Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

ktoś kojarzy kto wrzucał te fotke z tabliczką przy restauracji co pisało że przy dobrej kobiecie nie boli życie?

gdzie ta restauracja?

Edytowane przez konteno
Opublikowano
1 godzinę temu, PAN88 napisał:

Pytanie tylko ile zabierze innym i Tobie w podatkach. Chociaż @gregor1284 dobrze pisze- mamy wspaniały rząd wybitnych specjalistów itd.. Co ci z 13stki i 14stki jak tony nie kupisz tego dziadostwa co się węglem zowie

Węgiel ozdobny to się nazywa. Ciekawe czy u Radka jaka Hołda nie leży? 

1 godzinę temu, PAN88 napisał:

I nie po to jest aby za***rdalać

🤣

Święte słowa choć ostatnio rozmyślam czy mam tak wypracowany work balance czy leniwy jestem 😂

Opublikowano
9 minut temu, konteno napisał:

a o której poszedł ty spać że tak wcześnie budzisz?

i pomiot pod korzeń , nawali na jesień albo na ściernisko i pół azotu i PK z wiosny starczy w porównaniu z tym co było bez gnojowicy

Pomiot ma byc wykorzystany do produkcji biogazu. Tu sprawa jest tak zagmatwana ze mozna napisac dobry scenariusz do filmu. Wipasz nie wziął się z nikąd na naszym terenie. Mamy tu "kreta" i wiekszosc wie kogo,najwięcej krzyczaca kiedys osoba na zebraniach teraz siedziala cicho. Ale jaki w tym interes mial?chyba pomoc w splacie kredytów. Zaraz zaczyna sie nadzwyczajna rada gminy,ciekawe co ustanowią w sprawie zagospodarowania terenów w gminie.

Opublikowano
1 minutę temu, Belaruss820 napisał:

Pomiot ma byc wykorzystany do produkcji biogazu.

ale bedzie poferment z biogazowni , chyba że na pola "kreta" to rzeczywiście goncie go gdzie pieprz rośnie

Opublikowano
11 minut temu, gregor1284 napisał:

Święte słowa choć ostatnio rozmyślam czy mam tak wypracowany work balance czy leniwy jestem 😂

I po co to nap...ć na tych co wstają o 11 i grilują co wieczora, znaleźli swój work balance😆

• Haha 1
Opublikowano
39 minut temu, Dziad932 napisał:

Kuźwa szkoda że daleko nawet Ciebie bym się nie wstydził 😉

Ty masz u mnie jednego. I będzie bliżej👍. Ale odbiór tylko osobisty😉

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, konteno napisał:

ale bedzie poferment z biogazowni , chyba że na pola "kreta" to rzeczywiście goncie go gdzie pieprz rośnie

Wtedy poferment szedłby na pola inwestora,bo on pgr kupil lata temu to pola ma sporo,a mto wie czy ten drugi tez z tego nie skorzysta a tez pola sporo. Najwiekszym problemem jest to ze wlasnie uprawy ekologiczne sa w bliskim.sasiedztwie no i specjalne zioła,pamietammjak tu przyszedlem to dopiero zaczynali swoją dzialalnosc, wspolpraca z zagranicznymi uniwersytetami,specjalne certyfikaty, a teraz przez smrod wszystko upadnie 

Opublikowano
34 minuty temu, Belaruss820 napisał:

Witajcie. A ja wstalem przymusowo bo córka płakała. Po 9 do lekarza po antybiotyk jade. Jutro wolne robie od pracy,moze w niedziele tez. A mialem dzisiaj pokonczyc reszte prac co zaczalem w poniedziałek. Jakis pech bo jak jest slonce to ja z goraczką walcze. Teraz to jeszcze gorzej niz ostatnio bo węzły chlonne powiekszone szyjne

Nie podejrzewasz u siebie bq.1 albo bq. 1.1?

Opublikowano
1 minutę temu, Karol6130 napisał:

O proszę, mnie zetora żałuje, a Marcina to i cielunem chce obdarować 🙆‍♂️

Spokojnie Karolku. Jak Marcin cieluna weźmie to się zięciowi pieniążki odda😂🤣. Może się od Zetora odczepi😜😂🤣

• Like 2
Opublikowano
Przed chwilą, Karol6130 napisał:

On miłośnik zetorów 

Przecież wiesz, że ja swojego nie oddam. Co najwyżej będzie mógł sobie oglądnąć 😉. A córki też mu nie oddam, bo jeszcze i on będzie mnie potem napastował😜😂🤣

Opublikowano
25 minut temu, Belaruss820 napisał:

Pomiot ma byc wykorzystany do produkcji biogazu. Tu sprawa jest tak zagmatwana ze mozna napisac dobry scenariusz do filmu. Wipasz nie wziął się z nikąd na naszym terenie. Mamy tu "kreta" i wiekszosc wie kogo,najwięcej krzyczaca kiedys osoba na zebraniach teraz siedziala cicho. Ale jaki w tym interes mial?chyba pomoc w splacie kredytów. Zaraz zaczyna sie nadzwyczajna rada gminy,ciekawe co ustanowią w sprawie zagospodarowania terenów w gminie.

Kurniki staną podobnie było w miejscowości lomazy 

Opublikowano
5 minut temu, Qwazi napisał:

Przecież wiesz, że ja swojego nie oddam. Co najwyżej będzie mógł sobie oglądnąć 😉. A córki też mu nie oddam, bo jeszcze i on będzie mnie potem napastował😜😂🤣

Za czym Marcin by się namyślił na córkę to Ty byś dawno zięcia miał, pomimo tego że ona taka 😉

• Haha 3
Opublikowano
11 minut temu, Karol6130 napisał:

Massey ferguson 6130 

Czego wyjęte? 

Bo nie odpalił 

Opublikowano
1 godzinę temu, konteno napisał:

ktoś kojarzy kto wrzucał te fotke z tabliczką przy restauracji co pisało że przy dobrej kobiecie nie boli życie?

gdzie ta restauracja?

Ja wstawiałem. Stodoła w Bartoszycach 

• Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v