tak samą? Bez popitki?😉

Opublikowano
4 minuty temu, Łolek napisał:

Mnie ani głowa ani tym bardziej łeb nie boli 

Ale moc wraca kolega mi 2l Pepsi dowiózł to będę żył 

Co sprzedałeś że chlałes😛 ?Leona 🤔

Opublikowano
4 minuty temu, Qwazi napisał:

Pierwsze to nie jest żaden problem ale drugie przekreśla wszystko.

@Łolek Marek to urządzenie nie działa na zasadzie pomiaru spirometrycznego. Jak spadnie do 0 to dołóż jeszcze ze dwie godziny dla pewności. A bimber trzyma i jest zdradliwy w pomiarach.

@hubertb od 2 lutego 2016 do teraz moja żona nakręciła 124 tys i nawet do pracy nie jeździ. Ja tym samochodem jak zrobiłem 10 tys to jest wszystko i syn może też tyle. Reszta to są zakupy, fryzjerzy, przychodnie o szpitale z teściową 

Drugie nie przekreśla. Wystarczy że ktoś z nim był jak płacił 

Opublikowano

Widzieli aplikację suszową? Już nie można raportów pobrać, teraz na maila będą słać do 24h od kliknięcia. Ciekawe jak to zadziała. A, przedłużyli składanie wniosków do 23.11.2022

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Drugie nie przekreśla. Wystarczy że ktoś z nim był jak płacił 

No i fałszowanie dokumentów i oszustwo podatkowe. Świadek na tacy😉

I jeszcze poświadczenie nieprawdy🤔

Opublikowano
37 minut temu, Łolek napisał:

@Pafnucycoś taki zdziwiony że młodzież korzysta z alkomatu czy że prezent 

Jak po imprezują w sobotę to żeby za stery wsiąść to się sprawdzają, no przecież nie co tydzień 

A jako prezent bardzo praktyczna rzecz 

Chłopy dopłatów PiSy mi dali 

Dziewczyny też dają w szyje 😂

• Haha 1
Opublikowano

Silnik 1,6 benzyna gaz 

Jest problem 

Remontować starą głowice czy kupić używkę

Remont 1200

Używka 750

Silnik 1,6 benzyna gaz 

Jest problem 

Remont 1200

Używka 750

Opublikowano
6 minut temu, Karol6130 napisał:

Silnik 1,6 benzyna gaz 

Jest problem 

Remont 1200

Używka 750

Silnik 1,6 benzyna gaz 

Jest problem 

Remont 1200

Używka 750

Dwa razy ten sam problem? 

Opublikowano
MonteChristo napisał:

1 minutę temu, bratrolnika napisał:

ja tak ludzi nie rozumiem kupić auto i prawie stoi, jego wartość nie wzrośnie od tego, wujek Warszawie coś ma jakiegoś opla małego z 2000 roku i ma 40k przejechane

kto bogatemu zabioni ? jednym samochodem nie robię więcej niż 2tys na rok a dość często nim jeżdżę zwłaszcza latem....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v