Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

I to pewnie bez celu 🤔

No gdzie bez. Najczesciej jade po cos. Ze dwa razy  lo tak ło. 

Cel zawsze sie znajdzie. 

Opublikowano
13 minut temu, Rolnik1973 napisał:

To ta co na nią złom ładujesz😁

nie bardzo rozumiem

chodzi o tą👇

Wywrotka jednoosiowa SAM - zdjęcie, fotka, foto numer 706103 - Galeria rolnicza agrofoto

13 minut temu, danielursus3p napisał:

@bratrolnika ile mogę max zapłacić żeby nie przepłacic za oś od naczepy? Podobno na złomie są dwie, myślę czy tego nie przechwycic.

od naczepy nigdy nie kupowałem

rolnicze, od rozrzutników itp. to raczej do 1000zł jeśli opony ładne

ale tak na moje oko, to w granicach 1000-1250zł/szt. to na pewno nie stracisz

Opublikowano
12 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Do nocy daleko zdążysz jak nie zepsujesz

Ja chcę to jeszcze zebrać 😉

12 minut temu, Pafnucy napisał:

Ja nie kosze. Szkoda roboty. 

Jedynie u klientki kawalek, ale to ma zostac

Klient jest na sianokiszonke a sianokiszonki jeszcze nie mam 

Opublikowano
22 minuty temu, bratrolnika napisał:

nie bardzo rozumiem

chodzi o tą👇

Wywrotka jednoosiowa SAM - zdjęcie, fotka, foto numer 706103 - Galeria rolnicza agrofoto

od naczepy nigdy nie kupowałem

rolnicze, od rozrzutników itp. to raczej do 1000zł jeśli opony ładne

ale tak na moje oko, to w granicach 1000-1250zł/szt. to na pewno nie stracisz

To jadę zapytam się. Złomu nazwozone tyle że by 2 skorupy uspawal tylko nie ma kiedy kurna. 

Opublikowano
49 minut temu, bratrolnika napisał:

e tam, taki problem to nie problem, obetnę diaxem co jest za dużo i będzie tak jak trzeba

podesłałem jako ciekawostkę, w żadnym wypadku nie myśl że to jakieś ALE z mojej strony

tym bardziej że ta oś prawdopodobnie trafi do mojej przyczepki numer 1

Nie no przecież wiem, gadaliśmy już o tym, co nie zmienia faktu że mnie ta sytuacja dość mocno irytuje nadal 😉

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Łolek napisał:

Skąd  te ogłoszenia  bo ja fb ni mom 

Marek załóż konto , tam dopiero są jajca a i poznasz mnie z imienia i nazwiska 😛

Opublikowano
9 minut temu, Dziad932 napisał:

Marek załóż konto , tam dopiero są jajca a i poznasz mnie z imienia i nazwiska 😛

Byłem i podziękowałem. 

Jeden wielki burdel i nic ciekawego. 

Opublikowano
10 minut temu, PRIMO napisał:

Byłem i podziękowałem. 

Jeden wielki burdel i nic ciekawego. 

Hmm 

11 minut temu, TheraRolnik napisał:

Ja mam i ciebie nie znam 🤔

A bo Ty nie jesteś z łódzkiego 😛

Opublikowano (edytowane)
37 minut temu, szymon09875 napisał:

Nie no przecież wiem, gadaliśmy już o tym, co nie zmienia faktu że mnie ta sytuacja dość mocno irytuje nadal 😉

jeszcze tamtą drugą musisz na hutę wywieźć żeby całkiem zapomnieć😁

jest ok

Edytowane przez bratrolnika
Opublikowano

Patrząc na to że to zimówka to nie źle idzie choć warunki pogodowe tragiczne

IMG_20220819_144104_084.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, Dziad932 napisał:

Masz mój  numer  to możesz zadzwonić i pogadamy , na hoj  mnie ten cały fb 

• Like 2
Opublikowano

zach. polski grzeje i parno , wczoraj i dziś zapowiadali deszcz przysyłają alerty , a deszczu jak nie było tak na radarach ciągle się przesuwa . po 1.09 zaczną się pewnie  żniwa kukurydziane  , bo są działki co uschło

Opublikowano
8 minut temu, Łolek napisał:

na hoj  mnie ten cały fb 

Więcej jebli można uniknąć i wcale nie spotkać w swoim życiu.

Opublikowano
1 godzinę temu, Dziad932 napisał:

Hmm 

Nie Hmm tylko to jest dla dieciuchów co bez śmiećbuka życ nie potrafią. 

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, PRIMO napisał:

dla dzieciuchów co bez śmiećbuka życ nie potrafią. 

Dokładnie. Chorzy ludzie. Ja tam cenię sobie prywatność i sam dobieram znajomych.

Ty @PRIMO już tyle lat jesteś moim Kolegą .. wybrałem Cię 9_9:D

Edytowane przez Bukat82
Opublikowano
54 minuty temu, Łolek napisał:

Masz mój  numer  to możesz zadzwonić i pogadamy , na hoj  mnie ten cały fb 

Ale o czym tu gadać , Ty rozwojowy a ja patrzę aby jutra dożyć

37 minut temu, PRIMO napisał:

Nie Hmm tylko to jest dla dieciuchów co bez śmiećbuka życ nie potrafią. 

Ja to tylko ogłoszenia przeglądam , i Messengera korzystam . A reszta to tak jak mówisz 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v