Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, kris91 napisał:

A nie mówiłem 👀

Ale w jakim sensie? No umyta jeśli o to chodzi 🙊

Głowę możesz uciąć tylko dół daj do oceny 😁 spokojnie ... Po d*pie raczej nikt jej nie namierzy 🙈

Opublikowano
TheraRolnik napisał:

Głowę możesz uciąć tylko dół daj do oceny 😁 spokojnie ... Po d*pie raczej nikt jej nie namierzy 🙈

Bez głowy to Kris się za długo i dołem nie nacieszy. 😉

• Haha 1
Opublikowano
48 minut temu, jacus napisał:

masz u mnie plusa- 3 plusy to wp***dol 😜, my biedne ludzi z galicyjskiej biedy, za darmo daj a nawet doplac za to ze nie musiales za smieci placic 🤣

bogaty tego dziadostwa nie uzywa-ja tylko rozwalam siano z walow  gdy podeschnie.

pierwszy z brzegu- poziom wody na wisle.. dawno ciagnikami sie do pola jechalo na drugi brzeg przez prom. teraz strach wjechac samochodem...

Do czasów mojej "wczesnej młodości" taśmówka to była obok konnej najpopularniejsza maszyna do suszenia siana we wsi.

46 minut temu, kris91 napisał:

No na północy zapowiadają od wieczora ponad 100km/h wiater, a transformator 2 wioski zasila więc u kogoś drzewo na bank się położy na linię jak zawsze 😒😒😒 Lepiej żeby się pomylili 🙏🙏👀

Pannę zaproś to nie będziesz się martwił, że prądu nie będzie 👀

Połaził trochę, sąsiadkę spotkał, sąsiadowi prawko zabrali za jazdę po pijaku... Chmury naszły, słońce zniknęło za nimi, wiatr się ruszył i już nieprzyjemnie.

Opublikowano
7 minut temu, TheraRolnik napisał:

Aż na 2 przeciąć trzeba, najpierw głowę, a później żeby sam dół został 😬

Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Do czasów mojej "wczesnej młodości" taśmówka to była obok konnej najpopularniejsza maszyna do suszenia siana we wsi.

Połaził trochę, sąsiadkę spotkał, sąsiadowi prawko zabrali za jazdę po pijaku... Chmury naszły, słońce zniknęło za nimi, wiatr się ruszył i już nieprzyjemnie.

Ktoś chyba konto Pjoter owe ukradł 🤔

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

Połaził trochę, sąsiadkę spotkał, sąsiadowi prawko zabrali...

I jakoś ta niedziela mija.... Po co zabraliście z sąsiadką prawko sąsiadowi? 😉

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Bananek napisał:

Niebywałe. Takie porady spod twoich palców? trzecia dawka ci służy. 👍

No młody, zdrowy w miarę i ma z kim to niech siedzi. Ja tam wolę po staremu. Trzeba niedługo iść do puchaczy i dzień zakończony.

Edytowane przez Chłoporobotnik
Opublikowano
Przed chwilą, Bananek napisał:

I jakoś ta niedziela mija.... Po co zabraliście z sąsiadką prawko sąsiadowi? 😉

Organy ścigania go zgarnęły i sądownie mu odebrali to musiał mieć sporo we krwi. A się dziwiłem czemu ostatnio na piechotę albo rowerem a nie na motorku...

Opublikowano
2 godziny temu, bratrolnika napisał:

Nie chce ktoś pasów do przetrzasarki taśmowej??? Są chyba nówki ze starych zapasów do oddania za rozsądną cenę 

@superfarmer02 ty chyba taką masz???

Na 12 rzędów  te pasy ? 

Opublikowano
1 minutę temu, Ursus932 napisał:

Szymek to widzisz Marek vel @Łolek miał racje że gdzie by nie zajrzeć i nawet w tym temacie bardzo się polityka ludziom  udzieliła 🙆‍♂️ 

Trochę naród myśli co go czeka a nie jak kiedyś ze co władza karze to sługa musi. 

Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie wierze ze takie słowa z Twoich ust słyszę 🙊🙊🙊 Albo ktoś na konto się włamał albo na dobrą drogę wstąpiłeś 🙊🙊🙊 Bedzie jak w tym dowcipie, prądu nie będę, świece zapalę żeby widno było, a ona pomyśli że romantyk ze mnie 😂😂😂😂

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Organy ścigania go zgarnęły i sądownie mu odebrali to musiał mieć sporo we krwi. A się dziwiłem czemu ostatnio na piechotę albo rowerem a nie na motorku...

Połowę tych dawców to bym ukarał. Nie zna żadnych przepisów  jedzie,najedz na śmiecia to bałagan 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v