Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, 6465 napisał:

nie ma co się przejmować

eeee tam. chciał bym mieć tylko takie problemy.

Opublikowano
donweter1989 napisał:

Przed chwilą, bratrolnika napisał:

Teraz w modzie są zakola😔

Też mnie chwyta 😞

Ogolić się na łyso i zapuścić brodę. Broda konieczna by jak dres nie wygadać .

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Może trzeba pomóc? 

umiesz liczyć? ..... itd

Opublikowano
1 minutę temu, Leszy napisał:

Ogolić się na łyso i zapuścić brodę. Broda konieczna by jak dres nie wygadać .

Ja brodę może nie za gęstą mam, ale włos taki twardy jak szpilki, parę dni bez golenia to żona nawet buziaka dać nie chce, bo ją kłuje, dzieciaki tak samo. Po pięciu dniach bez golenia to czasem jak sam sobie brodą po ręku przejadę to czuć że kłuje, ręka podrażniona

Opublikowano
Belaruss820 napisał:

10 minut temu, Piotrek1975 napisał:

5* poniżej zera, jutro może na skup ruszę z pszenżytem. Po 1.100 tona, cena ok.

Netto czy brutto?ja mam oferte na 1090 ale przyjadą i pompą załadują. A w skupie 20km od domu 1000+ vat. I sie tak zastanawiam bo w skupie wezmą nie wazne jakie parametry, a nie mam perfekcyjnie czystego zboża🤔

Brutto. Ja mam 15 do skupu, owies po 870 mam trochę demo towaru i chyba teza będzie handlować.

• Thanks 1
Opublikowano
Przed chwilą, bratrolnika napisał:

Ja brodę może nie za gęstą mam, ale włos taki twardy jak szpilki, parę dni bez golenia to żona nawet buziaka dać nie chce, bo ją kłuje, dzieciaki tak samo. Po pięciu dniach bez golenia to czasem jak sam sobie brodą po ręku przejadę to czuć że kłuje, ręka podrażniona

broń masowego rażenia. :D

Opublikowano
5 minut temu, 6465 napisał:

Chłopy nie ma co się przejmować, ponoć na mądrej głowie włosy nie rosną. I tego się trzymajmy.

To idę stąd 🤨

Opublikowano
bratrolnika napisał:

Po pięciu dni dniach to jeszcze nie broda. 😉

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Pafnucy napisał:

broń masowego rażenia. :D

Taki parodniowy zarost to praktycznie cały czas, ale powyżej tygodnia to wyglądam jak "tydzień w cugu"

3 minuty temu, Leszy napisał:

Po pięciu dni dniach to jeszcze nie broda. 😉

Nie pasuje mi to, czasem i trzy tygodnie się nie goliłem, ale to wyglądam jak ruski zabójca w amerykańskich filmach z lat 80/90

Edytowane przez bratrolnika
  • Haha 3
Opublikowano
5 minut temu, bratrolnika napisał:

Po pięciu dniach bez golenia

to i rdzę by wyczyścił😜

13 minut temu, 6465 napisał:

Chłopy nie ma co się przejmować, ponoć na mądrej głowie włosy nie rosną. I tego się trzymajmy.

Widział kto łysego barana?😜

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, gregor1284 napisał:

Ja naprawdę bardzo chętnie pomogę, tylko nie fizycznie. Ale na to poradę też mam. Praktykantów być może będę miał to podeślę do Ciebie 

bardzo dziękuję za chęć pomocy, ale ja nie z tych co potrafią się otworzyć i opowiadać o swoich problemach.

a zresztą.... jestem młody, zdrowy , piękny i bogaty. 👍

a czekaj no . te praktykanty, to ony pci żeńskiej? 🤔

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano
32 minuty temu, donweter1989 napisał:

Jest to myśl, ale odradzam. Brodę kiedyś nosiłem i w styczniu wpadłem na pomysł likwidacji owej brody. Ale mnie morda za wsze czasy wymrozilo 😂

Wiesz kto nosi brodę?

Opublikowano
4 minuty temu, Pafnucy napisał:

bardzo dziękuję za chęć pomocy, ale ja nie z tych co potrafią się otworzyć i opowiadać o swoich problemach.

a zresztą.... jestem młody, zdrowy , piękny i bogaty. 👍

a czekaj no . te praktykanty, to ony pci żeńskiej? 🤔

A diabli ich wiedzą. Wynagrodzenie za opiekę mnie interesuje w pierwszej kolejności. Później im będę wartości przekazywał, z połowa tego towarzystwa to się pewno nawet podpisać nie potrafi i nie wie która ręka to prawa 

2 minuty temu, donweter1989 napisał:

Wydaje mi się, że wiem ale zaskocz mnie. Może jednak nie wiem.

Żyd, koza i byle ch.. Oza 

• Like 1
Opublikowano

aż mnie zaintrygowałeś.

kuźwa, co Pan bedziesz prowadził za kółko???🙆‍♂️

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v