Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, slawek74 napisał:

🙋‍♂️ wróciłeś 🤔 nikt nie strzelał jak widać w lulkowie nie byłeś 😃

Ogólnie myślę że Lubelaki to dobrzy ludzie chyba że się mylę🤔  

Nawet nie było jak zajrzeć do tel bo tam z zasięgiem Plusa i Play tak jak u Ryśka 🙄😁 czyli wcale

Dzień dobry Wszystkim..

Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik1973 napisał:

W tym tygodniu na pewno nie

Może pszenica dojdzie na piątek sobotę jak będzie słoneczny tydzień.

nadają gorąco, będzie wszystko dochodzić.

Opublikowano
2 minuty temu, hubertb napisał:

Taniej. Rynek pękał w szwach, zatrzymaliśmy się na obiad w knajpie z dobrymi opiniami, obiad =200zł i jeszcze miałem wątpliwości co do jakości. 

Małemu zachciało się frytek i porcja frytek prawie 20 zł i to nie za wielka.

A w Kazimierzu to już dubelt cenowy z jedzeniem 

Opublikowano
2 minuty temu, stempos1980 napisał:

Małemu zachciało się frytek i porcja frytek prawie 20 zł i to nie za wielka.

Żona kupiła placki po węgiersku za 39zł, ja polędwiczki wieprzowe kelnerka jeszcze zapytała czy chce "ziemniaczki podsmażane" no myślę jasne że chce, szkoda tylko że ten dodatek to 12zł. W sumie 44+12 =56zł. Dla dziewczyn pierogi po 16zł(sześć pierogów), Do tego wziąłem po lemoniadzie, nie popatrzyliśmy my dokładnie w kartę ta okazała się najdroższym napojem po 20zł za szklankę(przynajmniej była dobra). 

Opublikowano

ja Was przepraszam, ale jedziecie się rozerwać i wszystkie ceny notujecie?? no litości...

Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy napisał:

wszystkie ceny notujecie??

Zwykle zamawiam jedzenie patrząc tylko mniej więcej na ofertę, paragonu praktycznie nie biorę zawsze w kosz. Tym razem jednak zaintrygował mnie co kosztowało dwie stówy. 

Opublikowano

no ale jak zabawa, to az tak?

Przed chwilą, witejus napisał:

Nie każdy jest milionerem (jeszcze-) i nie zwraca uwagi na ceny,Pafnucy.

Opublikowano
2 minuty temu, hubertb napisał:

zaintrygował mnie co kosztowało dwie stówy.

rozumiem. sorki że się ... zdziwiłem.

Przed chwilą, witejus napisał:

A co złego w tym że ktoś zapamiętał ceny i tu zapodał?

nic, nie czepiaj się.

Opublikowano

No i jeszcze na domiar złego o ile nasze regionalne koleje to sztos, to powrót taborem ICC okazał się zupełną porażką. Pociąg był przeładowany i opóźniony w sumie o 49minut. Wagonom z 1988 modernizacja z roku 2018 nie wiele pomogła. 

Opublikowano
2 minuty temu, witejus napisał:

się tylko pytam

a ja mam nieodparte wrażenie, że podstępnie wciągasz mnie w niepotrzebną nikomu sprzeczkę. :D

miłego dzionka. 9_9

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v