Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

dobry dzień. 

wiatr pizga. śniegiem popruszylo. 

śniadanie ogarnąć, zlomka złożyć i wozić pasze. 

Opublikowano
7 godzin temu, Strongman napisał:

Dęby mają korzenie na boki a nie w głąb.

Wbrew pozorom to każde drzewo tak ma.

7 godzin temu, witejus napisał:

U .nas ani karta ani karpa ,tylko pniak

To zależy,drzewa sadzone mają korzenie na boki,drzewa które wyrastają z nasiona mają korzeń główny palowy.

Do czasu aż się kończy próchnica. Potem idzie na boki. W piachu się nie ukorzeniają. 

Opublikowano

Mokry śnieg pada i to w miarę ostro . Przy tym mocnym wietrze jaki jest , gdyby na minusie jeszcze , już by bylo ,, fajnie'' . Wymieniłem kartę w telefonie ,a telefon idiota nie ma opcji zgrania telefonów z karty na telefon , ma dwie karty na 2 telefony ,ale chyba bieda opcja bo tylko jedna kieszeń działa  ,a w ustawieniach nic a nic , co to kurna jest ? . To żem w czarnej d*p.. 😐

Opublikowano
41 minut temu, kizak napisał:

Mokry śnieg pada i to w miarę ostro . Przy tym mocnym wietrze jaki jest , gdyby na minusie jeszcze , już by bylo ,, fajnie'' . Wymieniłem kartę w telefonie ,a telefon idiota nie ma opcji zgrania telefonów z karty na telefon , ma dwie karty na 2 telefony ,ale chyba bieda opcja bo tylko jedna kieszeń działa  ,a w ustawieniach nic a nic , co to kurna jest ? . To żem w czarnej d*p.. 😐

Ręcznie trzeba było skopiować na pamięć tel lub spisać w notes 😁

• Haha 1
Opublikowano
Łolek napisał:

Jak się macie 🙋‍♂️

A dobrze. Dopierom oko otworzył. Dobrze jest się budzi obok żony. O tygodnia na ranki miała i pusto było w łóżku.

HF86 napisał:

dobry dzień. 

wiatr pizga. śniegiem popruszylo. 

śniadanie ogarnąć, zlomka złożyć i wozić pasze. 

Klemy i masę popraw!!!!!!

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Bananek napisał:

A dobrze. Dopierom oko otworzył. Dobrze jest się budzi obok żony. O tygodnia na ranki miała i pusto było w łóżku.

Też tak lubię  takie ciepłe ciałko obok 😉

Kurna ale wieje i pada krup armagedon 😱

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
1 godzinę temu, radekz200 napisał:

Idź spać 

A o której jedziemy do tych czycep? 

Opublikowano
kizak napisał:

I co, teraz nie masz do mnie numeru?

Kazik, a nie mozesz zainstalować jakiejś apki klonującej?

A teraz pytanie-zagadka: jakie zwierzę zostawia takie ślady? 

Nagrody za odpowiedź nie będzie, bo sam nie wiem co to mogło być.

Google obrazy twierdzi, że to kangur, no ale jakoś nie jestem przekonany do tego rozwiązania zagadki. 😉 

IMG_20220118_112625.jpg

Opublikowano

Bananek ,z informatyką  jestem tak za pan brat jak pięśc z okiem . gdy maturę robiłem ponoć w szkole był już komputer ,lecz nikt go nie widział. Do tej pory w każdym telefonie bylo kopiuj na kartę lub na telefon ,a tu ni ma .    Trudno ,może córa na dniach dojedzie ,ma telefon na 2 karty ,to może  ,,przeleje'' z jednej na drugą ,może jest taka opcja ,nie wiem . Nosz kurna ,bez spisu telefonów ,to i telefon nie potrzebny🤷‍♀️ .  Teraz weż i zadzwoń ,normalnie o kant hu.. go rozbić 😐

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, kizak napisał:

Co za telefon? Trzeba bylo w starym.tel zapisac numery na sim i bez problemu powinno pojsc. A.jezeli masz konto na google to wrzucasz numery na konto a potem na nowym je przenosisz z konta google. A masz koeszen z.dwoma takimi samymi rozmiarami.kart?czy mikro i nano sim?

@Bananek Mozliwe że bóbr 

Edytowane przez Belaruss820
Edit
  • Like 1
Opublikowano
kizak napisał:

Bananek ,z informatyką  jestem tak za pan brat jak pięśc z okiem . gdy maturę robiłem ponoć w szkole był już komputer ,lecz nikt go nie widział. Do tej pory w każdym telefonie bylo kopiuj na kartę lub na telefon ,a tu ni ma .    Trudno ,może córa na dniach dojedzie ,ma telefon na 2 karty ,to może  ,,przeleje'' z jednej na drugą ,może jest taka opcja ,nie wiem . Nosz kurna ,bez spisu telefonów ,to i telefon nie potrzebny🤷‍♀️ .  Teraz weż i zadzwoń ,normalnie o kant hu.. go rozbić 😐

Oba to dotykowe? Tzn stary i nowy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v