Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dziad932 napisał:

Ostatni szpadel piachu rzucić i koniec okrywania kieszonki w tym roku, jest zapierdal 🤨 , żaden nie przyjdzie pomóc ...

IMG20220930144749.jpg

a po cholere tyle ziemi 🙆‍♂️🙆‍♂️

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, DANDYS napisał:

Jakby Tobie psy podziurawiły folie jak mi jednego roku bo w nocy urządziły sobie spacery po pryzmie 🤨 , to byś zmienił zdanie...

Edytowane przez Dziad932
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Dublin napisał:

Wielce obrażony Pan handlarz😁

Nie jestem obrażony.Poprostu uważam że wielu nie wie gdzie jest granica dobrego smaku w handlu i targowaniu się.Jestem nauczony transakcji na dwa słowa a nie obdzierania jeden drugiego że skóry.

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
4 minuty temu, radekz200 napisał:

Gnój trzesim 😂

D5AF3DFB-B500-4174-9552-66C9E1075074.jpeg

ooo. tu u Was nie pada?

Opublikowano
25 minut temu, marulekk napisał:

Do środy ma kropić , zobaczymy czy walki zalepią się 😁

Ma  padać a nie kropić, 

Nigdy w październiku jeszcze nie siałem.

Czekałem na babie lato ze pole wyschnie a tu padało i trzeba było drugie zaorać

To teraz znowu deszcze i nie da posiać.

Opublikowano
41 minut temu, Dziad932 napisał:

Ostatni szpadel piachu rzucić i koniec okrywania kieszonki w tym roku, jest zapierdal 🤨 , żaden nie przyjdzie pomóc ...

IMG20220930144749.jpg

Co Ty kuwa szpadlem okrywasz 

Opublikowano
7 godzin temu, bratrolnika napisał:

jednak cię ciągnie do czerwonego GSa???? 

kupuj, tylko teraz to już nie pojeździsz za bardzo

ale na wiosnę będziesz mógł powiedzieć żonie że motor jest bezpieczny, że masz go już pół roku, i ani jednego mandatu ani wypadku😉

Za urlop chcą zapłacić. Może by i motor za to kupić 🤔

• Like 1
Opublikowano
11 minut temu, Łolek napisał:

Co Ty kuwa szpadlem okrywasz 

A czym kuźwa 🤔 , obsypnika nie mam 

Opublikowano

-No, stabilnie. Siąpi cały dzień. Czyli browar i nic nie robić, może być.

Opublikowano
58 minut temu, Dziad932 napisał:

IMG20220930144749.jpg

Kup se siatkę ochronną, nie będziesz musiał ziemi rzucać 😉

Opublikowano
kizak napisał:

2 minuty temu, gregor1284 napisał:

U nas to do kowala chodzą, gwarancję nawet chłop daje że ząb po jego zabiegu już nie zaboli nigdy 

U nas to do kowala chodzą, gwarancję nawet chłop daje że ząb po jego zabiegu już nie zaboli nigdy 

od brony 😐

albo kultywatora 🤦‍♂️

Opublikowano (edytowane)
43 minuty temu, Dziad932 napisał:

Jakby Tobie psy podziurawiły folie jak mi jednego roku bo w nocy urządziły sobie spacery po pryzmie 🤨 , to byś zmienił zdanie...

Patrz mój komentarz wyżej 👆

Edytowane przez TheraRolnik
Opublikowano
Belaruss820 napisał:

2 minuty temu, Baks00 napisał:

Jeżeli trzymamy wersję @Agrest to by po zerwaniu zczarnial

Aha,no czytalem ze szatany zmieniają kolor. Deszcz zaczal padac to wrocilem do domu,grzyby zostaly w lesie,sprawdze jeszcze moze kiedy czy falszywki czy prawdziwe😀

spoko prawdziwe bylo brać👍

Opublikowano
HF86 napisał:

3 godziny temu, gregor1284 napisał:

Koźlaki 

Screenshot_20220930-135755_Samsung Internet.jpg

koźlakow to jest dużo kolorów przez ciemno brązowe pomarańczowe czerwone po niemal białe albo szare

DANDYS napisał:

Dziad932 napisał:

IMG20220930144749.jpg

głupiego robota się trzyma 🤭😁

Dziad932 napisał:

8 minut temu, DANDYS napisał:

siatki się kupuje 😃

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v