Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
32 minuty temu, Łolek napisał:

Tesciunio 🤔

To słaby  zawodnik  u nas niektóre jak mają że 2 to dopiero wsiadają  bo na trzeźwo się  boją 

Kup  fendta  albo mfa  a nie to guano 

Fent jak fent ale MF, tak koło grudnia szukaj tam 6475 w nowej budzie 😁

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, Karol6130 napisał:

Trójkąty najlepsze są, i w polu i w...🤭😉

I w zagrodzie 😉

No sezon żniw  zakończony kombajnisty i słoma   zaplaceni 

Flaszka  wypita, a raczej dwie trza iść  spać miłe dzieci🙋‍♂️

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
2 minuty temu, Bananek napisał:

Trza to wstawać, Mareczku. 😉

Już  nie śpię Michaś 🙋‍♂️🙋‍♂️🙋‍♂️

Jadę  dzisiaj  z  marszałkiem  woj   obisd zjeść 

Opublikowano
danielursus3p napisał:

Nigdy nie byłem w sumie tam, a mam z 45 km do tego miejsca. Kolega tam pracuje.  Nie ma sprawy.  Trochę nie po drodze, ale na jedzonko polecam Jakubowa izbę. Luks jedzenie. Albo na powrocie Delfin mrokow, też całkiem spoko.

Do siebie byś a szamę zaprosił skoro blisko mieszkasz, a nie do knajpy odsyłasz. My jak wracali z gór to nie było opcji Darka ominąć, tak zapraszał i strudzonych wędrowców z pustymi brzuchami z domu nie wypuścił. 😉

Łolek napisał:

To sam nie umie?

Opublikowano
3 minuty temu, Łolek napisał:

Już  nie śpię Michaś 🙋‍♂️🙋‍♂️🙋‍♂️

Widać Pan byle kto nie jesteś. 

Duża ryba , ale na obiad lepiej z żoną. 

Później może być zazdrosna  😉🤭

Opublikowano (edytowane)

@Bananeka u niektórych wędrowców  brzuchy duże 😉

Marszałek  będzie  miał zaszczyt  ze mną  zjeść  i rękę mą uścisnąć 

Patrz taki przykład wy możecie codziennie że mną pogadać  a on nie  

To kto wyżej w chierarchi  stoi  no kto 

Edytowane przez Łolek
  • Haha 4
Opublikowano
Łolek napisał:

@Bananeka u niektórych wędrowców  brzuchy duże 😉

Marszałek  będzie  miał zaszczyt  ze mną  zjeść  i rękę mą uścisnąć 

O tak, brzuchy duże i podniebienie wybredne. A na niektóre potrawy to długie ząbki. Oj mnie nakarmić, a raczej dogodzić kulinarnie to ciężko. No ja domyślam się, że to było napisane z przekąsem i to nie Ty z nim będziesz jadł obiad tylko on z Tobą. 😉 To tak jak słyszałem kiedyś rozmowę : jadę do Warszawy, tej spod Wyszkowa. 😉

Ja tam Ci jeszcze nic nie uścisnął. Nawet rzeczonej ręki. 😉

Opublikowano
7 godzin temu, Leszy napisał:

Jeszcze skuterem był w stanie jechać. Przynajmniej przez chwilę ;) 

Wyłożył się przed domem i moja go tam zbierała i tłumaczyła żeby nie jechał, ale niech jeżdżą prędzej się powybijają. Wojny nie brak 

7 godzin temu, Łolek napisał:

Tesciunio 🤔

To słaby  zawodnik  u nas niektóre jak mają że 2 to dopiero wsiadają  bo na trzeźwo się  boją 

Kolega tego człowieka. 

Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, radekz200 napisał:

Kurła ktoś klątwę rzucił samer się dzisiaj popsuł mało nie zapalił 🤬🤬🤬

To wstążkę wieszak puki jeszcze zagrał. 🤣🤣🤣🤣

Edytowane przez 6465
Opublikowano
45 minut temu, Bananek napisał:

O tak, brzuchy duże i podniebienie wybredne. A na niektóre potrawy to długie ząbki. Oj mnie nakarmić, a raczej dogodzić kulinarnie to ciężko. No ja domyślam się, że to było napisane z przekąsem i to nie Ty z nim będziesz jadł obiad tylko on z Tobą. 😉 To tak jak słyszałem kiedyś rozmowę : jadę do Warszawy, tej spod Wyszkowa. 😉

Ja tam Ci jeszcze nic nie uścisnął. Nawet rzeczonej ręki. 😉

To można nadrobić 🤝

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, Bananek napisał:

i tak w połowie drogi? To u @radekz200 wychodzi, a on nie wpuści plebsu na salony :)

Siłom wejdziem , może  żona Radka będzie  nam bardziej  przychylną  i jaką kawą  zbożową  poczęstuje 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
Łolek napisał:

9 minut temu, Bananek napisał:

i tak w połowie drogi? To u @radekz200 wychodzi, a on nie wpuści plebsu na salony :)

Siłom wejdziem , może  żona Radka będzie  nam bardziej  przychylną 

W sumie sztachetą nie dostaniem. 😉

• Haha 3
Opublikowano
16 minut temu, Łolek napisał:

No na każdym traktorze i przyczepie 😉

I wice  wersja😁

Widzisz jak dobrze mieć massey ferguson. 

Ty polityk i z posiadania jd byś się gęsto tłumaczył, może nawet ze stołka byś zleciał. 

Ale widać Ty strateg i nie bez powodu Ursusa masz 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v