Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, 6465 napisał:

Kiedyś stałem na rynku przy budzie z mięsem za taką psitą, i ona mówi "poproszę kawalek słoninki dla sikorek" gość wyciągnął taki płat z pół świni i pyta ile ukrócić a ta mówi że może być cały. A ten wjebał to na wagę a tam 2,3kg. I mówi to sporo ma pani tych sikorek. Myślałem że pierdolne ze śmiechu.

Ja chcę kupić słoninę czy kaszanę to kupuje i h*j komu do tego co będę z tym robił.

babki w moim miesnym po 30 deko, to za tłuste, to brzydkie, a kasjerka mruga okiem, patrzeć jak pan zakupy robi. 

wszystka szynka, boczki tylko grube, sloninki fest, łopatka w młynek i też co jest I panie sklep mogą zamykać 🤣

w wedzarnie czy 30 ,czy 60kg, i tak pujdze. 

Opublikowano
1 godzinę temu, dejmian90 napisał:

Panowie co zrobić z taką sytuacją.  Sąsiad przeinwestował gospodarstwo i zbankrutował. Zostawił całe gospodarstwo, puste razem z 15 psami. Psy bezpańsko błąkają się po okolicy, teraz w lato gdy są upały również po oborze. Atakują kury i koty A dzisiaj zawineły  mi cielaka pasącego się na łące. Co z tym zrobić zgłaszałem sprawę do wójta gminy i powiedział że on się tym nie zajmuję. Może lepiej podziała jakieś oficjalne pismo czy coś w tym stylu? Tylko do kogo to złożyć?

Ziemię mu zabrali czy jeszcze nie? Jaki rejon? 

Opublikowano
5 minut temu, Belaruss820 napisał:

@Bananekpisales ze landiniec na pompie siada? W zetorze chyba tez pompa do roboty,jak zgasnie to tez przez chwile.ma.ciezko zakrecic ale odpali, ale.podczas jazdy jakby go przymulało. Na dodatekmcos w przednim moscie zaczelo szukac podczas ruszania ze skreconych koł. I trzeba bedzie rozbierac a roboty mam dla niego sporo jeszcze

Raczej uszczelka pod głowicą. 

Opublikowano
55 minut temu, Desperado napisał:

Daniel a ja jej nie znam i nie chcę.

Dlaczego? Znajomych nigdy za wiele 

37 minut temu, jacus napisał:

bylem 3 tygodnie w sanatorium - to najdluzsza przerwa w zyciu od seksu, nie jest to przyjemne uczucie, tyle lat regularnie a tu nagle przerwa......

Co to za senatorium 😂

Opublikowano
41 minut temu, jacus napisał:

bylem 3 tygodnie w sanatorium - to najdluzsza przerwa w zyciu od seksu, nie jest to przyjemne uczucie, tyle lat regularnie a tu nagle przerwa......

Drugim razem jedź do Ciechocinka.

Opublikowano
1 minutę temu, Belaruss820 napisał:

Nie strasz,jutro robie test bo kupilem ten eliksir

był przegląd rozruszarnika u Bananek, potem  pumpa a na koniec głowica do roboty 

Opublikowano
1 godzinę temu, sadownik12 napisał:

Bo tak to ch*j wie co robić. 

Wydrzeć klamkę pneumatyki(przyczepa zaciąga hamulec) potem ręcznie dokręcić linkę hamulca postojowego. To jest bardzo proste co zrobić jak się jeździ z hamulcami. 

Co do skrzyni jeśli jest zakleszczona najpierw reduktor musisz ustawić w pozycji "N" i kręcąc rozrusznikiem próbować wybić zakleszczoną przesuwkę. 

Opublikowano
1 minutę temu, Baks00 napisał:

Że ja?🤔

ty żeś też Kurpiok 🤔

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

szperać na fejsie, działalność sprawdzać i się nie przywitales 🤔

Opublikowano
2 minuty temu, Belaruss820 napisał:

Zobacze czy cos pokaze ten test. Najchetniej opchnalbym tego zetora,tura bym zostawil.do belarusa a kupil cos 120konnego

Może bym MF sprzedał jak zakończę gospodarowanie. 

Opublikowano
5 minut temu, 6465 napisał:

Drugim razem jedź do Ciechocinka.

krus nie ma tam sanatorium .. a na nfz ?? nie wiem czy bym akurat tam trafil.. sasanka w swinoujsciu tez ujdzie ,choc z sanatorium milosci niewiele ma to wspolnego.

2 minuty temu, Belaruss820 napisał:

Zobacze czy cos pokaze ten test. Najchetniej opchnalbym tego zetora,tura bym zostawil.do belarusa a kupil cos 120konnego

co ma konajaca pompa wtryskowa do uszczelki pod glowica ??? jesli zimny pali dobrze a goracy wcale albo kiepsko i jest slaby to chyba testow zadnych nie trzeba ???

Opublikowano

ale mnie dzisiaj us znerwowal 🤯😱

dosyć dosypywania do budżetu. teraz tylko ja i moja kieszeń 😡

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v