Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
57 minut temu, marcin19071980 napisał:

Dobra nara bo na weselu jestem

IMG_20200718_223236.jpg

Fajna babka szkoda kobity

9 minut temu, konteno napisał:

swoim? 

No gdzie? Toć to kawaler

IMG_20220806_185639.jpg

Edytowane przez lemik
Opublikowano

Na zewnątrz chłodno, u somsiadów głośno bo urodziny to już dwa powody, że nie ma co siedzieć poza murami chałupy. Zaraz ciemno i spać. Jutro może coś porowerkować a w poniedziałek popołudniu skończyć dziś zaczętą robotę 🤔

Opublikowano

Ja kolejny rok nie wykorzystałem limitu. 9ha niezgłoszone, auta więcej wypaliły jak rok temu, szwagier dał fakturę na 500l i ponad 1000l brakło.

Cwaniaki wiedzą że podnoszenie limitu to tylko zabieg medialny bo większość pieniędzy nawet budżetu nie opuści.

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

Ja kolejny rok nie wykorzystałem limitu. 9ha niezgłoszone, auta więcej wypaliły jak rok temu, szwagier dał fakturę na 500l i ponad 1000l brakło.

Cwaniaki wiedzą że podnoszenie limitu to tylko zabieg medialny bo większość pieniędzy nawet budżetu nie opuści.

no weź.... było mówić, bym brał na Ciebie. w cholerę poszło ...do kosza.

Opublikowano

Mówiłem jednemu w okolicy ale nie chciałem się naprzykszać. Widać zapomniał

Opublikowano
1 godzinę temu, marcin19071980 napisał:

Wymienic olej w silniku i założyć lewy tylni migacz

wisz Chłopak co? ale takich zdjęć z osobami nie publicznymi, bez ich zgody nie powinieneś tu wstawiać.

Opublikowano
7 minut temu, Agrest napisał:

ai jeszcze na bydle po 30 litrów przysługuje .

Opublikowano
3 minuty temu, Agrest napisał:

. Widać zapomniał

mi tak na jakieś pół wystarcza. musi zetor ma spory przepał. :D

Opublikowano (edytowane)

Dobra nara bo na weselu jestem

Nie przegap szansy. 😉 

(zdjęcie usunąłem bo niektórzy mają coś z głową i dopisują sobie jakieś chore idee)

Edytowane przez Bananek
  • Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, danielursus3p napisał:

Kurna na weselu jestem a jak stypa. Same dziodki. 

To gdzie mamy jechać rozruchać towarzystwo?

Znaczy rozruszać😜

A może Ty śnięty po kombajnowaniu?

Opublikowano
1 minutę temu, kris91 napisał:

Nie o Ciebie chodziło 😉🤭🤭🤭🤭🤭

JA o zboku który przyblizył.

Opublikowano
14 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Na zewnątrz chłodno, u somsiadów głośno bo urodziny to już dwa powody, że nie ma co siedzieć poza murami chałupy. Zaraz ciemno i spać. Jutro może coś porowerkować a w poniedziałek popołudniu skończyć dziś zaczętą robotę 🤔

Kosi ten kombajn jako tako?

Opublikowano

Powiem ci szczerze że nigdy takiej sytuacji nie miałem.Wiem że małego to może nie być.Musisz zapytać w starostwie.W dużym brifie jest historia pojazdu i wszystkie jego dane.Moim zdaniem chyba nie bardzo ci to zarejestrują bez tego ale zapytaj.

U mnie w starostwie najpierw trzeba odstać swoje w kolejce, aby najpewniej dowiedzieć się, że do rejestracji potrzebny jest kpl. dokumentów, a tak to się nie da, nie można ltp.

Opublikowano (edytowane)

taaaa, zapewne...

Tak wygląda mózg faceta kiedy zobaczy fajną laskę

4 minuty temu, Pigmei napisał:

Może Bananek takie ma  zbliżenia, zoomem  🤔

Edytowane przez Gość
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v