Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, 6465 napisał:

Dużo brakuje do połowy? 

no jeszcze ze dwie pięćdziesiątki, ale zapojka się skończyła....:D

nie urodziny. dzień dziadka

Opublikowano
1 minutę temu, stempos1980 napisał:

To ostatnie wydanie to raczej od 165 osłów na biturbo😁

Aby szybko biegi zmieniać to osobówki nie miały startu ze świateł 😁

Opublikowano
1 minutę temu, Karol6130 napisał:

Jak będziesz miał emeryturę to dasz stówkę

toć ba.

już liczyłem kiedy dostanę tą nową. w zakładzie pracy od 17 roku życia robiłem, ale nie wiem czy to też liczyć będą.

Opublikowano
17 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Mieć możesz.

Co do pogody, -5 prawie na termometrze.

a juz mialem wstac i zobaczyc....

15 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie wiem, nie widziałem jej chyba z miesiąc.

ja swojej to chyba z 5 minut nie widzialem, na szczescie urlop sie jej konczy  w poniedzialek.

jakie ty wnukowi wzory przekazujesz ??????

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy napisał:

Serio ty dziadek jesteś😳 chciał bym żeby moje dzieci miały takiego dziadka 😁

Opublikowano
Ursus932 napisał:

Połowe  i poddasze od razu

Jak zalewałem u siebie strop, to ułożyłem styropian i zalałem jastrychem a rurek od podłogówki nie układałem bo i po co 🤦‍♂️ a dzisiaj tak żałuję że nie kladłem od razu i nie popełnij tego samego błędu co ja, najwyżej nie będziesz podłączał ale połóż bo może zawsze kiedyś się przydać 👀

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

Pioter wnuków nie ma.

Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy napisał:

No to minęło parę lat,więc nie zastanawiałeś się kiedy Ci się przyda sinus i cosinus?

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

ja swojej to chyba z 5 minut nie widzialem, na szczescie urlop sie jej konczy  w poniedzialek.

Panie, ja ani żony nie mam ani dzieci nie mam i miał nie będę. 

1 minutę temu, 6465 napisał:

Jest, pisał kiedyś o tym. Na pewno wnuczkę ma.

Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał:

no mam wnuczkę. ale FAJNA.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, radekz200 napisał:

Ja doł dwie 😛

Ty bogaty mleczarz, to ty możesz tyle dać 

Poki podwyżki w robocie nie wywalcze to tylko stówka dla księdza

49 minut temu, Karol6130 napisał:

Popili, zagryźli, teraz doją 😜

ByKa tylko nie wydoj

34 minuty temu, Pafnucy napisał:

no jak bez aku bym odpalal? :D

jak nadają większe to pod prostownik stawiam. nigdy nie wyjmowałem. nie odpala traktor czy auto, to nowy idzie.

Dobre podejście, akumulator może zawieść tylko raz, jak nie zapali to trzeba nowy wkładać

Edytowane przez bratrolnika
  • Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, bratrolnika napisał:

jak nie zapali to trzeba nowy wkładać

ojjj  . no zdarzyło się że to rozrusznik był.... O.o

Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy napisał:

ojjj  . no zdarzyło się że to rozrusznik był.... O.o

Brat tak też się kiedyś pospieszył, w tej żółtej trzydziestce, niby świeże akumulatory były a ona ledwo kręciła. Mówię przełóż z innego ciągnika akumulatory, zobacz czy nie rozrusznik, nie posłuchał, pojechał nowe kupił. I dalej nie odpalał...

Opublikowano
24 minuty temu, Pafnucy napisał:

powiem Tobie, że dobrze jest załatwić też biurokrację  z takim budynkiem. bo w razie czego, to żadna firma nic z ubezpieczenia nie zaplaci. a skladkę przyima , i owszem.

Panie Pafnucy no dobrze by było ogarnąć papierologie

6 minut temu, kris91 napisał:

Jak zalewałem u siebie strop, to ułożyłem styropian i zalałem jastrychem a rurek od podłogówki nie układałem bo i po co 🤦‍♂️ a dzisiaj tak żałuję że nie kladłem od razu i nie popełnij tego samego błędu co ja, najwyżej nie będziesz podłączał ale połóż bo może zawsze kiedyś się przydać 👀

Tak wiem

Opublikowano
5 minut temu, bratrolnika napisał:

Brat tak też się kiedyś pospieszył, w tej żółtej trzydziestce, niby świeże akumulatory były a ona ledwo kręciła. Mówię przełóż z innego ciągnika akumulatory, zobacz czy nie rozrusznik, nie posłuchał, pojechał nowe kupił. I dalej nie odpalał...

Cezary to ma coś z upartego😁

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Panie, ja ani żony nie mam ani dzieci nie mam i miał nie będę. 

Jest, pisał kiedyś o tym. Na pewno wnuczkę ma.

to bylo do zetorka

nigdy nie mow nigdy.....znajomy kawaler,inwalida bez nogi mial 60 gdy sie ozenil z rozwodka-on po 40,corka z moja do klasy chodzila i dziecko 2 letnie maja, zaznacze ze nie biedny.

7 minut temu, Pafnucy napisał:

no mam wnuczkę. ale FAJNA.

ja na razie czekam-mlodzi maja teraz czas

3 minuty temu, Pafnucy napisał:

a wygadaaaana. no nie wiem po kim.... 🤔

rozumiesz co mowi po wajszawsju czy google tlumacz ??

Opublikowano

Ech kurła, ale dziś dzieciarnia u sąsiadów szalała, darły się w niebogłosy... Dobrze, że z Posejdonem się człowiek szybko uwinął i nie słuchał tych krzyków...

Przed chwilą, jacus napisał:

mial 60

Do 60 to ja z moim podejściem to nie dożyję.

Opublikowano
3 minuty temu, kris91 napisał:

@HF86

Żyje czy odbijać z plebanii? 👀👀👀👀

jestem, jestem. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v