Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
53 minuty temu, Agrest napisał:

No ale ładne to to.

A ja się nie nadaję do jednośladów.

Dziś się znowu wyjebałem na skuterze. Złapałem trochę błota przy omijaniu kałuży i tak mną miotało aż salto zrobiłem. Plastiki trochę połamałem. Otarcia się zagoją... może.

Ty z tych co i na rowerze się wywalą 🤔

Opublikowano

No właśnie nie. Rowerem pewnie tysiące km zrobiłem

Opublikowano
TheraRolnik napisał:

1 minutę temu, Agrest napisał:

No właśnie nie. Rowerem pewnie tysiące km zrobiłem

Quada se kup, na tym się nie wywalisz 😉

Nie wiesz co piszesz, młody. Mam to o to. Quada szybciej wypieprzysz jak motocykl. Jeden fałszywy ruch niezgodny z balansowaniem ciała i może być tragedia.

Opublikowano
1 minutę temu, Bananek napisał:

Nie wiesz co piszesz, młody. Mam to o to. Quada szybciej wypieprzysz jak motocykl. Jeden fałszywy ruch niezgodny z balansowaniem ciała i może być tragedia.

Michał to i z sexem jeden ruch nie taki i d*pa mokra 🤔kurna czy jakoś tak 

Opublikowano
7 minut temu, Bananek napisał:

Może z 10km. Bratrolnika 5x tyle. 😉 Słaba pogoda.

Dzisiaj pogoda idealna. Słonecznie, nie za ciepło, nie za zimno. Bajka.

Opublikowano
2 minuty temu, Łolek napisał:

No ale kręgosłup cały

Opublikowano
sadownik12 napisał:

7 minut temu, Bananek napisał:

Może z 10km. Bratrolnika 5x tyle. 😉 Słaba pogoda.

Dzisiaj pogoda idealna. Słonecznie, nie za ciepło, nie za zimno. Bajka.

U mnie co raz moczyło asfalt.

Opublikowano
Łolek napisał:

1 minutę temu, Bananek napisał:

Prawda. Z tą, różnica, że w jednym przypadku życie może się skończyć, a w drugim zacząć. 😉

• Like 1
Opublikowano
14 minut temu, Agrest napisał:

Ja od dziecka wiem że motor nie dla mnie

Jakiś czas temu znajomy dał mi skuter, żebym po piwa pojechał. Wyjebałbym się. pier**le te skutery. Nie potrafie na tym. I od zawsze tak 😂

Opublikowano

Ja pierwszą jazdę wsk zawaliłem. Może gdyby nie z pychu paliła to tak. A tu pcham, zapaliła, nie zdążyłem dosiąść. Im dalej odjeżdżała tym manetka więcej gazu dawała. No i poszła w śliwkę🤣

Opublikowano
1 minutę temu, donweter1989 napisał:

Słoik z musztardą Pan wozisz?🤔

Screenshot_20220717-203617-629.png

Tej musztardy wolałbym, żeby nigdy nie zabrakło 😂

Opublikowano
sadownik12 napisał:

1 minutę temu, donweter1989 napisał:

Słoik z musztardą Pan wozisz?🤔

Tej musztardy wolałbym, żeby nigdy nie zabrakło 😂

Z tylnego może braknąć, aby ten był. Jak widzę motocyklistów co depczą tylny hebel, a przedniego nie tkną, to mnie trzęsie.

Opublikowano

Jak skończyłem 40 i jeszcze poleżałem w szpitalu pomyślałem że czas zacząć realizować marzenia więc kupiłem suva chciałem hodować gołębie ale wróciłem do psów no i został motor tylko tu się mocno  wacham 

A to  jedno z postanowień 

IMG_20220713_195706.jpg

• Like 3
Opublikowano
5 minut temu, Bananek napisał:

Z tylnego może braknąć, aby ten był. Jak widzę motocyklistów co depczą tylny hebel, a przedniego nie tkną, to mnie trzęsie.

weź tą komarynke mi na Messengera wstaw i zastanów się dobrze ile pieniędzy, bo 1,5 Rometa to nie znajdę. 

Opublikowano
4 minuty temu, Bananek napisał:

Tylni awaryjny. Się sporadycznie używa, ale też musi być sprawny. Nigdy nie wiesz. 

Opublikowano
sadownik12 napisał:

4 minuty temu, Bananek napisał:

Tylni awaryjny. Się sporadycznie używa, ale też musi być sprawny. Nigdy nie wiesz. 

Wiem to. Ale znam takich co przedniego nie tknie. Bo przecież przez kierownice przeleci. 🤦

Opublikowano
37 minut temu, TheraRolnik napisał:

Quada se kup, na tym się nie wywalisz 😉

Albo wózek inwalidzki

Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

No ale ładne to to.

A ja się nie nadaję do jednośladów.

Dziś się znowu wyjebałem na skuterze. Złapałem trochę błota przy omijaniu kałuży i tak mną miotało aż salto zrobiłem. Plastiki trochę połamałem. Otarcia się zagoją... może.

Eee, a jeden taki pisał, że na południu Mazowieckiego, to susza jak cholera, Ty znowu  piszesz, że błoto🙃😉

52 minuty temu, TheraRolnik napisał:

I weź miej taką babę ... Ehhh 

Nawet nachlać się nie da 🙈

Wszystko zależy jak często się przytrafia. Jak ze 4 razy w tygodniu, to nie ma co się kobiecinie dziwić. Możesz wierzyć albo nie, ale czasami człowiekowi należy się strzał obuchem w głowę aby nawrócił się na odpowiednią ścieżkę. Może nie wszyscy , ale zdecydowana większość zaliczyła takie epizody.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v