Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, Baks00 napisał:

Powodzenia,ja dziś 3 godziny na dworze przed poczekalnia stałem 😷

trzeba było dwie i pół godziny później się wybrać....

Opublikowano
4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Wydaje mi się, że mu nie pomagasz...

Może być?

271393484_1001648557369749_3254721335269499044_n.jpg

też na strychu?

Opublikowano
11 minut temu, Agrest napisał:

No jak nie da jak do 35m² możesz robić. 

Przy okazji nad kotłownią taras zrobisz a na górze dwie sypialnie i w facyjacie 2 okna balkonowe

Co Ty czytasz w moich myślach z tym tarasem 😛,  no ale myślałem że te 35 m nie może przylegać do drugiego budynku 🤔 

Opublikowano
2 minuty temu, TheraRolnik napisał:

@Pafnucy ot problem życiowy codziennie rano 🙈

272245570_10166022398615367_2506860171546713837_n.jpg

bo widzisz. nie dość że nie rano, to rozmyślanie błędne...

1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Oczywiście.

Twoja robota, bardzo Cię lubi....

7 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Wydaje mi się, że mu nie pomagasz...

myślisz?    to już nic nie piszę...

Opublikowano
3 minuty temu, Ursus932 napisał:

Co Ty czytasz w moich myślach z tym tarasem 😛,  no ale myślałem że te 35 m nie może przylegać do drugiego budynku 🤔 

Ja tak zrobiłem tylko nie kotłownię a aneks jadalny😁

A tego nie wiem czy może przylegać

Opublikowano

nic nie zmieni.

no inne zdanie mam. On to nie Ty.

Opublikowano
20 minut temu, bratrolnika napisał:

A nie da radę tej kotłowni w środku upchnąć???

Koledze lawetę reanimowalem i modernizowalem, taką pod koparkę 

Ksiadz stówkę dostał 

Święto takie że się obrobilem i można poleżeć

Może i bym upchał

Opublikowano

bo on niby chce coś zmienić.

a no właśnie ja tak to widzę.

Opublikowano
6 minut temu, Agrest napisał:

Ja tak zrobiłem tylko nie kotłownię a aneks jadalny😁

A tego nie wiem czy może przylegać

Z tego co tak czytam w tych internetach to nie mogą , ale chyba trza się udać do starostwa i dopytać 

Opublikowano
30 minut temu, Agrest napisał:

No jak nie da jak do 35m² możesz robić. 

Przy okazji nad kotłownią taras zrobisz a na górze dwie sypialnie i w facyjacie 2 okna balkonowe

Ale przykładowo na budowę komina musi mieć pozwolenie jak go chce postawić na zewnątrz.

Ja stawiałem bez🙊

Opublikowano
24 minuty temu, Pafnucy napisał:

łoooo matko... nic nie wydoł??/🙆‍♂️

Nie miałem drobniej, tzn 50zl 

A dwadzieścia dać trochę wstyd

8 minut temu, Ursus932 napisał:

Może i bym upchał

To idź tą drogą, po co dostawiać jak można w środku zrobić. Mniej widać to i lepiej 

@Pafnucy taka laweta

IMG_20220122_140945_357.jpg

Opublikowano
25 minut temu, Bananek napisał:

Jest w tabletkach, jest syropek dla dzieci. Fajny, słodki. 

To może tak profilaktycznie wezmę, w sumie chyba nie zaszkodzi 🤔 Koty i psy d*py sobie liżą, a później lecą i też coś mogą przenieść, krowa nie raz liźnie 👀

Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Nie miałem drobniej, tzn 50zl 

echch te nowobogackie....

Opublikowano
1 godzinę temu, Belaruss820 napisał:

Mowie mu ze to normalne ceny,ze zaraz bedzie drożało i tak. Tu chodzi o ładowarke,facet mi wprost powiedzial ze jak dobry slrzet i sie spodoba to brac bo za moesiac dwa dycha do góry. Oj co ja sie mam z tym starym,on niedouczony,nie ma pojęcia o cenach,mysli ze wszystko po taniosci da sie kupic. Po taniosci to ja mu jedną rzecz zalatwie bo i tak juz nie bedzie mial nic do powiedzenia wtedy🤣

A powiedz mi po kiego ch**a ty się go pytasz o zdanie ? Wsiądź w samochód jedz obejrzyj, jak pasuje to kasa na stół, laweta przywiezie i tyle w temacie. Ty sobie sam pod górkę robisz...

@TheraRolnik dziś sobota, audi jedz tankuj może i znajdzie się ktoś  i będzie dla kogo się starać ;)

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v