Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 minut temu, danielursus3p napisał:

@Karol6130 co to jakiś młody zginął z Wó i C. Kojarzyłem go ze szkoły 

24 lata. 

Wczoraj zmarł w szpitalu 

Spadł z drabiny i uderzył głową w drut 

Więcej nic nie wiem 

Brat kiełbasiarza. 

Ojciec parę lat temu zmarł za kierownicą, uderzył samochodem w samochód kobity z Bacz... 

Ta dziewczyna od was się wybudziła? 

Opublikowano
Przed chwilą, Karol6130 napisał:

24 lata. 

Wczoraj zmarł w szpitalu 

Spadł z drabiny i uderzył głową w drut 

Więcej nic nie wiem 

Brat kiełbasiarza. 

Ojciec parę lat temu zmarł za kierownicą, uderzył samochodem w samochód kobity z Bacz... 

Ta dziewczyna od was się wybudziła? 

Ja wiem kto to był. 

Z tego co wiem to nie. 

Opublikowano
9 minut temu, Bananek napisał:

Pisał, że 2 zł / kg

mam też po 2 z wyka mieszanke.

tylko słodki. 

na tamtych gruntach to tylko pasnik z tego wyjdzie dla parkowej zwierzyny. 

Opublikowano
HF86 napisał:

9 minut temu, Bananek napisał:

Pisał, że 2 zł / kg

mam też po 2 z wyka mieszanke.

tylko słodki. 

na tamtych gruntach to tylko pasnik z tego wyjdzie dla parkowej zwierzyny. 

To może ja odkupię. Co będziesz dokarmiał parkowce. Dam po 1,50. 😉

Opublikowano
6 minut temu, Bananek napisał:

To może ja odkupię. Co będziesz dokarmiał parkowce. Dam po 1,50. 😉

w bialobrzegach ma podobno tonę tego. zaraz pewnie Tatar wykupi i w czwartek promocja na  rynku po 3,5🤣

Opublikowano
37 minut temu, Bananek napisał:

A jak do przodu cofasz? 😉

Tak wpisałem to na Twoje ,,czucie'' ,tylko czemu tak póżno ,tzn  nie ,jak, puściłem w ,eter zobaczyłem tę gafę ,ale myślę  Bananek wyłowi 😁

Opublikowano
24 minuty temu, Karol6130 napisał:

Rok młodszy od brata 

Na tynkach że pracował, przy montażu okien też 

A oni nie handlowali kiedyś bydłem czy czymś? Z tego co pamiętam to biedy po nim nie było widać, A wręcz przeciwnie jak na tamte lata  

43 minuty temu, gregor1284 napisał:

Ty nigdy nie przynosisz dobrych wiadomości....

Bo ja mam diabła w sobie musi. 

Opublikowano

Brat trochę handlował. 

Konie też mają. 

Z jego siostrą do gimnazjum chodziłem, biedy nie było. 

Problemów to mieli, jedna siostra chorowita była. 

Więcej w szpitalu i w domu niż w szkole 

Stary też pod koniec coś z sercem miał, bał się iść na operację. 

Opublikowano
1 minutę temu, Karol6130 napisał:

Owijamy👍

IMG_20220708_124419.jpg

A kto obsługuje owijarke 🤔

Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

belkę 10m ma, to pewnie i 100l by wystarczyła

no i ilość zabiegów waha się w granicach 10-15 rocznie na każdy hektar...

Mam taką i na 15 zapierdacza wi na 10 to na wolnych obrotach by dawała 

• Thanks 1
Opublikowano
1 godzinę temu, HF86 napisał:

ile za lubin placiles?

Po 2

1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał:

Na ściernisko rozsiewasz i potem talerzówka?

Nie, była słoma z gnojowicą  przetalerzowana na głęboko, rozsiany łubin i na płytko 2 raz posmyrsne 

Opublikowano

Jakim cudem ukraińce jeżdżą tymi swoimi samochodami po Polsce? Przednie szyby przyciemniane w h*J czarną folią i nie zatrzymują ich i nie zabierają dowodów 🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v