Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
bratrolnika napisał:

Chyba nigdy nie dostałeś strzała w wątrobę, nie trzeba dużej siły, wystarczy dobrze trafić

Znajdź u mnie wątrobę pod tym tłuszczem. 😉 Szybciej fala uderzeniowa mnie zabije. 🤣

• Haha 5
Opublikowano
7 minut temu, Bananek napisał:

Znajdź u mnie wątrobę pod tym tłuszczem. 😉 Szybciej fala uderzeniowa mnie zabije. 🤣

Więc strzał w splot może być problemem.....🤭😉

@bratrolnika 

Przygotowany psychicznie na patałachów 🤔

Opublikowano (edytowane)
59 minut temu, szymon09875 napisał:

https://vm.tiktok.com/ZMFRquLbX/

Ale się im nagle opinia o raitechu i grimme zmieniła 🤭

Się nie ma się co dziwić. Można się wk***ić. Tyle bejcu wydać i stać no to 🤔

A tu chłopaki się wk***iają jak muszą naprawiać 40 letniego zloma za 20-30000 zł   😃

Edytowane przez danielursus3p
Opublikowano
10 minut temu, danielursus3p napisał:

bejcu

Bejcy to ma chyba dużo na sobie Pani, która o tym opowiada 🤔

Popichcił, jutro jak nie będzie padać to by trzeba po ziemniakach kultywatorem przejechać i może by poplony zniszczyć skoro mają nie w pełni zakwitnąć 🤔

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Popichcił, jutro jak nie będzie padać to by trzeba po ziemniakach kultywatorem przejechać i może by poplony zniszczyć skoro mają nie w pełni zakwitnąć 🤔

Jak lubi to niech ma, co nam do tego ? 😃

U mnie poplony zostają na zimę do przemarzniecia. Na wiosnę gruber, agregat i siew kukurydzy, fajnie pulchna ziemia po rzodkwi jest na wiosnę 

Opublikowano
Przed chwilą, danielursus3p napisał:

U mnie poplony zostają na zimę do przemarzniecia. Na wiosnę gruber, agregat i siew kukurydzy, fajnie pulchna ziemia po rzodkwi jest na wiosnę 

Ile rozedrę kultywatorem to będzie, za 3-4 tygodnie obornik i orka. Wiosną kultywator i siew/sadzenie.

Opublikowano
1 minutę temu, soltys48 napisał:

Sie obaczy wiosną 

Lżej sporo ryć na głęboko po rzodkwi jak na gołym polu. 

2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Ile rozedrę kultywatorem to będzie, za 3-4 tygodnie obornik i orka. Wiosną kultywator i siew/sadzenie.

Nie lepiej miałbyś bronkami to poprzewracać w stronę która będziesz orał?

Opublikowano
17 minut temu, danielursus3p napisał:

A tu chłopaki się wk***iają jak muszą naprawiać 40 letniego zloma za 20-30000 zł   😃

No ja się nie dziwię, ale pisali jej żeby uważała na nich. 

6 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

To jest taka jak się Tobie by widziała. Ciunikami jeździ i robi wszystko co tam idzie 🙄

Opublikowano
1 minutę temu, szymon09875 napisał:

No ja się nie dziwię, ale pisali jej żeby uważała na nich. 

Niemnieckie i chujowe ciekawe czemu?🤔

Opublikowano
16 minut temu, danielursus3p napisał:

To to na kredyt nie zarobi. 

A na Anny narzekają że masakruje bulwy 

Ostatnio Sąsiad cmentarza  mówił że 60 wrócą do łask, niektórych części nie ma, niektórych nie może dostać, niektóre zwalają z nóg jego, oczekiwanie około miesiąca 

Opublikowano

Nie lepiej miałbyś bronkami to poprzewracać w stronę która będziesz orał?

Nigdy tak nie robiłem, nie podoba mi się to. Kiedyś zwałowałem facelię i starym pługiem poległem po 10m. A po kultywatorze lux. Zęby trochę rozedrą i podrapią, wałek to przygniecie. Tylko zęby muszą płytko iść bo się moment i przypcha. A jak się przypcha i kupka zostanie to przy orce widły i do bruzdy.

2 minuty temu, szymon09875 napisał:

To jest taka jak się Tobie by widziała. Ciunikami jeździ i robi wszystko co tam idzie 🙄

Z bejcą na twarzy, pomalowanymi rzęsami czy jak to się tam zwie i takimi pazurami? Niech idzie jak najdalej...

• Haha 1
Opublikowano

Niemnieckie i chujowe ciekawe czemu?🤔

Raczej raitech c**j kładzie na serwis, żeby prętów do taśmy nie mieć ? Model może i też do końca nie dopracowany. 

1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Nigdy tak nie robiłem, nie podoba mi się to. Kiedyś zwałowałem facelię i starym pługiem poległem po 10m. A po kultywatorze lux. Zęby trochę rozedrą i podrapią, wałek to przygniecie. Tylko zęby muszą płytko iść bo się moment i przypcha. A jak się przypcha i kupka zostanie to przy orce widły i do bruzdy.

Z bejcą na twarzy, pomalowanymi rzęsami czy jak to się tam zwie i takimi pazurami? Niech idzie jak najdalej...

Noo a jak by te pazury wbiła 🤭🤩🤩

Opublikowano
4 minuty temu, Karol6130 napisał:

To to na kredyt nie zarobi. 

A na Anny narzekają że masakruje bulwy 

Ostatnio Sąsiad cmentarza  mówił że 60 wrócą do łask, niektórych części nie ma, niektórych nie może dostać, niektóre zwalają z nóg jego, oczekiwanie około miesiąca 

Problem to jest i to już jakiś czas. Zobaczymy co to będzie 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v