Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, Paulina1985 napisał:

Nie jestem wcale w temacie 🤷‍♀️. W domu mam mydło CD - z Niemiec  - przykrywa każdy smród 🤣 A w pracy to zwykłe plus szczotka. Kiedyś mialam z peelingiem z DeLavala - ale nie przemawia do mnie. Pewnie dlatego chodzę z obornikiem pod paznokciami 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 fuuuuuu😆

Kyrje lejson 🙆‍♂️

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, konteno napisał:

to pasta czy mydło w płynie , w robocie co macie? albo męża zapytaj co mają do dyspozycji z past BHP

z DeLavala mydło w płynie. A w pracy chłopcy? 😆 pasta BHP pewnie najtańsza 😆 

Opublikowano

pasta w sypialni??😕

1 minutę temu, radekz200 napisał:

A w sypialni? 😂😂

Opublikowano
Przed chwilą, malaczarna napisał:

Bat. Tak mi się skojarzyło przepraszam

no nie masz za co. można mieć swoje upodobania. no czemu nie...

Opublikowano
10 godzin temu, gregor1284 napisał:

I Pjoter i ten konteno wprost przyznają ze z domu nie wynieśli dobrych wzorców. Napatrzyli się jak rodzice ze sobą się uzerali czy nieraz ojciec matkę obił a i dzieciom prozdrowotne wp***dol spuścił to i w duchu czują ze sami tacy będą 🤷‍♂️ jeśli jest inaczej dwóch wyżej wymienionych odnieście się do tego

Może matka nigdy nie oberwała ale czy to zmienia resztę?

Kurła, dziadzie, alem się urobił...

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Łolek napisał:

Dlaczego tak piszesz 

Jak mąż cię nie docenia to kopnij go w zad 

Często do póki czegoś nie stracimy to nie potrafimy tego docenić 

Nie musze bic wystarczy że spojrzę i już się boi

• Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy napisał:

pasta w sypialni??😕

Może ktoś lubi🤔

1 minutę temu, malaczarna napisał:

Nie zna dnia ani godziny 

Szanuj męża swego... możesz mieć gorszego😉

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

kukurydzę żeś wyniósł na strycha... że tak zapytam?

Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Ło a ja jak 🙆‍♂️ wszystkie kości i mięśnie czuje ze mnie bolą... Jak ranka dożyje to dobrze będzie 

Opublikowano
2 minuty temu, malaczarna napisał:

Bat. Tak mi się skojarzyło przepraszam

Nie zna dnia ani godziny 

współczuję mu a jednocześnie zazdroszczę 

1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

a alkohol ,piekło, kłótnie i krzyki były ? meble fruwały? 

Opublikowano
3 minuty temu, malaczarna napisał:

Nie musze bic wystarczy że spojrzę i już się boi

Łoj. 😱

Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy napisał:

kukurydzę żeś wyniósł na strycha... że tak zapytam?

Wyciągnął tak z 4/5. Reszta jutro. 

Przed chwilą, konteno napisał:

a alkohol ,piekło, kłótnie i krzyki były ? meble fruwały? 

Alkoholku zawsze trochę było ale nie nazwałbym tego pijaństwem, kłótnie to prościej spytać gdzie ich nie ma, meble nigdy nie fruwały.

Opublikowano
10 godzin temu, gregor1284 napisał:

I Pjoter i ten konteno wprost przyznają ze z domu nie wynieśli dobrych wzorców. Napatrzyli się jak rodzice ze sobą się uzerali czy nieraz ojciec matkę obił a i dzieciom prozdrowotne wp***dol spuścił to i w duchu czują ze sami tacy będą 🤷‍♂️ jeśli jest inaczej dwóch wyżej wymienionych odnieście się do tego

Ile osób ma że tak powiem pod górkę chcieli zalozyc rodziny mieć dzieci itp. patologia 200% a powychodzili na ludzi trzeba tylko chciec

• Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Wyciągnął tak z 4/5. Reszta jutro. 

plon oki?

Opublikowano
1 minutę temu, szymon09875 napisał:

O matko, dobrze że jestem przed ślubem jeszcze... Już myślałem że moja wybranka serca ma tu konto 🤣

To Ty jesteś na tym etapie kiedy potrzebujesz okulisty. I to pilnie. Nie widzisz. A jak Co wzrok powróci będzie za późno 😜

Opublikowano
1 godzinę temu, konteno napisał:

dużo więcej dziewczyn niż na wsi 😁 

jak ma kto obrządek robić u ciebie to możesz robić u kogoś 

a z tym otaczaniem się ludźmi to różnie , niby nie robię gospodarki ale jak trzeba dla mnie coś przyjechać zrobić sprzętem którego nie mam to za bardzo z wioski nie ma na kogo liczyć nawet jakby zrobili za pieniądze bo każdy albo swojej roboty pilnuje albo z rodziną w domu siedzi , to samo ze sprzętem ,pożyczyć komuś kto nie ma wprawy ,nie umie i się nie zna nikt nie chce ale kiedy sam za swoje planuję coś zrobić to każdy z nich zniechęca i odradza uzasadniając że to nieopłacalne i mi niepotrzebne

Tą bo ja mam tabun ludzi do roboty 

Pojechałem o 10 wróciłem o 16 i biegiem wozić kiszonki i paszę dojenie i teraz do domu idę ale najpierw coś trzeba od siebie dać a potem wymagać od innych 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v