Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, bratrolnika napisał:

rzekłbym nawet że wcale tu nie zaglądam

Dałem koledze namiar na to nagłośnienie mieli się kontaktować, dla mnie nie miał nic bo on ma wszystko pasywne a młody już na aktywny 

Jutro jadę nowe mikrofony odebrać do Kuchar 

• Like 1
Opublikowano
12 minut temu, hubertb napisał:

Interesuje mnie każdy który jest tani, nawet średnio może śrutować. 

10 minut temu, malaczarna napisał:

Ile to cudo

2 k na rękę. 

A tu prawie reszta tego ustrojstwa. 

Są jeszcze dwie rury i kolano. 

20211115_112803.jpg

Opublikowano
16 minut temu, szymon09875 napisał:

Jakie bakterie stosujesz? Kiedyś ojciec łał UG max ale szukałem tego i już niedostępny chyba. A działało to fajnie 

Nie  pamiętam nazwy dzisiaj z chemirolu przywiezie to fotkę zrobię i wstawię, wiem że mają postać przetrwalnikową i nie koniecznie musisz zaraz talerzowac 

Opublikowano
20 minut temu, hubertb napisał:

Czarnowidz. 

nie. realista. nasze cwaniactwo do niczego dobrego nie prowadzi. a ten proceder jest znakomicie znany. 

Opublikowano
18 minut temu, malaczarna napisał:

Mi trzeba na max 500 kg na tydzien

Z palcem w 👃w niecałą godzinę idzie. 

Opublikowano
5 minut temu, hubertb napisał:

@szymon09875 @Łolek EmFarma Plus™ (probiotics.pl) 

Ja coś takiego leje i według mnie działa świetnie. Tyle że ja nie stosowałem nic innego i porównania nie mam. 

ug max stosowałem pewnie z 10 lat do tyłu ,i zaprzestałem  . Po mojemu żeby użyżnić glebę ,musi być coś co te bakterie będą jeśc . A czy zjedzą to w tym roku ,czy ,jedzą dwuletnie ,to mi lotto . co do plonów cięzko jednoznacznie powiedzieć ,ale raczej z tendencją na plus ,bo przez rok przerobiły ,a nie 2 lata.. Ale jeśli chodzi o orkę to zdecydowanie na plus według kawałka obok bez oprysku . Ziemia jest jakby napowietrzona ,mniej zwięzła i ciągnik lżej ,,idzie'' 

• Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, kizak napisał:

Ale jeśli chodzi o orkę to zdecydowanie na plus według kawałka obok bez oprysku . Ziemia jest jakby napowietrzona ,mniej zwięzła i ciągnik lżej ,,idzie'' 

Dokładnie struktura gleby poprawia się dość szybko. 

Opublikowano
23 minuty temu, Łolek napisał:

A co ty taki wycofany ostatnio czymś się podqrwileś 

a długo by opowiadać, nie ważne

32 minuty temu, donweter1989 napisał:

Nie da się. Jest takie powiedzenie "jeśli ktoś ma z Tobą problem to jest to jego problem a nie Twój"

mądre słowa

ale czasem nie ma co się z koniem kopać

• Sad 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v