Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Połowa lipca a na dworze całe 11°

38 minut temu, Dziad932 napisał:

Już szukam , następnej asterki 🙂

Jakby co to moja Pani ma ładną astrę.....

Z obróconą panewka 

Opublikowano
Baks00 napisał:

1 godzinę temu, slawek74 napisał:

jaką grubość styropianu dawane?

10 

biały czy szary bo chyba jest różnica i z czego ściany ? gubość ?

Dziad932 napisał:

5 minut temu, TheraRolnik napisał:

Zaciągni to na złom i kup se jakieś porządny samochód...

Najlepiej Audi 🤭

vektre albo insygnie kup 👍

soltys48 napisał:

38 minut temu, Dziad932 napisał:

Z obróconą panewka 

to może nie lipiec a listopad 🤔🤦‍♂️

soltys48 napisał:

Bezchmurnie i spory wiatr. Obecnie 9.5°C

na bezsenność cierpisz 🤔

stempos1980 napisał:

Dzień Dobry 

Qurła kogo te krowy tak ryczą w kolejce na dojenie że obudziły🤔 

Teraz tylko 8⁰ a było nocą niżej.

@Dziad932 kupił byś sobie jakąś Toyotę 

nie moje bo moje przed 6 nie wstają 🤭😉😁

• Haha 1
Opublikowano
7 godzin temu, soltys48 napisał:

Z obróconą panewka 

Przemciu , a głowicy nie chce sprzedać 🤔😊

8 godzin temu, szymon09875 napisał:

a czemu ? Nie lepiej zrobić głowice i rozrząd ? Kupisz taka sama ? Rozrząd i tak wypada zmienić 

7 godzin temu, HF86 napisał:

raczej nowy pasek i ogień. 

7 godzin temu, szymon09875 napisał:

Też napisałem że głowice zrobić :o

8 godzin temu, kris91 napisał:

Jeszcze zawory mogło pogiąć 😉

Wczoraj ściągnąłem pokrywę zaworów to u góry wszystko ok , popychacze całe , narazie kupię pasek i założę , zawory w tych silnikach są prostopadle do tłoka więc rzadko się wyginają 

1 godzinę temu, stempos1980 napisał:

Dzień Dobry 

Qurła kogo te krowy tak ryczą w kolejce na dojenie że obudziły🤔 

Teraz tylko 8⁰ a było nocą niżej.

@Dziad932 kupił byś sobie jakąś Toyotę 

Za 10 tyś coś się kupi 🤔 , jaką Corolle chyba 

Opublikowano
Dziad932 napisał:

Wczoraj ściągnąłem pokrywę zaworów to u góry wszystko ok , popychacze całe , narazie kupię pasek i założę , zawory w tych silnikach są prostopadle do tłoka więc rzadko się wyginają 

Mamy nadzieję, że nie remontujesz tego opla tak, jak wazzup seicento 😉😂😂😂😂😂😂😂😂

• Haha 1
Opublikowano
9 godzin temu, Dziad932 napisał:

Kuźwa które tu tak narzekały że Opel ch*j nie pojazd 🤔 , krakały i wykrakały , jedno zrobiłem pojeździłem dziś trochę i k**wa wieczorem pasek rozrządu strzelił 🤨🤨🤨😖😖😖

Toś ty zrobił górę a pasek zostawiłeś stary, bez komentarza 

• Haha 2
Opublikowano
30 minut temu, Dziad932 napisał:

Za 10 to już lepiej focusa 

Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

Toś ty zrobił górę a pasek zostawiłeś stary, bez komentarza 

Marek no co 🤨 , możesz skomentować czekam 😕 , pasek miał dopiero 30 tys nalatane ...

5 minut temu, kris91 napisał:

Mamy nadzieję, że nie remontujesz tego opla tak, jak wazzup seicento 😉😂😂😂😂😂😂😂😂

Nie wiem jak remontował

3 minuty temu, stempos1980 napisał:

Focusa 🤨😕😖

Opublikowano
34 minuty temu, Dziad932 napisał:

Za tyle to elegancki rower widzialem w sklepie 

Oczywiście żart, ale Marcin coś sensownego to musisz dać wiecej niż 10

Opublikowano
1 minutę temu, Dziad932 napisał:

Marek no co 🤨 , możesz skomentować czekam 😕 , pasek miał dopiero 30 tys nalatane ...

Nie wiem jak remontował

Focusa 🤨😕😖

Nie jest taki zły focus.

A jak mały to kup mondeo.

Opublikowano
9 godzin temu, Dziad932 napisał:

jedno zrobiłem pojeździłem dziś trochę i k**wa wieczorem pasek rozrządu strzelił 🤨🤨🤨😖😖😖

Pasa nie wymieniłeś przy takim rozdzieraniu silnika? 

Opublikowano
8 minut temu, Łolek napisał:

Za tyle to elegancki rower widzialem w sklepie 

Oczywiście żart, ale Marcin coś sensownego to musisz dać wiecej niż 10

Ja nie chcę nic sensownego, tylko pojazd do przemieszczania 

9 minut temu, hubertb napisał:

Pasa nie wymieniłeś przy takim rozdzieraniu silnika? 

7 minut temu, Łolek napisał:

@Dziad932co mam komentować że szukasz oszczędności i rzeźbisz trochę takie moje zdanie 

No co , tak wyszło 🤨 , nie szukałem oszczędności tylko nie pomyślałem nawet

Ciekawe szrot silnik 🤔, czy przeżył jeszcze

Opublikowano
46 minut temu, Dziad932 napisał:

16 minut temu, stempos1980 napisał:

A przeglądaliście ostatnio oferty do 10? W tym budżecie to ani Toyoty, focusa , a nawet Fiata pożądnego się nie kupi.

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v