Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

Za dwa tygodnie nakupię sobie filetów z karpia. Te bardzo lubię.

Jakby Ci się chciało karnać za Iłżę to tam można kupić żywego karpia i amura.

Sam w przyszłym tygodniu jadę kupić po jednym. 

1 godzinę temu, DANDYS napisał:

Taki bojowy że aż turem musiałeś go wyciągać. 😱🤭

Opublikowano
1 godzinę temu, 6465 napisał:

A co ,jak u mnie w okolicy innych ryb nie znajdziesz.

przyjedź, pokażę ci takie fajne miejsce na Bzurze

1 godzinę temu, Belaruss820 napisał:

Ale smieszne jest jak przywożą świeże ryby z Bałtyku. Ciekawe jakim cudem one sa swieze jak mają taki kawal drogi do pokonania🤔

może żywe w wiadrach wiozą😁

1 godzinę temu, superfarmer02 napisał:

młodziak, ty mi dobry numer podałeś??? smsa ci pisałem, dotarł???

38 minut temu, Pafnucy napisał:

nie chce ktoś starego młynka do zboża? na korbe.

drewniany??? to mogę na opał wziąć

• Thanks 1
Opublikowano
6 minut temu, PAN88 napisał:

Ile taka przyjemność? Tzn chodzi mi o zbiór? 

Dzisiaj po południu brać się dalej za żniwa

Nie pytałem, ale pewnie 0,5 -0,6zł.

Cena zakupu 1,4.

Takie życie

Opublikowano

jaki ten OLX wkurwiajacy się zrobił nie chce mnie zalogować, bo w innym miejscu loguje niż zawsze, i na email ma przyjść potwierdzenie ze to ja, a nic nie przychodzi🤨albo wyloguje mnie, loguje się i że hasło trzeba zmienić....

Opublikowano
10 minut temu, DANDYS napisał:

jaki ten OLX wk***iajacy się zrobił nie chce mnie zalogować, bo w innym miejscu loguje niż zawsze, i na email ma przyjść potwierdzenie ze to ja, a nic nie przychodzi🤨albo wyloguje mnie, loguje się i że hasło trzeba zmienić....

Tez mialem wczoraj to samo. Dwa razy email przychodzil czy to ja i trzeba kliknalem ze tak i normalnie poszlo

Opublikowano
9 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Ni jak rosa nie obsycha

Nie ma to jak żniwa w lipcu.

Dziś cały dzień będzie kisiel. Wiatr max 1m/s i pochmurno. A rosa jebitna

Opublikowano
43 minuty temu, szymon09875 napisał:

Słoneczko przez szyby grzeje, legancko ;)

IMG_20220803_092304.jpg

Traktor sam jeździ 👍.  Ja w ferdusonie mam troszkę elektroniki i nie chciał bym wsiadać w całkowicie mechaniczny.

IMG_20220803_101416_1.jpg

Opublikowano
40 minut temu, DANDYS napisał:

a ktoś może jakimś środkiem dobrym czyścił fotele w samochodzie?

Akurat wczoraj oddalem passata do sprzatania. Zapytam.kumpla czym czysci bo ludzie zadowoleni

Opublikowano
1 minutę temu, Belaruss820 napisał:

Akurat wczoraj oddalem passata do sprzatania. Zapytam.kumpla czym czysci bo ludzie zadowoleni

Ile kosztuje takie sprzątanie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v