Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, HF86 napisał:

do 100 zł chiba zeszło za makiete. 

będę na wasze targi uczęszczał znowu to I lepsiejsza cyna będzie 🤭

To drogo😁 za 3dychy ojcu oddawał.

Fajne te Mazury 😁 takie nie za trzeźwe.

Edytowane przez PAN88
Opublikowano
8 godzin temu, Agrest napisał:

Jest ekonomiczna wielkość gospodarstwa. Czasem dobranie kilku ha może spowodować lawinę ciągu zdarzeń, które mogą pogorszyć byt, a w niektórych przypadkach pociągnąć na dno.

Nie musi być duże gospodarstwo czasem z kilkudziesięciu ha jest mniej zysku niż z kilku/kilkunastu

• Like 2
Opublikowano

to było na Podlasiu i w dodatku w samym epicentrum Europy .🙂

my cukier wolimy przetworzony przez drożdże 🤫

Opublikowano
Łolek napisał:

2 godziny temu, Dziad932 napisał: Sławek i po co , przecież w oborze krowy tego nie docenią 😜 Marcin  wyrabiasz się 🙆‍♂️😁

a wyrabia Ci się ziomek tylko szkoda że jak gówno w betoniarce 😛 żeby to wyrobienie na czyny przekół bo co on z mieszkaniem i tym ''dużym'' traktorem zrobi to strach pomyśleć 🙆‍♂️

leje dyszc 🙆‍♂️

Opublikowano
superfarmer02 napisał:

10 godzin temu, danielursus3p napisał:

Myślisz za niego wyjeżdżasz na środek drogi i już nie będzie wyprzedzać, dopiero skręcasz. Dziala sprawdzone. 

Nie tak było zrobione bo wjazd przez bramę a ten i tak po poboczu się pcha 

kiedyś jak mnie gdy w lewo skręcałem też idiota poboczem brał tylko nie wiedział że tam jest karpa po więzie 🤦‍♂️🤪

robi57362 napisał:

doyebalo 46 mm deszczu nie wiem czy rzepak nie popłynął lubelskie

już zasiałeś ?

Opublikowano

Ursusy są na całym świecie , jak jony ☺️ , jakiś  Hasan sobie jeździ 

Opublikowano
19 minut temu, robi57362 napisał:

doyebalo 46 mm deszczu nie wiem czy rzepak nie popłynął lubelskie

Jaki powiat?

LRA od godziny ładnie leje aż woda stanęła na polu. Pierwszy taki porządny deszcz w tym roku👍👏

Opublikowano

U mnie 5mm od wczorajszego popołudnia. Dzień wcześniej 4mm zlewnego.

Na dziś i jutro ciągłe opady ale o natężeniu tych 5mm na 12h

Opublikowano
7 minut temu, Agrest napisał:

Ale film udało mu się nagrać wręcz fascynujący.🤣

Ale ziemie mają tam mocną 🙂

Opublikowano
13 godzin temu, JanR napisał:

Ktoś kto siada pijany jest dziś z automatu przestępca i podlega pod prokuratora i sąd. O czym tu rozprawiać.? 

13 minut temu, Dziad932 napisał:

Ale ja źle wspominam ten ciągnik 😱

Opublikowano
2 minuty temu, Łolek napisał:

No panowie  i panie dzień dobry serdecznie wszystkim 

Ale się  po spało 🙆‍♂️ kurna  do ty godziny to grzych 

... A krowy ryyyycom... 

Opublikowano

Chłopaki teraz mam takie redlice ,to robota idzie i koń ma lżej 😊

IMG20220813074159.jpg

Opublikowano
4 minuty temu, Łolek napisał:

No panowie  i panie dzień dobry serdecznie wszystkim 

Ale się  po spało 🙆‍♂️ kurna  do ty godziny to grzych 

Zaliczyłeś jakąś milf? 

• Haha 3
Opublikowano
2 minuty temu, Desperado napisał:

Z podcinaczami lepszą robotę zrobi.

Ale opory większe , i efekty niszczenia perzu niezadowalające 🤷‍♂️

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v