Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
danielursus3p napisał:

10 minut temu, Uziu92 napisał:

można jechać tylko najlepiej między 11 a 19 bo rano on spi. W niedzielę to nie wiem bo nigdy nie byłem.

A stoi tam może jakiś deutz?

Daniel ale wczoraj ładnego lexa widziałem ☺

Opublikowano
3 minuty temu, Karol6130 napisał:

Młody myśli o kombajnie na drugie żniwa kupić, będzie kosił podlaskie pola pszenicy 

Jak chce mieć łapy pościnane to niech myśli 😁

Opublikowano
danielursus3p napisał:

10 minut temu, Uziu92 napisał:

można jechać tylko najlepiej między 11 a 19 bo rano on spi. W niedzielę to nie wiem bo nigdy nie byłem.

A stoi tam może jakiś deutz?

jak byłem ostatnio to stał czerwony

Opublikowano
1 minutę temu, Uziu92 napisał:

jak byłem ostatnio to stał czerwony

To może jeszcze ma to czego potrzebuje. 

Opublikowano
5 minut temu, slawek74 napisał:

Znajomy z wioski kupił nowego lexa 5300 że składanym hederem. Ponoć 1,5 bańki kosztował. Weź Daniela do rodziny i we dwóch to kupita.😁

Opublikowano
Przed chwilą, 6465 napisał:

Znajomy z wioski kupił nowego lexa 5300 że składanym hederem. Ponoć 1,5 bańki kosztował. Weź Daniela do rodziny i we dwóch to kupita.😁

Tomek raczej o autko chodzi 

Przed chwilą, slawek74 napisał:

w ''wekendy'' Ty go zastąpisz 🤭😁

Jo sie nie znom 

Opublikowano
6465 napisał:

5 minut temu, slawek74 napisał:

to weź go namów 🤭 dzisiaj patrzę lex drogą jedzie eee ale numery nie te 😔

• Haha 1
Opublikowano
Łolek napisał:

Przed chwilą, 6465 napisał: Znajomy z wioski kupił nowego lexa 5300 że składanym hederem. Ponoć 1,5 bańki kosztował. Weź Daniela do rodziny i we dwóch to kupita.😁 Tomek raczej o autko chodzi 

nie o kombajn u Daniela co traktor kupiłeś trochę słomy mi załatwił ... cza mu % zawieźć

Opublikowano
4 minuty temu, slawek74 napisał:

to weź go namów 🤭 dzisiaj patrzę lex drogą jedzie eee ale numery nie te 😔

Ale kosić proszę pana to ja wum nie dum🤭

Opublikowano

Jeszcze mnie popsujeta, a to trza umić. To nie takie hop siup kurcza. A piniondze to i ja umiem i lubie liczyć 🤭😁 

Opublikowano
3 minuty temu, Łolek napisał:

Jak będzie każdy uj na swój strój to jeszcze długo $$nie będzie 

Tam nigdy nie będzie 

3 minuty temu, Łolek napisał:

Tam nigdy nie będzie 

Opublikowano

Byłeś może U Stasia? Podobno ma mf 6180 w pakiecie premium w luks kondycji

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Łolek napisał:

No niestety 

Trudno się mówi, na tą chwilę to jeszcze sporo w banku do spłaty 

Tym bardziej przy tych podwyżkach rat 😉

Edytowane przez TheraRolnik
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v