Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

ojciec ma Up!a z 2014r, nie wiem czy ma tam więcej jak 30tys.km nakręcone, chyba raczej nie

przez pierwsze cztery lata 8500km zrobił

ja tak ludzi nie rozumiem kupić auto i prawie stoi, jego wartość nie wzrośnie od tego, wujek Warszawie coś ma jakiegoś opla małego z 2000 roku i ma 40k przejechane

Opublikowano
3 minuty temu, bratrolnika napisał:

ojciec ma Up!a z 2014r, nie wiem czy ma tam więcej jak 30tys.km nakręcone, chyba raczej nie

Znajomy ma z tego roku Twingo ,i uwaga przebieg  12 tys z groszem . Oczywiście kupił nówkę w salonie więc przebieg autentyczny 

Opublikowano
3 minuty temu, szymon09875 napisał:

@Łolek ale ty chociaż piłeś, mnie bez picia i tak baniak napie....a

Trzeba się pomału zbierać i wstać coś zjeść :o

Za dużo sexu i ciśnienie szaleje 😛

Opublikowano
10 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Od handlarza. Rozmawiałem z nim Problemy są 2. 

1. Trzeba do sądu, rzeczoznawce, adwokata itp. Wiadomo koszty.

2.Najlepsze-na fakturze cena 25 tys mniej niż zapłacił 🤣🤣🤣

No i tu się załatwił bo gdyby cena była realna tą handlarzyna by się osrał 

Opublikowano
11 minut temu, szymon09875 napisał:

@Łolek ale ty chociaż piłeś, mnie bez picia i tak baniak napie....a

Trzeba się pomału zbierać i wstać coś zjeść :o

Mnie ani głowa ani tym bardziej łeb nie boli 

Ale moc wraca kolega mi 2l Pepsi dowiózł to będę żył 

3 minuty temu, witejus napisał:

Taa, mnie też łeb od rana nap...a, może za mało?

Opublikowano
14 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Od handlarza. Rozmawiałem z nim Problemy są 2. 

1. Trzeba do sądu, rzeczoznawce, adwokata itp. Wiadomo koszty.

2.Najlepsze-na fakturze cena 25 tys mniej niż zapłacił 🤣🤣🤣

Pierwsze to nie jest żaden problem ale drugie przekreśla wszystko.

@Łolek Marek to urządzenie nie działa na zasadzie pomiaru spirometrycznego. Jak spadnie do 0 to dołóż jeszcze ze dwie godziny dla pewności. A bimber trzyma i jest zdradliwy w pomiarach.

@hubertb od 2 lutego 2016 do teraz moja żona nakręciła 124 tys i nawet do pracy nie jeździ. Ja tym samochodem jak zrobiłem 10 tys to jest wszystko i syn może też tyle. Reszta to są zakupy, fryzjerzy, przychodnie o szpitale z teściową 

• Thanks 1
Opublikowano
7 minut temu, szymon09875 napisał:

Wątpię. 

To nie wiem 

Opublikowano
4 minuty temu, Łolek napisał:

kolega mi 2l Pepsi dowiózł to będę żył 

Tak samą? Bez popitki?😉

Opublikowano
4 minuty temu, Łolek napisał:

Mnie ani głowa ani tym bardziej łeb nie boli 

Ale moc wraca kolega mi 2l Pepsi dowiózł to będę żył 

Co sprzedałeś że chlałes😛 ?Leona 🤔

Opublikowano
4 minuty temu, Qwazi napisał:

Pierwsze to nie jest żaden problem ale drugie przekreśla wszystko.

@Łolek Marek to urządzenie nie działa na zasadzie pomiaru spirometrycznego. Jak spadnie do 0 to dołóż jeszcze ze dwie godziny dla pewności. A bimber trzyma i jest zdradliwy w pomiarach.

@hubertb od 2 lutego 2016 do teraz moja żona nakręciła 124 tys i nawet do pracy nie jeździ. Ja tym samochodem jak zrobiłem 10 tys to jest wszystko i syn może też tyle. Reszta to są zakupy, fryzjerzy, przychodnie o szpitale z teściową 

Drugie nie przekreśla. Wystarczy że ktoś z nim był jak płacił 

Opublikowano

Widzieli aplikację suszową? Już nie można raportów pobrać, teraz na maila będą słać do 24h od kliknięcia. Ciekawe jak to zadziała. A, przedłużyli składanie wniosków do 23.11.2022

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Drugie nie przekreśla. Wystarczy że ktoś z nim był jak płacił 

No i fałszowanie dokumentów i oszustwo podatkowe. Świadek na tacy😉

I jeszcze poświadczenie nieprawdy🤔

Opublikowano
37 minut temu, Łolek napisał:

@Pafnucycoś taki zdziwiony że młodzież korzysta z alkomatu czy że prezent 

Jak po imprezują w sobotę to żeby za stery wsiąść to się sprawdzają, no przecież nie co tydzień 

A jako prezent bardzo praktyczna rzecz 

Chłopy dopłatów PiSy mi dali 

Dziewczyny też dają w szyje 😂

• Haha 1
Opublikowano

Silnik 1,6 benzyna gaz 

Jest problem 

Remontować starą głowice czy kupić używkę

Remont 1200

Używka 750

Silnik 1,6 benzyna gaz 

Jest problem 

Remont 1200

Używka 750

Opublikowano
6 minut temu, Karol6130 napisał:

Silnik 1,6 benzyna gaz 

Jest problem 

Remont 1200

Używka 750

Silnik 1,6 benzyna gaz 

Jest problem 

Remont 1200

Używka 750

Dwa razy ten sam problem? 

Opublikowano
MonteChristo napisał:

1 minutę temu, bratrolnika napisał:

ja tak ludzi nie rozumiem kupić auto i prawie stoi, jego wartość nie wzrośnie od tego, wujek Warszawie coś ma jakiegoś opla małego z 2000 roku i ma 40k przejechane

kto bogatemu zabioni ? jednym samochodem nie robię więcej niż 2tys na rok a dość często nim jeżdżę zwłaszcza latem....

Opublikowano
4 minuty temu, Qwazi napisał:

Karol Twoje krowy to wydojone? Jeść dostały? Bo Ty chyba jakiś warsztat nielegalny otwarłeś🤔

🤫

Bo córka będzie musiała krowy doić 

1 minutę temu, Bananek napisał:

Dwa razy ten sam problem? 

Takie są te internety że dublują problemy 

Sławkówna i Mariuszówna najlepszym tego przykładem 

Którą wybrać 😂

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v