Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, hubertb napisał:

Kaziu zamontowałem tzw. chińczyki z androidem na pokładzie chyba z 5 lub 6 klientom. Żaden nie jest w pełni zadowolony. Najlepiej doposażyć w fabryczne bogate radio lub niestety wydać sporo więcej i kupić coś markowego. 

Według mnie tysiak z kawałkiem to już i tak sporo  . Musowo coś na dolepkę ,bez ingerencję w radio ,bo wtedy i nowe radio ,nowa konsola ,mechanicy i sto tysięcy problemów . Z czego nie byli klienci zadowoleni ? Z nie budżetowych coś byś polecił ?No jakbym uparł się to i 2 tys poświęcę 😪

Opublikowano
26 minut temu, szymon09875 napisał:

Wszystko dobrze, tylko pogoda słaba bo tylko raz się udało trochę na plaży poleżeć w słońcu no i z miesiąc za krótko 🤣 

Woda czysta bardzo. A najciekawsze jest to że tak ludzie narzekają na ceny, ale aż tak wielkiej różnicy w porównaniu do reszty kraju to nie ma. 

IMG_20220706_132616.jpg

Na drzewo wszedłeś zrobić zdjecie? 😛

Opublikowano
2 minuty temu, kizak napisał:

Z czego nie byli klienci zadowoleni ?

Duże opóźnienia w działaniu, jednemu zginał dźwięk w radiu, gra tylko z pendrive. Cokolwiek markowego, jeśli nie jesteś melomanem będzie ok. 

Opublikowano
1 minutę temu, hubertb napisał:

Duże opóźnienia w działaniu, jednemu zginał dźwięk w radiu, gra tylko z pendrive. Cokolwiek markowego, jeśli nie jesteś melomanem będzie ok. 

mi jedynie chodzi o rejestrator ,nawigację i kamerę cofania ,żeby toto ustawić gdzieś obok kierownicy . Z radiem nie będę walczył.

Opublikowano
14 godzin temu, Sylwekx25 napisał:

Akurat wczoraj nie byłem na Wieluniu ale podobno niczego sobie była 😅🤣

Szkoda , mógłbyś posmyrać po grzywce 🤭

Opublikowano
3 minuty temu, kizak napisał:

mi jedynie chodzi o rejestrator ,nawigację i kamerę cofania ,żeby toto ustawić gdzieś obok kierownicy

Lusterko wsteczne takie montowałem, rejestrator kamera cofania. Tylko ekran mały miało. 

Opublikowano
9 minut temu, kizak napisał:

mi jedynie chodzi o rejestrator ,nawigację i kamerę cofania ,żeby toto ustawić gdzieś obok kierownicy . Z radiem nie będę walczył.

Ja mam na lusterku wstecznym zamontowane, poprzedni właściciel zainstalował w połączeniu z czujkami parkowania efekt przyzwoity 

• Like 2
Opublikowano

w lusterku ,to raczej dupno nawigacja będzie wyglądać ,a i lusterko to lusterko ,bym wolał oddzielnie🤷‍♀️ , już w ostateczności tylko nawigacja i kamera cofania .

Opublikowano
14 minut temu, kizak napisał:

Kazimierz a po co Ci to 🤔?

Opublikowano
3 minuty temu, kizak napisał:

w lusterku ,to raczej dupno nawigacja będzie wyglądać ,a i lusterko to lusterko ,bym wolał oddzielnie🤷‍♀️ , już w ostateczności tylko nawigacja i kamera cofania .

A kto teraz kupuje nawigację? Nawigacja to tylko i wyłącznie z telefonu, google maps, natęzenie ruchu na bieżąco, bez konieczności aktualizacji map. Kamera cofania na lusterko, a nawigacja z telefonu, tak jak wcześniej pisali.

• Like 2
Opublikowano

Bo ja starej daty , cb powywalałem bo już tylko duże samochody używają a jak wyjedziesz w mniejsze miejscowości ,to się nie dopytasz ,a czasem jedziesz gdzies  a mapy to kurna z przed 15 lat . Jeżdżę Korando 3 ,to widoczność do tyłu w środku tragedia ,choć lusterka wielkie  , a szyba z tyłu niska ,i przy wycofywaniu  jak jesteś tyłem trochę wyżej to juha widać 

5 minut temu, Dziad932 napisał:

Kazimierz a po co Ci to 🤔?

Opublikowano
2 minuty temu, kizak napisał:

Bo ja starej daty , cb powywalałem bo już tylko duże samochody używają a jak wyjedziesz w mniejsze miejscowości ,to się nie dopytasz ,a czasem jedziesz gdzies  a mapy to kurna z przed 15 lat . Jeżdżę Korando 3 ,to widoczność do tyłu w środku tragedia ,choć lusterka wielkie  , a szyba z tyłu niska ,i przy wycofywaniu  jak jesteś tyłem trochę wyżej to juha widać 

Tym bardziej wszystko przemawia za nawigacją z telefonu, dodatkowo instalujesz janosika i masz informacje o kontrolach. A jaki masz samochód, android auto nie masz tam czasami?

Opublikowano

korando 3  z 2015 ,coś tam jest ,tylko że wyświetlacz mały i obsługuje tylko radio, w innych modelach miały duży wyświetlacz i to wsio w pakiecie . Z telefonami dogaduje się . Zachciało się przepłacić ,i kupić od pierwszego właściciela z małym serwisowanym przebiegiem ,to nie było wyboru 😐

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, kizak napisał:

korando 3  z 2015 ,coś tam jest ,tylko że wyświetlacz mały i obsługuje tylko radio, w innych modelach miały duży wyświetlacz i to wsio w pakiecie . Z telefonami dogaduje się . Zachciało się przepłacić ,i kupić od pierwszego właściciela z małym serwisowanym przebiegiem ,to nie było wyboru 😐

Przyzwyczaisz się i z zamkniętymi oczami bedziesz cofał, jak dołożysz jakiś ekran z kamerą, to albo ekran duży i zasłoni przednią szybę, albo mały i tak nie będziesz widział co się czai z tyłu. Kurde tyle się człowiek ujeździł bez klimy, wspomagania, automatu, nawigacji i innych bajerów, a teraz nie można bez tego żyć.

Edytowane przez jacor73
  • Like 1
Opublikowano
13 minut temu, radekz200 napisał:

Myślisz ze już donieśli? 😛 

W razie co to bramę pozamykaj żeby nie przyniósł z powrotem bo przez płot nie przeżuci za ciężkie 

• Haha 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v