Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Jeszcze jest nadzieja dla niego.

dla każdego jest. trzeba ją zobaczyć.

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Niech Ci będzie. Choć faktycznie może masz rację, bo w Młodym się jeszcze jakieś ogniwko tli. Jeszcze jest nadzieja dla niego.

Czekam aż ktoś zaleje wodą i to zgasi 

Jaki ja młody jak my prawie ten sam wiek 🙈

Edytowane przez TheraRolnik
Opublikowano
5 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie każdy chce to zobaczyć.

tylko tak mówi....

Opublikowano
36 minut temu, kris91 napisał:

Czyli chcesz od razu dół robić i poddasze, czy tylko na dole narazie i poddasze w przyszłości?

Połowe  i poddasze od razu 

Opublikowano
2 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Czekam aż ktoś zaleje wodą i to zgasi 

Jaki ja młody jak my prawie ten sam wiek 🙈

A ja tam na nic nie czekam. 

Przed chwilą, Pafnucy napisał:

tylko tak mówi....

Już wiele razy o tym pisałem, nie chce mi się od nowa zaczynać...

Opublikowano
1 minutę temu, Ursus932 napisał:

Połowe  i poddasze od razu

powiem Tobie, że dobrze jest załatwić też biurokrację  z takim budynkiem. bo w razie czego, to żadna firma nic z ubezpieczenia nie zaplaci. a skladkę przyima , i owszem.

Opublikowano

przeca wszyscy wiedza ze zetore z nad czarnych brzegow wieprza.

38 minut temu, Pafnucy napisał:

kurna. jak ostatnio wiater piździł jak jagodzianka stała... całe szczęście że jakiś akurat kierowca osobówki wziął do auta by nie marzła.

nie badz taki skromny-zawsze wiedzialem ze masz dobre serduszko i przygarnoles sierotke 😛.

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Już wiele razy o tym pisałem, nie chce mi się od nowa zaczynać...

wiem co piszesz.  ale mam swoje zdanie na to.

Przed chwilą, jacus napisał:

przeca wszyscy wiedza ze zetore z nad czarnych brzegow wieprza.

nie badz taki skromny-zawsze wiedzialem ze masz dobre serduszko i przygarnoles sierotke 😛.

za często by trzeba. ciągle stoją niemal. widać branie tu mają.

Opublikowano
15 minut temu, 6465 napisał:

Powiem wam że jak w piątek dostałem renault master Z przebiegiem 20000km. W zamian za Ducato 2,3 140km. To master szedł jak rakieta podług popierdułki.

Master 150 osłów?

Opublikowano

no czuć ochłodzenie.

na jutrzejszą noc duży mróz zapowiadają.

Opublikowano
3 minuty temu, Pafnucy napisał:

wiem co piszesz.  ale mam swoje zdanie na to.

za często by trzeba. ciągle stoją niemal. widać branie tu mają.

Pewnie finansowo nie drogie 😀

Opublikowano
1 minutę temu, Karol6130 napisał:

@Pafnucy

Wyjmujesz akumulatory na większe mrozy? 

no jak bez aku bym odpalal? :D

jak nadają większe to pod prostownik stawiam. nigdy nie wyjmowałem. nie odpala traktor czy auto, to nowy idzie.

Opublikowano
4 minuty temu, soltys48 napisał:

Master 150 osłów?

A nie wiem z wypożyczalni brany 250zł za dobę. Jak Ducato nie zrobią to od poniedziałku też z wypożyczalni auto.

Opublikowano
Przed chwilą, Karol6130 napisał:

@Pafnucy

Bym zapomniał, wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia

dziękuję.... wnusiu...🤔

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v