Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też mi się wydawało że ten krótki odcinek sypie na pryzmę, co nie zmienia faktu że pewnie część towaru zmarnował

Opublikowano
3 minuty temu, bratrolnika napisał:

Powiem ci tak, trójka była słaba, ale dało się obejrzeć, natomiast czwarta część t patrzyłem tylko na zegarek kiedy się to skonczy 

Stare części były całkiem zabawnie i całkiem realnie polską wieś z tamtych czasów pokazywały(a przynajmniej mi się tak wydawało). Te nowe to nawet się skrótów nie chce oglądać. 

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

No to u nas taka odległość z pola do pryzmy, nie raz i nie dwa chłopaki sieczkarniami dogniatają

Widać że ty załapał że na kopiec sypie 👍 bo co niektórzy twierdzą tu że qq marnujemy 🤔

Opublikowano
5 minut temu, Agrest napisał:

Jak wszystkie starsze komedie...

Ale kiedyś na tych samych swoich, kewina czy kogel mogel to się czekało, to tradycją Niepisaną była a teraz każdy może sobie codziennie o każdej porze dnia i nocy obejrzeć i się przejadło 

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, TheraRolnik napisał:

Widać że ty załapał że na kopiec sypie 👍 bo co niektórzy twierdzą tu że qq marnujemy 🤔

Bo szybę masz uwaloną i kopca nie zauważyli 😜 

Opublikowano

Ja to jestem dziwny bo praktycznie nic na YouTube nie oglądam🤭

Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

Tak, Bananek mi polecił

Czyli nie ma co jutro poganiać

Dzięki za podpowiedzi 

Nigdy nie byłem w sumie tam, a mam z 45 km do tego miejsca. Kolega tam pracuje. 

Nie ma sprawy.  Trochę nie po drodze, ale na jedzonko polecam Jakubowa izbę. Luks jedzenie. Albo na powrocie Delfin mrokow, też całkiem spoko.  

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, Karol6130 napisał:

Najlepsze te co filmy nagrywają jak na głowę z rury im sypie 

Jak by nóż wyrwało to by nawet nie poczuł 

Ale że jak 🤔 mi na głowę nie sypie, mam kabinę 😉

IMG_20220824_160345.jpg

Edytowane przez TheraRolnik
Opublikowano
7 minut temu, danielursus3p napisał:

Nigdy nie byłem w sumie tam, a mam z 45 km do tego miejsca. Kolega tam pracuje. 

Nie ma sprawy.  Trochę nie po drodze, ale na jedzonko polecam Jakubowa izbę. Luks jedzenie. Albo na powrocie Delfin mrokow, też całkiem spoko.  

Dzięki za podpowiedzi, może skorzystam 

1 minutę temu, Agrest napisał:

W tej farmie iluzji

To nie dla ciebie, ani pewnie dla mnie, to dla dzieci jest

Opublikowano
2 godziny temu, TheraRolnik napisał:

Ludzie to jednak są walnięci .... 

Gościu zasiał qq na polu 10km od domu... Jutro jedziemy to kosić 🤦

Mnie trawę  wożą  12 i jakoś  kurna nie marudzą 

Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Patrzta jak się kończy kolegowanie z petem https://www.moja-ostroleka.pl/mart/1661451316/pijany-senior-w-rowie jak szedłem po krowy to już wiedziałem że po niego jadą. Start to był nie do opisania

Tesciunio 🤔

To słaby  zawodnik  u nas niektóre jak mają że 2 to dopiero wsiadają  bo na trzeźwo się  boją 

1 godzinę temu, radekz200 napisał:

Kurła ktoś klątwę rzucił samer się dzisiaj popsuł mało nie zapalił 🤬🤬🤬

Kup  fendta  albo mfa  a nie to guano 

Opublikowano
29 minut temu, Łolek napisał:

🤔

Albo ursusa 😛

Opublikowano
32 minuty temu, Łolek napisał:

Tesciunio 🤔

To słaby  zawodnik  u nas niektóre jak mają że 2 to dopiero wsiadają  bo na trzeźwo się  boją 

Fent jak fent ale MF, tak koło grudnia szukaj tam 6475 w nowej budzie 😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v