Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

nawet czteropak z somsiadem spożyty.

kto ufundował i z jakiego powodu? 🤔

Opublikowano
Dziad932 napisał:

6 godzin temu, jahooo napisał:

jeszcze trzeba mieć żonę, a nie "towarzyszkę życia na kartę rowerową"

To tylko papier , Jasiu na całe życie to wiążą tylko kredyty a nie miłość czy małżeństwo 😉

5 godzin temu, stempos1980 napisał:

Zrobiłeś tego grzmota opla?

Prawie ,bo dziś popołudniu dopiero wtryski odebrałem 

to jak mi się kończy to czas pomyśleć o nowym 🤔🙆‍♂️

Opublikowano
1 minutę temu, Leszy napisał:

Daleko się wybrała? 

Młoda matka w ulu, bez opalitka, czasem ciężko znaleźć. Tym bardziej jak się ma jaskrę i niewiele już brakuje do utraty wzroku jak w przypadku somsiada. Ale coś tam widzi jeszcze, przedwczoraj w C-330 awarię zdiagnozował a nawet naprawił.

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

w C-330 awarię zdiagnozował a nawet naprawił.

aż ciekaw jestem co jej było?

Opublikowano
38 minut temu, szymon09875 napisał:

32 zł, dwa albo trzy lata tam byłem płaciłem poniżej 20 napewno 

Powietrze muszą trzymać ? 

Nie. Wystarczy żeby nie były zbyt mocno spękane po bokach, żeby ziemia nie leciała do środka.  W środek  wchodzą pierścienie z jakiegoś tworzywa i one trzymają ich wysokość

Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy napisał:

aż ciekaw jestem co jej było?

A świecąca kontrolka ładowania cały czas. W regulatorze napięcia jeden kabelek puścił i chyba dlatego bo przylutowany i nie świeci. A przekaźnik adaptowany z ruska, jeszcze made in CCCP.

Opublikowano

jak to ? to jeżdziłes bez ładowania, czy to dopiero co?

Opublikowano
42 minuty temu, Dziad932 napisał:

🤨

A tam , i tak wszyscy wiedzą o co chodzi 

Marek lejeta swoje baby czy co 🤔 , kobiety są marudne to co mam poradzić  ...

Są plusy i minusy , ale ziemie czy samochód bez problemu można kupić 

Nigdy w życiu nie podniosłem ręki na żonę ale też i ona tego nie zrobiła i nawet kłócić nie ma się o co

Moja tam marudna nie jest 

Opublikowano
5 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Alternator ładował. A kontrolka cały czas świeciła. A z miesiąc temu zaświeciła, robót żadnych i tak nie było to tak zeszło się zgadać i zrobić. 

O dobrze podpowiedziałeś, u mnie w c360 świeci już dwa lata a ładowanie jest. Trzeba sprawdzić.

Opublikowano
2 godziny temu, pedro2 napisał:

Nie polecam na ściernisko, raz tak zrobiłem i mało co wzeszło. Po uprawie na wierzch i bronka

Kiedyś podorywke się płytko robiło i siało 25kg polskiej lub 15kg kazachstańskiej jak kiedyś było i zawsze po deszczu się starałem siać

Opublikowano
2 minuty temu, 6465 napisał:

O dobrze podpowiedziałeś, u mnie w c360 świeci już dwa lata a ładowanie jest. Trzeba sprawdzić.

Ja nie miałem pojęcia, dla mnie tam gdzie są dwa kable to już jest o kabel za dużo. Somsiad się tym zajął. 

• Like 1
Opublikowano
56 minut temu, bratrolnika napisał:

Przy takiej prędkości jadąc Lublinem to miejsce sw. Krzysztofa zastępuje już święty Piotr 😇

E tam, u was lepsze było 

Wytryskiwacze 

Mój Lublinek to jest lala,. Zero luzów hamulce brzytwa.

• Like 1
Opublikowano

Wczoraj 12-13zl  ale kompletnie nie ma ruchu.Szczerze mówiąc to jest h.....o

Opublikowano
1 godzinę temu, szymon09875 napisał:

I co to da :o

sil od tego nie przybędzie 🤣

Ja też nie wiem , to dobrodziejstwo dopiero na mnie czeka 🤨🤭

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v